Pralni prašek, kot so ga poznala naše babice - G1 - brez alergij


  • Pralni prašek, kot so ga poznala naše babice - G1 - brez alergij

Pralni prašek, kot so ga poznala naše babice - G1 - brez alergij

Sodobno pranje naj bi vsebovalo; močan detergent, ki je okolju in zdravju prijazen, skrbi dobro za vaš pralni stroj, je organski in je biorazgradljiv. Dandanes pa je vseeno težko najti čistilno sredstvo, ki bo vse to vsebovalo.

mama in otrok vonjata disece perilo

Dišeče perilo je najboljše vir: freepik

Kaj je G1?

G1 je pralni prašek, ki ima vse, kar sodobni prašek potrebuje:
Deluje pri vseh temperaturah in je primeren primeren za ročno in strojno pranje. Primeren je barvno, belo in temno tkanino in ne povzroča alergij.
Vaš pralni stroj ščiti pred korozijo in očisti vse umazanije, ki se je nabrala od preteklih pranj, ker ne vsebuje polnil ne »zapaca« vašega stroja, perilo spomladi in jeseni »ne smrdi« - ker ne vsebuje polnil, ki zapacajo vaš stroj in se vsrkajo v tkanino.
Vsebuje sestavine za zaščito občutljivih delov vašega stroja – aluminij ne oksidira. Med pranjem se ne osredotoča le na pranje perila, ampak tudi na čiščenje vašega pralnega stroja.

mesano perilo v vodi z detergentom

Pranje mešanega perila je lahko tudi enostavno vir: freepik

Zakaj izbrati G1 pralni prašek?

Ima vrhunsko čistilno moč:

Pralni prašek G1 je znan po svojih izjemnih čistilnih sposobnostih. Formuliran je z naprednimi površinsko aktivnimi snovmi in encimi, ki učinkovito odstranjujejo madeže, umazanijo in umazanijo z različnih vrst tkanin. Zaradi te visoko zmogljive čistilne moči je zanesljiva izbira za odpravljanje trdovratnih madežev in vzdrževanje čistega in dišečega perila.

Je nežen do tkanin:

Medtem ko je pralni prašek G1 odporen na madeže, je tudi nežen do tkanin. Formula je zasnovana tako, da zmanjša poškodbe vlaken oblačil, kar pomaga ohranjati kakovost in življenjsko dobo vaših oblačil. To je še posebej pomembno za nežne ali občutljive tkanine, ki zahtevajo dodatno nego med postopkom pranja.

Je okolju prijazen:

Formulirano je z biološko razgradljivimi sestavinami, ki so manj škodljive za okolje v primerjavi z nekaterimi običajnimi detergenti za pranje perila. Z izbiro G1 lahko prispevate k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu in zmanjšate svoj ekološki odtis.

Je koži prijazen:

Za posameznike z občutljivo kožo ali alergijami je iskanje pravega detergenta za perilo lahko ključnega pomena. Pralni prašek G1 je hipoalergen in nežen do kože. Ne vsebuje močnih kemikalij, dišav in barvil, ki lahko dražijo občutljivo kožo, zaradi česar je primerna možnost za tiste z občutljivo kožo.

Stroškovno učinkovito:

Pralni prašek G1 ponuja odlično vrednost za denar. Zasnovan je tako, da je visoko koncentriran, kar pomeni, da lahko uporabite manjše količine na pranje, medtem ko še vedno dosegate odlične rezultate čiščenja. To vam lahko dolgoročno pomaga prihraniti denar, saj podaljša življenjsko dobo izdelka in zmanjša potrebo po pogostih nakupih.

oprano perilo zlozeno v kosari pred pralnim strojem

Enostavno pranje perila in vzdrževanja vašega pralnega stroja vir: freepik

Upoštevanje dejavnikov, kot so moč čiščenja, nega tkanine, vpliv na okolje, občutljivost kože, stroškovna učinkovitost vsekakor privede to tega, da je G1 pralni prašek odlična izbira, saj upošteva vse, kar sodobni prašek mora imeti in s tem tudi ohranja znanje, ki so ga o pranju imele naše babice.

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


Mehčalec vode BOOSTER

Mehčalec vode BOOSTER

Mehčalec vode BOOSTER Povečajte moč pralnega praška in detergentov z Mehčalcem vode BOOSTER - Golden, ter zmanjšajte učinek trde vode.  Vsebina: 1 liter (z..

16.56€ Brez DDV-ja: 13.57€

Naravni pralni prašek G1, 5 kg

Naravni pralni prašek G1, 5 kg

Naravni pralni prašek G1, 5 kg Naravni pralni prašek, kot so ga poznale in uporabljale naše babice!!! Ali niste prepričani v učinkovitost in moč pra..

58.08€ Brez DDV-ja: 47.61€

Naravni mehčalec za perilo

Naravni mehčalec za perilo

Naravni mehčalec za perilo Naravni mehčalec za perilo SOFT Golden, za mehko prijetno dišeče perilo, brez statične elektrike - za lažje likanje Vsebina: 1 liter (z..

19.90€ Brez DDV-ja: 16.31€

Super 10 univerzalno čistilo

Super 10 univerzalno čistilo

Super 10 univerzalno čistilo Univerzalno čistilo Super 10 - GOLDEN, nadomesti več kot 18 običajnih manj učinkovitih čistil Super 10 je EKO čistilo za dom in industrijo ž..

21.28€ Brez DDV-ja: 17.44€