EKO Čistila

GOLDEN - Eko čistila

GOLDEN je “ZELEN” že od 1960-ih let - leta preden je to postalo moderno. GOLDEN biorazgradljivi izdelki predstavljajo minimalno obremenitev za okolje. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu “minimalna embalaža - minimalna obremenitev okolja” in povečana učinkovitost čistil, že z minimalno količino.

Brez strupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

preberi več

Čist dom za metulje in kolibrije v Udinah (Italija).

V hiši metuljev Bordano, v Furlaniji v Italiji, uporabljajo GOLDEN Super 10, LDC in DISINFECTANT kot edine izdelka, ki so dovolj možni za zaščito pred bakterijami in paraziti ter hkrati dovolj nežni, da ne škodujeta najobčutljivejšim  mladim metuljem in kolibrijem.

Z LDC-jem je bilo rešenih 25.000 pingvinov!

Eno največjih reševalnih akcij živali v zgodovini so zaupali LDC-ju in z njegovo pomočjo v Cape Townu v Južni Afriki očistili 25.000 pingvinov, v celoti prekritih z nafto.
Reševanje si lahko pogledate v spodnjem video posnetku.

Podkategorije

Super 10 univerzalno čistilo hover image

Super 10 univerzalno čistilo

21.28€

Super 10 univerzalno čistilo Univerzalno čistilo Super 10 - GOLDEN, nadomesti več kot 18 običajnih manj učinkovitih čistil Super 10 je EKO čistilo za dom in industrijo ž..

Mešalna steklenička SPRAY za čistilo SUPER 10 hover image

Mešalna steklenička SPRAY za čistilo SUPER 10

1.95€

Mešalna steklenička za Super 10 - vsebina 0,5 litra Super 10 je koncentrirano čistilo, ki ga je potrebno v pravilnem razmerju razredčiti z vodo. 1. Splošno či&s..

Super 10 univerzalno čistilo - 5 Litov hover image

Super 10 univerzalno čistilo - 5 Litov

85.96€

Super 10 univerzalno čistilo Univerzalno čistilo GOLDEN Super 10, nadomesti več kot 18 običajnih manj učinkovitih čistil Že vse od leta 1968, z nespremenjeno sestav..

Naravni detergent LDC hover image

Naravni detergent LDC

20.62€

Naravni detergent LDC Vsestranski, nežen, ekonomičen in učinkovit Naravni detergent LDC Golden. Nadomesti več kot šest različnih ostalih detergentov. Vsebina: 1 lit..

Mešalna steklenička za LDC 500 ml hover image

Mešalna steklenička za LDC 500 ml

0.93€

Mešalna steklenička za redčenje Nežnega detergenta LDC - Golden Na mešalni steklenički je označeno razmerje - črta, v katerem se meša LDC in sicer 1 + 5 >..

Naravni detergent LDC - 5 litov hover image

Naravni detergent LDC - 5 litov

85.35€

Naravni detergent LDC - 5 litrov Vsestranski, nežen, ekonomičen in učinkovit Naravni detergent LDC Golden. LDC nadomesti več kot šest različnih ostalih detergentov. ..

Naravni mehčalec za perilo hover image

Naravni mehčalec za perilo

19.90€

Naravni mehčalec za perilo Naravni mehčalec za perilo SOFT Golden, za mehko prijetno dišeče perilo, brez statične elektrike - za lažje likanje Vsebina: 1 liter (z..

Naravni pralni prašek G1, 5 kg hover image

Naravni pralni prašek G1, 5 kg

58.08€

Naravni pralni prašek G1, 5 kg Naravni pralni prašek, kot so ga poznale in uporabljale naše babice!!! Ali niste prepričani v učinkovitost in moč pra..

Naravni pralni prašek G1, 1 kg hover image

Naravni pralni prašek G1, 1 kg

12.78€

Naravni pralni prašek G1, 5 kg Naravni pralni prašek, kot so ga uporabljale naše babice !!! Ali niste prepričani v moč in učinkovitost praška za p..

Mehčalec vode BOOSTER hover image

Mehčalec vode BOOSTER

16.56€

Mehčalec vode BOOSTER Povečajte moč pralnega praška in detergentov z Mehčalcem vode BOOSTER - Golden, ter zmanjšajte učinek trde vode.  Vsebina: 1 liter (z..

Razkužilo - dezinfekcijsko sredstvo hover image

Razkužilo - dezinfekcijsko sredstvo

21.15€

Razkužilo - dezinfekcijsko sredstvo Razkužilo - dezinfekcijsko sredstvo GOLDEN Desinfectant Deluje kot: čistilo, razkuževalec, osvežilec prostorov in odstranjevalec neprijetn..

Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)