Za poletje brez skrbi, izkoristite moč Neolife Flavonoid Complex


  • Za poletje brez skrbi, izkoristite moč Neolife Flavonoid Complex

Za poletje brez skrbi, izkoristite moč Neolife Flavonoid Complex

Ko vabi poletno sonce, se naše misli obračajo na pustolovščine na prostem, počitnice na plaži in uživanje v toplih in dolgih dnevih. Vendar pa skupaj s poletnimi radostmi prihajajo tudi izzivi za naše zdravje, predvsem pri zdravju žil, našega mehurja in zaščiti kože. Na srečo pa nam Neolife Flavonoid Complex nudi celostno rešitev, ki nam omogoča, da se kakovostno pripravimo na poletje. V tem blogu vam bomo razkrili, kako ta izjemen dodatek ohranja stene žil, prožnost srčne mišice in ščiti pred vnetimi mehurji, zaradi česar je zagotovo nepogrešljiv spremljevalec v sončnih mesecih, ki so pred nami.

vesela zenska z belim klobukom

Slika 1: Brezskrbno v poletje

Razumevanje flavonoidov: Kaj so flavonoidi?

Flavonoidi so vodotopni antioksidanti, ki jih najdemo v sadju, zelenjavi, čaju in vinu. To so barvila, živo modre, vijolične, zelene, rumene, oranžne in rdeče barve, ki dajejo barvo mnogim vrstam sadja in zelenjave.
V človeški prehrani imajo flavonoidi močno antioksidativno in protivnetno delovanje. Varujejo pa nas tudi pred obolenji srca in ožilja in drugimi degenerativnimi boleznimi, povezanimi s starostjo. Poleg tega delujejo kot pomembni antioksidanti v telesnih tekočinah, torej tudi v krvi.
Žal pa so raziskave pokazale, da na splošno uživamo premalo sadja in zelenjave, kot bi bilo potrebno in posledično v naše telo dobimo nezadostne količine flavonoidov. Prav zato pa je Neolife razvil popolnoma naravno prehransko dopolnilo Flavonoid Complex oziroma brusnice in borovnice kompleks. Vsebuje širok spekter flavonoidov različnih vrst, ki jih najdemo v naravi, sadju in zelenjavi ter so del človeške prehrambene verige. Njegovo jemanje nam zagotavlja učinkovito absorpcijo, s tem pa brezskrbno uživanje v poletju.

Skok v brezskrbno poletje z Neolife Flavonoid Complex

nasmejana zenska v vodi in izdelek flavonoid complex neolife

Slika 2: Neolife Flavonoid Complex

Preprečevanje vnetega mehurja

Poletne dogodivščine pogosto vključujejo aktivnosti na prostem, ki lahko povečajo tveganje za vnetje mehurja. Vneti mehurji so lahko boleči, grdi in ovirajo naše načrte. Prav Neolife Flavonoid Complex na tem mestu nudi naravno rešitev, saj ima protivnetne učinke in uravnava pH v sečni votlini, ki preprečujejo takšna vnetja. S tem pa povečuje odpornost na izzive, ki nam jih prinaša poletje, da lahko uživamo v aktivnostih na prostem z večjim udobjem in samozavestjo.

Utrditev prožnosti srčne mišice

Srce je motor, ki nas poganja skozi poletne dogodivščine, ohranjanje njegove prožnosti in delovanja pa je najpomembnejše za splošno dobro počutje. Neolife Flavonoid Complex podpira zdravje srca in ožilja z ohranjanjem prožnosti srčne mišice in spodbujanjem optimalne cirkulacije. To pa zagotavlja, da poletne aktivnosti lahko sprejmemo živahno in vitalno.

Ohranjanje zdravih žil

Zdravje žil je bistvenega pomena za splošno dobro počutje, vendar pa je pogosto spregledano. Vse dokler se ne pojavijo težave. Krčne žile, pokanje kapilar in druge težave, povezane z žilami, nam lahko kratijo poletne aktivnosti, povzročajo nelagodje in hkrati zmanjšujejo mobilnost. Neolife Flavonoid Complex pa zahvaljujoč svoji bogati mešanici flavonoidov, pridobljenih iz danosti narave podpira njihovo zdravje.

V boj proti utrujenim in oteklim nogam

Poznate tisti občutek otečenih in utrujenih nog, zlasti v toplejših mesecih? Krčne žile so pogosta skrb, ko vročina in vlaga poslabšata težave s krvnim obtokom. Ne le, da poslabšajo videz naših nog, ampak lahko povzročijo tudi nelagodje, otekanje in težo. Neolife Flavonoid Complex nudi olajšanje za utrujene, boleče noge z izboljšanjem cirkulacije, zmanjšanjem vnetij in krepitvijo stene žil. Spodbuja bolj zdrave in prožne žile, kar omogoča, da poletne aktivnosti sprejmemo z novo močjo in vitalnostjo.

Poskrbimo za brezskrbno uživanje v poletju s pomočjo Neolife Flavonoid Complex!

Izdelek Flavonoid Complex naroči TUKAJ!

 

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


CAROTENOID COMPLEX - antioksidant

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant CAROTENOID COMPLEX - antioksidant z znanstveno dokazano učinkovitostjo Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni doda..

59.48€ Brez DDV-ja: 54.32€

Sok granatnega jabolka

Sok granatnega jabolka

Sok granatnega jabolka Koncentriran sok granatnega jabolka TRE, za otroke in odrasle Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom..

40.71€ Brez DDV-ja: 37.18€

Kurkuma in cimet kompleks

Kurkuma in cimet kompleks

Kurkuma in cimet kompleks Kurkuma in cimet kompleks - BOTANICAL Balance je uravnovalec glukoze, protivnetno delovanje Na 100% naraven način skrbi za vzdrževanje normalne..

58.80€ Brez DDV-ja: 53.70€

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex)

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex)

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex) ČESNOVE TABLETE - Garlic Allium Complex z naravnim in široki spektrom delovanja, brez neprijetnega vonja  Nič sintetičnega..

19.91€ Brez DDV-ja: 18.18€