Z enim korakom po naravni poti do več vsakodnevne energije


  • Z enim korakom po naravni poti do več vsakodnevne energije

Z enim korakom po naravni poti do več vsakodnevne energije

Ste se kdaj vprašali zakaj vaše telo potrebuje nitrate? Nitrati (NO3) so tista skupina organskih snovi, ki jih najdemo predvsem v listnati in korenasti zelenjavi. Še posebno v rdeči pesi, katera je v mnogih prehranskih dopolnilih osnovna sestavina. In prav nitrati so tisti, ki lahko vplivajo na našo vsakodnevno zmogljivost in na naše zdravje.

veselo dekle na kolesu posluša glasbo

Slika 1 Nitrati za vsakodnevno zmogljivost in zdravje (vir: Canva)

Zakaj izbrati naravne vitamine z nitrati?

Koristni učinki nitratov se izrazito kažejo pri športnih aktivnostih, saj poskrbijo za večjo vzdržljivost in učinkovitost z izboljšanjem izrabe kisika. Med drugim pa imajo nitrati močan vpliv na dvig spolne moči in libida ter pri krepitvi imunskega sistema. In prav Neolife Upbeet je energijska pijača iz naravnih prehranskih nitratov, ki hitro in učinkovito poskrbi po naravni poti do več vsakodnevne energije.

Spoznajte Neolife Upbeet

energijska pijača upbeet neolife

Slika 2 Neolife Upbeet – Po naravni poti do več vsakodnevne energije

Neolife Upbeet je koncentrirana mešanica napitka, kjer je v primerjavi z jemanjem prehrambnih nitratov v obliki tablet absorpcija učinkovitejša. Proces absorpcije se tukaj začne že v ustih s slino in nato nadaljuje v želodcu. Upbeet je odličen kot prehransko dopolnilo z vitamini za odrasle, z ogromno pozitivnih učinkov in prednosti, katere je vredno vedeti in poznati. Njegov slasten okus po jagodičevju pa vas naravnost zasvoji.

Komu je namenjen Upbeet?

Naravni napitek Upbeet je primeren za najstnike in odrasle. Še posebno se priporoča vsem, ki ste športno aktivni in vsem, ki želite po naravni poti do več vsakodnevne energije ali pa le okrepiti svoje splošno zdravje. Poleg tega pa Neolife Upbeet učinkovito dvigne spolno moč, libido in imunski sistem. Zaradi svoje sestave nanj zelo radi posežejo tudi vegani.

Zakaj Upbeet vključiti v svoj vsakdan?

Pravilno prehranjevanje je način, da dobimo hranila, katere smo skozi aktiven dan porabili in, ki jih naše telo potrebuje, da se počutimo bolje. To pomeni, da bo naše telo bolj vzdržljivo pri daljših treningih, saj bo imelo dovolj energije, hkrati pa izboljšamo tudi cirkulacijo in ohranimo naše srce zdravo. Danes žal živimo s hitrim tempom življenja, zato večkrat pozabimo telesu zagotoviti vse kar potrebuje. Upbeet pa je superhrana, da vašemu telesu lahko priskrbite vse prehrambene nitrate iz mešanice naravnih vitaminov - sadja in zelenjave. S tem telo dobi vse dragocene zaščitne in ostale kvalitetne vitamine. Na povsem naraven način ter brez stranskih učinkov pa pred spolnimi aktivnostimi učinkovito dvigne spolno moč in libido.

moški tece v ozadju izdelek upbeet

Slika 3 Upbeet - Naravni vitamini za vse športno aktivne

5 glavnih prednosti Neolife Upbeet

Upbeet je edini naravni izdelek iz rdeče pese, ki v kombinaciji ohrovta, izvlečka granatnega jabolka, pomaranče in jagodičevja tvori vrsto pozitivnih učinkov. Tukaj je pet najpomembnejših, ki jih zagotovo ne smete spregledati: 
- Povečuje vzdržljivost in moč pri športnih aktivnostih ter hitrejše okrevanje po treningu;
- Učinkovito dvigne spolno moč in libido;
- Izboljša spomin in koncentracijo;
- Spodbuja imunsko odpornost;
- Deluje kot antioksidant.

Zaključek

Če povzamemo lahko le z vrečko Upbeet napitka na dan pridete povsem po naravni poti do več vsakodnevne energije ali pa, učinkovito dvignete spolno moč, libido in imunski sistem. Lahko jo pospravite v svojo telovadno torbo, vzamete s seboj na delovno mesto, potovanje, v spalnico,… Več o samem izdelku pa si lahko preberete in ga naročite tukaj.

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!