Vaše telo potrebuje veliko več kot le vitamine in minerale


  • Vaše telo potrebuje veliko več kot le vitamine in minerale

Vaše telo potrebuje veliko več kot le vitamine in minerale

V dvajsetih letih prejšnjega stoletja so znanstveniki na področju medicine začeli ugotavljati in dokumentirati pomembnost prehrane za optimalno zdravje. Skozi celotno raziskavo je v nekaj letih postalo povsem jasno, da vitamini in minerali niso edini člen »življenjske verige«, temveč so zelo pomembni tudi drugi prehrambeni elementi kot so lipidi, steroli, encimi, beljakovine, ogljikovi hidrati in fitonutrienti. Prav zaradi pomanjkanja teh določenih hranljivih elementov so bile vzrok številne bolezni (palegra, beriberi, anemija in rahitizem).

srecna zenska v naravi ob soncnem zahodu

Slika 1: Poskrbite za močno življenjsko verigo

Poskrbite za svoje optimalno zdravje

Ljudje pogosto ob izrazu prehrana najprej pomislijo na vitamine. Toda za ohranjanje močne življenjske verige je potrebnih še veliko drugih, različnih prehranskih členov - beljakovine, ogljikovi hidrati, lipidi/steroli, encimi, minerali, vitamini in sorodni dejavniki hrane, kot so fitonutrienti. To pa pomeni, da morajo vsi ti hranljivi elementi medsebojno sodelovati, da nam lahko zagotovijo dobro zdravje, saj vsaka hranljiva snov potrebuje še vrsto drugih elementov, da lahko najbolje izpolni vse svoje funkcije v telesu. V kolikor je vsaj en člen šibek, lahko oslabi tudi celotna veriga. S tem pa s časom postaneta ogrožena naše zdravje in vitalnost.
Moč enega člena v prehranski verigi življenja je pogosto odvisna od moči drugega člena. Na primer, preden se vitamini lahko učinkovito uporabljajo v telesu, morajo biti prisotni minerali. Pravzaprav mora biti za optimalno delovanje celotnega telesa vseh šest skupin hranil prisotnih v zadostnih količinah in v ustreznem ravnovesju. Le tako lahko obstaja popolna, močna prehranska življenjska veriga.
Prav zato obstajajo prehranski dodatki, kot je Neolife Formula IV, ki krepi vse člene v tej verigi in nam s tem ohranja optimalno zdravje.

Neolife Formula IV

izdelek formula iv neolife med dvema rokamo

Slika 2: Neolife Formula IV

Naravni multivitamin Neolife Formula IV, narejen iz polnovrednih živil, zagotavlja našemu telesu čim močnejšo prehransko verigo življenja. Poskrbi, da telo poleg vitaminov in mineralov v zadostnih količinah in v pravilnem ravnovesju prejme tudi lipide, sterole, rudninske snovi in vse ključne elemente za boljše izkoriščanje beljakovin ter presnovo ogljikovih hidratov v energijo. Če povzamemo, prevzame odgovornost za naše zdravje. 
Poleg tega pa Formula IV vsebuje žitni koncentrat Tri-En-En, ki zagotavlja tiste lipide in sterole, ki se pri predelavi živil odstranijo iz osnovnih živil naše vsakdanje prehrane. Znanstveno je dokazano, da prav ta učinkovito nadomesti izrabo hranil ter podpira rast in razvoj. Hkrati pa deluje v sinergiji z vitamini, minerali in drugimi hranljivimi snovmi ter pripomore k njihovemu boljšemu izkoriščanju.

Zakaj izbrati Neolife Formulo IV?

Kot že zgoraj omenjeno Formula IV vsebuje žitni koncentrat Tri-En-En za pomoč pri vsrkavanju in izločanju hranilnih snovi. Naše telo ne more imeti koristi od hranil, če niso učinkovito absorbirana. In prav Tri-En-En zagotavlja lipide in sterole, ki podpirajo naše zdravje na celični ravni. Tri-En-En v Formuli IV deluje skupaj z vitamini in minerali, ki v našem telesu celicam zagotovijo sposobnost sprejemati in predelovati kritična hranila. Ne glede na to, kako dobra je naša prehrana, vitalnost in zdravje ne bosta dobro podprta, če celice ne bodo prejele hranilnih snovi, ki jih potrebujejo. Medtem, ko drugi dodatki ne pokrivajo osnov človeške prehrane, jih Formula IV jasno presega. S takšnim zapolnjevanjem prehranskih »lukenj« izboljšajo splošno zdravje našega telesa, raven energije in zmožnost obvladovanja stresa.

Ostale prednosti Neolife Formule IV:

- V zelo kratkem času dvigne nivo energije na povsem naraven način;
- Dvigne nivo železa v krvi (najbolj učinkovito v kombinaciji s Vitaminom C );
- Skrbi za naše zdravje na vseh področjih, saj je sestavljen iz celotne življenjske verige.
Sami ste tisti, ki lahko poskrbite za medsebojno sodelovanje hranljivih elementov in si tako zagotovite optimalno zdravje.

Izdelek Formula IV NeoLife naroči TUKAJ

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


Žitna olja omega 3 in 6

Žitna olja omega 3 in 6

Žitna olja omega-3 in omega-6 Povečajte propustnost svojih celičnih membran z Žitnimi olji omega-3 in omega-6 - žitni koncentrat Tre-En-En. Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensk..

54.09€ Brez DDV-ja: 49.40€

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

56.86€ Brez DDV-ja: 51.93€

Koencim Q10

Koencim Q10

Koencim Q10 Koencim Q10 naravnega in visoko biorazpoložljivega izvora Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladi..

49.60€ Brez DDV-ja: 45.30€

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES 100% naravni multivitaminski bonbončki za otroke Vita-Squares  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. &nbs..

34.37€ Brez DDV-ja: 31.39€