Super 10 univerzalno čistilo za dom


  • Super 10 univerzalno čistilo za dom

Super 10 univerzalno čistilo za dom

Če iščete celovito rešitev za vse vaše potrebe po čiščenju, je čistilo Super 10 pravi odgovor. Super 10 je univerzalno čistilo, ki ga lahko uporabite za čiščenje skoraj vseh površin. Uporabite ga lahko na steklu, ploščicah, lesu, nerjavečem jeklu in še kje. Čistilo Super 10 je tudi okolju prijazno čistilno sredstvo. V tem članku bomo obravnavali prednosti čistila Super 10 in kako ga lahko uporabite, da bo vaš dom čistejši in bolj zelen.

Za čiščenje skoraj vseh površin in odstrani trdovratne madeže

Čistilo Super 10 je univerzalno čistilo, ki je izdelano iz naravnih sestavin. Je nestrupeno in biološko razgradljivo, zato je varno za uporabo v bližini otrok in hišnih ljubljenčkov. Je tudi dovolj močno, da odstrani maščobo, umazanijo in umazanijo s katere koli površine. Čistilo Super 10 je učinkovito tudi pri odstranjevanju trdovratnih madežev in neprijetnih vonjav. Prav tako ne vsebuje klora in nima ostrih kemičnih vonjav.

ženska čisti steklena vrata

Univerzalno čistilo za dom Super 10 je primerno tudi za čiščenje stekla (Vir: EV) 

Prednosti čistila Super 10

Čistilo Super 10 ima več prednosti, zaradi katerih je odlična izbira za vsak dom.

2.1. Univerzalno čiščenje

Najbolj očitna prednost čistila Super 10 je, da ga lahko uporabljate na praktično vseh površinah. Ne glede na to, ali gre za steklo, ploščice, les, nerjaveče jeklo ali katero koli drugo površino, čistilo Super 10 lahko opravi svoje delo. Učinkovito je tudi pri čiščenju trdovratnih madežev in ima prijeten (ne premočan) vonj, tako da vam ne bo treba zračiti prostora po čiščenju. Čistilo Super 10 prav tako poskrbi, da so površine videti in delujejo čiste in sveže.

2.2. Okolju prijazno čistilo za dom

Čistilo Super 10 je tudi prijazno čistilo za dom. Ne vsebuje agresivnih kemikalij in toksinov, zato je varno za uporabo v bližini otrok in hišnih ljubljenčkov. Je tudi biološko razgradljivo in ne škoduje okolju. Čistilo Super 10 je tudi učinkovit način za zmanjšanje ogljičnega odtisa.

2.3. Naravna čistila za dom

Čistilo Super 10 spada med naravna čistila za dom. Izdelano je iz naravnih sestavin in ne vsebuje ostrih kemikalij. Zaradi tega je odlična izbira za tiste, ki iščejo naravno, nestrupeno rešitev za čiščenje svojega doma in tudi svojega poslovnega prostora. Nad čistilom Super 10 so navdušeni tudi tisti, ki imajo alergije ali so občutljivi na ostre kemikalije.

Gold Purifier

Še ena prednost čistila Super 10 je, da ga lahko uporabite za čiščenje zlatih površin. Z zlata lahko odstrani nečistoče, kot sta katran in umazanija. Zaradi tega je odlična izbira za tiste, ki želijo, da bi bil njihov nakit videti kot nov. Čistilo Super 10 je varno za uporabo tudi na srebru in drugih plemenitih kovinah.

Kako uporabljati čistilo Super 10?

Uporaba čistila Super 10 je preprosta in enostavna. Vse, kar morate storiti, je, da čistilo zmešate s toplo vodo, mešanico pretresete in jo nato nanesete na površino, ki jo čistite. Pri močnejših madežih lahko pustite mešanico delovati nekaj minut, preden jo obrišete. Čistilo Super 10 lahko uporabite tudi kot predhodno obdelavo za bolj trdovratne madeže.

 Varnostni nasveti za čistilo Super 10

Čeprav je čistilo Super 10 naraven, nestrupen izdelek, morate pri njegovi uporabi upoštevati nekaj varnostnih nasvetov. Pri rokovanju s čistilom nosite zaščitne rokavice ter ga hranite stran od otrok in hišnih ljubljenčkov. Prav tako čistila Super 10 nikoli ne mešajte z drugimi čistili, saj lahko to povzroči neželeno reakcijo.

Super 10 univerzalno čistilo v primerjavi z drugimi čistili

V primerjavi z drugimi čistili ima čistilo Super 10 več izrazitih prednosti. Prvič, gre za univerzalno čistilo, ki ga lahko uporabljate na praktično vseh površinah. Drugič, je okolju prijazno in naravno, zato je varno za uporabo v bližini otrok in hišnih ljubljenčkov. Tretjič, čistilo je koncentrirano, zato z nakupom enega litra čistila pridobite 10 litrov čistilnega sredstva. Nenazadnje je to čistilo enostavno za uporabo in za seboj ne pušča ostrih kemičnih vonjav.

Naravni razmaščevalec

Uporaba naravnih gospodinjskih čistil, kot je čistilo Super 10 je nadvse priljubljena, še posebej, ker za čiščenje trdovratnejših madežev ne potrebujete drugih čistilnih sredstev. Tako na vaše površine in posode ne nanašate strupenih kemikalij, ampak vse madeže očistite z biološko razgradljivim čistilnim sredstvom. na ta naravni razmaščevalec se lahko zanesete, saj je čistilo učinkovito. Naravna čistila so okolju prijaznejša.

naravni detergent super 10

Naravno čistilo Super 10 je primerno za čiščenje doma in profesionalnih prostorov (Vir: EV)

Nasveti za okolju prijaznejši dom

Uporaba naravnih gospodinjskih čistil je le en korak k bolj zelenemu domu. Tukaj je še nekaj drugih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da bo vaš dom bolj okolju prijazen:

Uporabljajte naravna čistila, kot je čistilo Super 10, da zmanjšate svoj ogljični odtis.

Zmanjšajte porabo energije z uporabo energetsko učinkovitih naprav.

Uporabljajte naravne alternative kemičnim izdelkom, kot sta soda bikarbona in kis.

čim več odpadkov reciklirajte ali kompostirajte.

Kje kupiti naravno čistilo Super 10?

Čistilo Super 10 je univerzalno čistilo, ki ga lahko uporabite za čiščenje praktično vseh površin. Poleg tega je okolju prijazno, naravno in zlato čistilo. Čistilo Super 10 je enostavno za uporabo in za seboj ne pušča ostrih kemičnih vonjav. Je tudi odlična izbira za tiste, ki si želijo ustvariti okolju prijaznejši dom. Če iščete celovito rešitev za vse svoje potrebe po čiščenju, potem je čistilo Super 10 pravi odgovor. Za naročilo nas pokličite na telefonsko številko: 041 773 430.

 

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


Naravni detergent LDC

Naravni detergent LDC

Naravni detergent LDC Vsestranski, nežen, ekonomičen in učinkovit Naravni detergent LDC Golden. Nadomesti več kot šest različnih ostalih detergentov. Vsebina: 1 lit..

20.62€ Brez DDV-ja: 16.90€

Super 10 univerzalno čistilo

Super 10 univerzalno čistilo

Super 10 univerzalno čistilo Univerzalno čistilo Super 10 - GOLDEN, nadomesti več kot 18 običajnih manj učinkovitih čistil Super 10 je EKO čistilo za dom in industrijo ž..

21.28€ Brez DDV-ja: 17.44€