S probiotiki nad zgago, napihnjenostjo in odvečnimi kilogrami v času novoletnih zabav


  • S probiotiki nad zgago, napihnjenostjo in odvečnimi kilogrami v času novoletnih zabav

S probiotiki nad zgago, napihnjenostjo in odvečnimi kilogrami v času novoletnih zabav

December - najbolj čaroben in prazničen mesec, a hkrati tudi najbolj naporen za naše zdravje in telo. Zato je zelo pomembno, da ga pripravimo na vse prihajajoče zabave, vse dobrote in pijačo, ki jih bomo v tem času zaužili.
Skoraj prepričani smo, da se nas v tem času večina počuti napihnjene in z nekaj več pridobljenimi kilogrami. In prav probiotiki so tisti, ki vse to lahko preprečijo, saj podprejo naše črevesju, kar nam v tem obdobju še posebno pride prav.

miza z hrano za novo leto

Slika 1: Pripravite telo na novoletne zabave

Kaj so probiotiki?

Probiotiki so koristne bakterije in kvasovke, ki našemu telesu pomagajo ohranjati ravnovesje med "dobrimi" in "slabimi" bakterijami v črevesju. To pa je ključno za pravilno delovanje prebavnega sistema in splošno zdravje. Poleg tega pa prispevajo tudi k boljši učinkovitosti prebavnega procesa, pomagajo krepiti imunski sistem, preprečujejo vnetja v črevesju in pozitivno vplivajo na naše razpoloženje ter splošno dobro počutje. Običajno se zaužijejo s hrano (npr. fermentirani mlečni izdelki, jogurt, kefir) ali s prehranskimi dopolnili.

Priprava telesa na novoletne zabave s pomočjo probiotikov

Ja, prav ste prebrali. Probiotiki lahko pomagajo našemu telesu v času vseh zabav, še posebno v decembru, ko se te kar vrstijo ena za drugo. Pripomorejo nam izboljšati prebavo, podpreti imunski sistem in zmanjšati tveganje za prebavne težave. Že pred začetkom prazničnega meseca si lahko do neke mere pomagamo z vključevanjem probiotičnih živil v našo prehrano. Odlični viri probiotikov so jogurt, kefir, kislo zelje, kombuča in fermentirane jedi. Vendar pa se zavedamo, da le z vnosom hrane marsikdo med nami ne vnese dovolj potrebnih živil, zato je vredno razmisliti o jemanju probiotičnih dopolnil. Za najboljše učinke pa moramo biti seveda dosledni z njihovim uživanjem. Potrebno pa je izbrati tudi prave učinkovite probiotike, zato vam na tem mestu še posebno predlagamo probiotik Neolife Acidophilus Plus.

Probiotik Neolife Acidophilus Plus 

Acidophilus Plus je probiotik narejen iz polnovrednih živil, saj vsebuje žive koristne bakterije iz mlečnih izdelkov za ohranjanje zdravega ravnovesja mikroorganizmov v prebavilih. Od ostalih probiotikov se loči po tem, da zagotavlja 5 različnih aktivnih kultur živih bakterij, ki neposredno prispevajo do kraja, kjer morajo blagodejno delovati. Probiotik Neolife Acidophilus Plus je izdelan po »tehnologiji specifične dobave« GEL-GARD. To pomeni, da zaščiti živo mikrofloro dobrih probiotičnih bakterij pred kislino v želodcu, saj s tem zagotovljeno dostavi vse učinkovite žive kulture bakterij do črevesja.

izdelek acidophilus plus

Slika 2: Probiotik Neolife Acidophilus Plus

Glavne prednosti probiotika Acidophilus Plus

Acidophilus Plus ima ogromno prednosti, ki jih morate poznati. Še posebno pa nam v času, ko naše telo ni povsem navajeno uživati ogromnih in nezdravih količin hrane ter pijače, pomaga ohranjati ravnovesje in zdravje črevesne flore. S tem bomo posledično preprečili zgago, napihnjenost in težo v želodcu, slabo prebavo ter pregnali »mačka« po naporni zabavi. Kar pa je najboljše, da lahko s probiotikom Acidophilus Plus istočasno preprečimo tudi nabiranje odvečnih kilogramov.

Ostale prednosti

- Krepitev imunskega sistema, ki se ga večina nahaja prav v črevesju in je zato zdrava črevesna flora ključna za njegovo pravilno delovanje;
- Urejanje presnove in prebave;
- Preprečevanje nastanka črevesnih vnetij, okužb, driske;
- Izboljšanje intolerance na laktozo, saj proizvaja encime za njeno prebavo;
- Skrb za zdravje debelega črevesja;
- Sinteza vitaminov skupine B in absorpcija mineralov;
- Primeren tudi za novorojenčke in dojenčke, saj pomaga urejanju prebave, ter preprečevanju in zmanjševanju krčev.

Naj bo december čaroben tudi za vaše zdravje! Naročite svoj probiotik TUKAJ!

 

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača

Aloe Vera PLUS Aloe Vera Plus - naravna zeliščna pijača Pijača odličnega okusa, ki obnavlja in pomirja.  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organiz..

20.63€ Brez DDV-ja: 18.84€

ČESNOVE TABLETE

ČESNOVE TABLETE

ČESNOVE TABLETE ČESNOVE TABLETE - Garlic Allium Complex, kompleks vseh čebulnic - lukovk, brez neprijetnega vonja  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organ..

19.91€ Brez DDV-ja: 18.18€