Resp-x, prepreči spomladanske alergije s tradicionalnimi zelišči


  • Resp-x, prepreči spomladanske alergije s tradicionalnimi zelišči

Resp-x, prepreči spomladanske alergije s tradicionalnimi zelišči

Spomladansko obdobje je pravi raj za raznorazne alergije, s katerimi se sooča marsikdo. Vendar kaj storiti, da je to obdobje prijetno tudi za tiste, ki jim cvetni povzroča spomladanske alergije in vse nevšečnosti povezane s tem.

zenska z alergijo med marjeticami

Vas mučijo spomladanske alergije?

Kaj je Resp-x prehransko dopolnilo?

Resp-x je prehransko dopolnilo za otroke in odrasle, ki vsebuje izbrana tradicionalna zelišča in 6000-letno zeliščno tradicijo z vsega sveta. Ker je zdrav dihalni sistem brez alergijskih reakcij ključnega pomena za optimalno dobro počutje in zdravje so mojstri zeliščarstva odkrili, da nekatera zelišča v sinergiji podpirajo zdravje dihal.

Resp-x vsebuje zelišča, kot so: korenine hrena, timijan, semena triplata (Grško seno), plodove kajenske paprike, navadni ožepek, rdeči brest in sveto zelišče (Eriodictyon). Vsebuje tudi cvetni prah in lucerno, ki zagotavljata fitohranila. 

Ta učinkovita sestavina iz skrbno gojenih zelišč, ki podpirajo zdrav dihalni sistem, je popolna sestavina za preprečevanje reakcij, ki jih ima spomladanska alergija, ki pesti marsikoga v spomladanskem obdobju ali pa celo poletje in jesen. 

Zakaj je izbira zelišč dobra za pomoč dihanju?

zenska vonja zelisca

Vsestranska zelišča pomagajo tudi pri spomladanskih alergijah.

- Zelišča imajo zelo dolgo zgodovino o varni uporabi pri zdravljenju in preventivi. So odlična naravna rešitev za dobro počutje, ki ne povzroča zasvojenosti in skrbi za optimalno ravnovesje telesa. S tem so odličen pripomoček, ki lajša težave z dihanjem in lažjim okužbam dihal. Kar je izjemno pomembno pri pomoči pri spomladanskih alergijah.

- Zelišča delujejo naravno in nežno ter nimajo nobenih stranskih učinkov povezanih s kemičnimi - farmacevtskimi zdravili. Vse to omogoča varno dolgotrajno uporabo izdelka brez skrbi.

- Zelišča so najbolj varna preventivna in kurativna skrb za dihala, imunski sistem in nudijo tudi ostale blagodejne koristi za telo.

deklica na travniku vonja marjetice

Brezskrben užitek v naravi je vedno prijeten.

Kako ustaviti spomladanske alergije?

deklica na travniku si brise nos

Resp-x prehransko vam pri tem lahko pomaga na več načinov:

- Zelišča izbrana v Resp-x prehranskem dopolnilom na naraven način zdravijo in čistijo dihalne poti ter skrbijo za obnovo tkiv zlasti v dihalnih poteh. Kar je izjemno pomembno v času, ko alergije lahko razdražijo vse, kar je povezano z dihali.

- Izbrana zelišča v Resp-x prehranskem dopolnilu podpirajo normalen pretok zraka v sinusih in pljučih, stimulirajo delovanje dihalnih poti, spodbujajo normalno vlažnost sluznice v dihalnih poteh. Na ta način so dihalne poti primerno oskrbljene za bolj proti alergijam.

- Poleg tega, da skrbijo za zdravje dihal, skrbijo tudi za zniževanje telesne temperature, pomagajo pri delovanju ledvic in skrbjo za učinkovito presnovo in prebavo. Pomaga tudi pri boljši cirkulaciji krvi in normaliziranju krvnega tlaka ter skrbi za energijo in vitalnost telesa. S tem omogoča telesu tudi bolj odporen imunski sistem, ki se lažje bori ne le proti alergijam, temveč tudi ostalimi nezaželenimi boleznimi oziroma neravnovesji. 

Članki , Imunski sistem , Odrasli in zdravje , Otroci in zdravje ,

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

56.86€ Brez DDV-ja: 51.93€

Resp-X

Resp-X

Resp - X Za zdrave in čiste dihalne poti, čez vse letne čase. Prehransko dopolnilo za otroke in odrasle z izbranimi tradicionalnimi zelišči in 6000-letno zelišč..

24.35€ Brez DDV-ja: 22.24€