Slabokrvnost, anemija

Slabokrvnost ali anemija

Znaki za slabokrvnost ali anemijo

- Šibkost, utrujenost in splošen občutek izčrpanosti - morda je otrok le nekoliko slabokrvni.
- Poleg utrujenost in občutka šibkosti je pogosto tudi brez sape, omedleva ali pa se mu vrti; verjetno ima hudo anemijo.
- Jezik je nenavadno gladek in zdi se vam, da ima težave z ravnotežjem in hojo, ima mravljince v udih, je zmeden, depresivn in ima spominske motnje; morda imate perniciozno anemijo.
- Peče ga jezik; morda ima anemijo zaradi pomanjkanja vitamina B 12.
- Ima otrok modrikaste ustnice, bledo ali rumenkasto polt in dlesni, ter povsem blede nohtne blazinice, veznice ali kožne gube na dlanah: skoraj zanesljivo je slabokrven
- Drugi možni simptomi so: glavoboli, nespečnost, zmanjšanje teka, motnje koncentracije in neredno bitje srca.

Slabokrvnost ali anemija se pri otrocih pogosto pojavi zaradi prehranskih pomanjkanj, ostalih vzrokov je lahko več.

Za preventivo ali lajšanje že nastalih težav s slabokvnostjo - anemijo, vam bodo v veliko in učinkovito pomoč spodaj predlagani naravni vitamini za otroke Neolife, saj so varni, biokompatibilni in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača hover image

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača

20.63€

Aloe Vera PLUS Aloe Vera Plus - naravna zeliščna pijača Pijača odličnega okusa, ki obnavlja in pomirja.  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organiz..

Brokoli in ohrovt kompleks hover image

Brokoli in ohrovt kompleks

30.57€

Brokoli in ohrovt kompleks Brokoli in ohrovt kompleks CRUCIFEROUS Plus  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.  Ni dodanih sintetičnih arom, ..

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex) hover image

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex)

19.91€

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex) ČESNOVE TABLETE - Garlic Allium Complex z naravnim in široki spektrom delovanja, brez neprijetnega vonja  Nič sintetičnega..

Probiotik za otrok hover image

Probiotik za otrok

49.46€

Probiotik za otroke Probiotik za otroke ACIDOPHILUS Plus, 5 kultur živih bakterij, s ciljno dostavo vseh do črevesja  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjen..

VITA SQUARES naravni multivitamini za otroke hover image

VITA SQUARES naravni multivitamini za otroke

34.37€

VITA-SQUARES naravni multivitamini za otroke Več kot le multivitamini, VITA-SQUARES naravni multivitamini za otroke  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih org..

C vitamin za otroke hover image

C vitamin za otroke

22.15€

C vitamin za otroke Dehidrirana pomaranča v pasteli za lizanje. Ena pastela vsebuje vse kar vsebuje 1 pomaranča - razen vode. Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjeni..

D vitamin kompleks za otroke hover image

D vitamin kompleks za otroke

19.03€

D vitamin kompleks za otroke Biorazpoložljiv in naraven Vegan D vitamin kompleks - D2 in D3 vitamin za otroke in najstnike.   Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremen..

Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)