Prehlad, gripa

Prehlad, gipa pri otroku

Prehlad ali gripa: kako ju ločiti?

Čeprav so lahko simptomi podobni, je influenca vendarle hujša:
 - prehlad nas lahko nekoliko utrudi,
 - pri gripi pa nas že sama misel, da bi vstali iz postelje, povsem uniči.

Zamašen nos, vneto žrelo in kihanje so pogosti spremljevalci prehladov, obe tegobi pa povzročata kašelj, glavobol in nelagodje v prsnem košu. Pri gripi imamo ponavadi kar nekaj dni visoko vročino in trga nas v glavi ter po celem telesu. Ponavadi so zapleti pri prehladu minimalni, medtem ko lahko hudi primeri gripe vodijo v življenje ogrožajoče bolezni, kakršna je pljučnica.

Poznamo več kot 100 vrst virusov prehlada, novi sevi influence pa se pojavljajo vsakih nekaj let.
Ker sta obe bolezni virusni, ne moremo nobene od njiju obvladati z antibiotiki, ti so lahko uspešni za zdravljenje sekundarnih bakterijskih okužb, ki lahko povzročajo sinuzitis ali pljučnico.
Oboje prehlad in gripa, sta zelo nalezljivi virusni okužbi dihal, telo se odziva z kašljem in vročino. 

Za dvig odpornosti, preventivo ali lajšanje že nastalih težav ob prehladu ali gripi, vam bodo v veliko in učinkovito pomoč spodaj predlagani naravni vitamini za otroke Neolife, saj so varni, biokompatibilni in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant hover image

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant

59.48€

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant CAROTENOID COMPLEX - antioksidant z znanstveno dokazano učinkovitostjo Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni doda..

CINK kelirani hover image

CINK kelirani

18.00€

CINK kelirani Chelated ZINC za otroke in odrasle Prehransko dopolnilo z organskim cinkom, keliranim z aminokislinama glicin in metionin   Nič sintetičnega! Ne vsebuje..

Probiotik za otrok hover image

Probiotik za otrok

49.46€

Probiotik za otroke Probiotik za otroke ACIDOPHILUS Plus, 5 kultur živih bakterij, s ciljno dostavo vseh do črevesja  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjen..

Resp-X hover image

Resp-X

24.35€

Resp - X Resp - X za zdrave in čiste dihalne poti, čez vse letne čase. Prehransko dopolnilo za otroke in odrasle z izbranimi tradicionalnimi zelišči in 6000-letno zeli..

Sok granatnega jabolka hover image

Sok granatnega jabolka

40.71€

Sok granatnega jabolka Koncentriran sok granatnega jabolka TRE, za otroke in odrasle Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom..

VITA SQUARES naravni multivitamini za otroke hover image

VITA SQUARES naravni multivitamini za otroke

34.37€

VITA-SQUARES naravni multivitamini za otroke Več kot le multivitamini, VITA-SQUARES naravni multivitamini za otroke  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih org..

C vitamin za otroke hover image

C vitamin za otroke

22.15€

C vitamin za otroke Dehidrirana pomaranča v pasteli za lizanje. Ena pastela vsebuje vse kar vsebuje 1 pomaranča - razen vode. Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjeni..

D vitamin kompleks za otroke hover image

D vitamin kompleks za otroke

19.03€

D vitamin kompleks za otroke Biorazpoložljiv in naraven Vegan D vitamin kompleks - D2 in D3 vitamin za otroke in najstnike.   Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremen..

Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)