• Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES

 • NEOLIFE
 • 742
 • Na zalogi
 • 30.33€

 • brez DDV: 27.70€
- OR -

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES

       100% NARAVNI multivitaminski BONBONČKI za otroke.
              Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.
              Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov.

Vsebina: 180 žvečljivih okusnih bonbončkov          ( CENA : 0,16 € na dan in 4,8 € na mesec )
Uporaba: 1 do 3 na dan

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES:
 • Vsebujejo 12 vitaminov in 6 mineralov – kot se nahajajo v naravi, ki so ključnega pomena za odpornost in razvoj.
 • Holin, ki vpliva na razvoj možganov
 • TRE-EN-EN olja iz riža in pšenice, ki delujejo na boljše vsrkavanje vitaminov in mineralov
 • Okrepite imunski sistem vaših otrok na naraven in njim prijeten način!
 • Vsebujejo LE naravne sadne sestavine.
        PREDNOSTI IZDELKA
Zdravo z naravo priporoča Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES:
ZAKAJ PREHRANSKA DOPOLNILA ZA OTROKE?
Otroci so lahko izbirčni pri hrani in mnogi starši imajo težave, ko želijo, da bi njihovi otroci jedli zdravo hrano, kot je na primer špinača, brstični ohrovt ali temni kruh. Preveč otrok je, ki ne jedo dovolj sadja, zelenjave ter polnovrednih žit, namesto tega pa pretiravajo z uživanjem obdelane, sladkane in mastne hrane. Zato v njihovi prehrani primanjkuje kar nekaj najpomembnejših hranilnih snovi. Zato je NEOLIFE razvil Vita-Squares – bonbončke s katerim bo vaš otrok dosegel svoj polni potencial in zgradil temelje zdravja za vse življenje!

Otroci jih obožujejo, ker so slastnega okusa, vi jih boste oboževali pa zato, ker:
• Vita-Squares zagotavljajo najboljše sestavine naravnega izvora na tržišču.
Tre-En-En žitni koncentrat iz polnovrednih pšeničnih kalčkov, riževih otrobov in soje zagotavlja polnovredne hranljive snovi iz žit, ki so odstranjene iz obdelane otroške hrane, ki jo otroci tako pogosto najraje jedo.
Naravna sladila in arome ustvarjajo dopolnilo najboljšega okusa, brez dodanega sladkorja, konzervansov in umetnih barvil, ki jih najdemo v ostali otroški žvečljivi hrani.
• Nudi antioksidacijsko delovanje naravnega vitamina E.
• Cink, krom, baker, železo, jod in mangan so esencialni minerali.
Vsebuje holin, ki prehaja neposredno v možganske celice,
   kjer tvori kemično snov, ki pomaga spominu. Prav tako holin sodeluje pri izločanju strupenih snovi iz telesa.

    OPIS IZDELKA

POSVETIMO SE otroški prehrani ...

ZAKAJ SO OTROKOVE PREHRANSKE POTREBE IZJEMNE ?
Otroci proizvedejo VEČ KOT MILIJARDO novih celic vsak dan in za tako izjemno rast je potrebnih veliko hranljivih snovi! Mlada tkiva in organski sistemi potrebujejo hranljive snovi, zato da se pravilno razvijajo. Otrokova raven metabolizma je zelo visoka. Otrokova fizična aktivnost, rast in obnova ustvarjajo ogromne potrebe po energiji. Vitamini in minerali delujejo skupaj in podpirajo telo pri boljši absorpciji ter porabi ostalih hranljivih snovi iz hrane. Graditev temeljev zdravja za celo življenje zahteva kakovostno prehrano. Nikoli ni prezgodaj, ko želimo, da naši otroci dobijo lipide, sterole, vitamine, minerale in ostale hranljive snovi, ki so nujni zaščitni elementi za takojšnje in bodoče dobro zdravje.

Vita-Square gradi zdrave celice za zdravo življenje vaših otrok!

Zakaj so pomembni VITAMINI ?
A-vitamin: spodbuja rast ter vpliva na močne kosti, lase in dlesni, vpliva na razvoj oči in vidnega polja (omogoča zaznavanje barv in svetlobe), spodbuja delovanje imunskega sistema (tudi krajša trajanje okužb). Sodeluje pri preprečevanju rasti rakavih celic in pospešeni tvorbi imunskih celic.
C-vitamin: je pomemben antioksidant v otrokovi prehrani. Vodne dele celic in vitamine varuje pred prostimi radikali ter sodeluje pri presnovnih procesih in tvorbi hormonov, živčnih prenašalcev in kolagena. Podpira izgorevanje maščob in sproži razstrupljanje jeter, pomaga celiti rane rane in krvaveče dlesni. Krepi imunski sistem organizma. Preprečuje in zdravi prehlad. Pospešuje vsrkavanje železa (zdravi slabokrvnost). Zmanjšuje učinke številnih snovi, ki povzročajo alergije (alergenov)
D-vitamin: pospešuje absorpcijo kalcija in fosfatov. Nujen je za normalno rast in mineralizacijo kosti in zob. Aktivno sodeluje tudi pri imunskem sistemu. Znaki pomanjkanja: propadanje zob (škrbavost ...)
E-vitamin: je najpomembnejši antioksidant, topen v maščobah. Kot lovilec prostih radikalov pred poškodbami ščiti celične membrane, dele celic, ki vsebujejo maščobe, imunske, živčne, možganske in krvne celice, krvne maščobe in hormone. Aktivno sodeluje v imunskem sistemu, pri presnovi beljakovin, tvorbi celic in nastanku dedne zasnove. Skrbi za zmanjšanje utrujenosti, odpravi krče v mišicah po športnih aktivnostih, skrbi za elastičnost žil, in s tem prekrvavitev.
Tiamin (vitamin B1): sodeluje pri pridobivanju energije iz ogljikovih hidratov. Skrbi za normalno delovanje živčevja, mišic in srca. Vitamin za "bister um". Potreben za funkcije živčevja in presnovne procese.
Riboflavin (vitaminB2): sodeluje pri pridobivanju energije iz ogljikovih hidratov in maščob. Skrbi za ohranjanje zaščitnega sloja živčnih celic in spodbuja možgane k hitrejšemu razmišljanju. Potreben za lepo in zdravo kožo, nohte in lase.
Niacin (vitamin B3): sodeluje pri pridobivanju energije, tvorbi beljakovin in maščob pri delitvi celic ter pri obnovi dedne mase.
Vitamin B6: je pomemben za presnovo aminokislin, uravnava tudi delovanje hormonov. Telo ga potrebuje za tvorbo protiteles in rdečih krvničk.
Folna kislina: je odgovoren za tvorbo dedne zasnove in rast celic, tvorbo krvi, obnovo sluznic in živčnih prenašalcev.čiti srce in vpliva na tvorbo novih celic.
Vitamin B12 :je koencim v biokemičnih reakcijah. Če ga v telesu ni dovolj, lahko pride do megaloblastne makrocitne anemije. Vpliv ima na živce in spomin.
Biotin (vitamin B7): sodeluje pri pridobivanju energije in uravnavanju krvnega sladkorja ter pri tvorbi maščobnih kislin. Spreminja hrano v energijo ter uravnava mastnost kože.
Pantotenska kislina : sodeluje pri presnovi energije, spolnih in rastnih hormonov. Pomembna je za rast las in presnovo kožnih celic.

Zakaj so pomembni MINERALI ?
ŽELEZO preprečuje slabokrvnost - potreben je za tvorbo hemoglobina (barvila rdečih krvnih telesc), mioglobina (rdečega barvila v mišicah), nekaterih encimov in presnovo vitaminov skupine B. Njegova najpomembnejša vloga v telesu je oskrba s kisikom.
JOD : je sestavina ščitničnih hormonov tiroksina, tetrajodtironina (T4) in trijodtironina (T3). T3 in T4 uravnavata celično presnovo in celično rast v številnih organih, zlasti v možganih.
CINK je potreben za rast in delitev celic, spolno dozorevanje, prilagajanje vida temi in celjenje ran. Ima številne funkcije v imunskem sistemu in sodeluje pri izražanju genov. Poleg tega sodeluje pri presnavljanju nekaterih vitaminov (retinola, piridoksina in folne kisline), delovanju čutil (zlasti za vonj in okus) ter delovanju možganov.
BAKER : pripomore k dobri krvi; vpliva na obarvanje las in kože
KROM : pomaga uravnavati željo po sladkem in preprečuje nenaden upad energije; spodbuja rast
MANGAN : je potreben za normalno izgradnjo kosti; pomaga odpravljati utrujenost; izboljšuje spomin; zmanjšuje živčno razdražljivost

HOLIN: prehaja neposredno v možganske celice, kjer tvori kemično snov, ki pomaga spominu; sodeluje pri izločanju strupenih snovi iz telesa.
Srečno življenje je zdravo življenje in to vam nudi Zdravo z naravo
    POMNITE:
 • Otrok se ne more "predozirati" z naravnimi vitamini, zato tudi ne more priti do nesreče v primeru, da otrok najde škatlico z vitamini VITA-SQUARES..
 • Poleg tega se naravni vitamini skladiščijo kar 50% dlje kot umetni.
 • Umetne vitamine lahko uživate največ 2 tedna, potem je priporočljivo narediti premor, medtem ko naravne vitamine lahko otrok uživa skozi celo leto !

Ko doma gradite svoje sanje, začnete z trdnimi temelji in uporabljate samo najboljše materiale. Ravno tako pa zahteva najboljše materiale izgradnja temeljev dobrega zdravja vašega otroka za celo življenje: kakovostno polnovredno hrano.
Z Vita-Squares lahko dosežemo pozitivno spremembo. Ker vsebujejo pol-esencialne hranljive snovi, kot so holin in naš ekskluzivni Tre-en-en® žitni koncentrat so Vita-Squares več kot le multivitamin.
 *So trenutno najpopolnejše polnovredno in povsen naravno otroško dopolnilo na tržišču.


OGLED OZNAČBE:  VITA-SQUARES     OGLED IZDELKA NA STRANI   NEOLIFE


Oznake: Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES