Okrepite zdravje vašega otroka: Naravni vitamina C za otroke


  • Okrepite zdravje vašega otroka: Naravni vitamina C za otroke

Okrepite zdravje vašega otroka: Pomen vitamina C za otroke

Na poti vzgoje zdravih in srečnih otrok obstaja tudi element, ki je pogosto v središču pozornosti - vitamin C. To bistveno hranilo je superjunak pri rasti, razvoju in splošno dobrem počutju vašega otroka.
C vitamin je glavni vitamin po katerem slovi tudi pomaranča. Vendar ste vedeli, da je C vitamin vodotopen? To pomeni, da se z uriniranjem, kljub temu, da ste pojedli vi ali vaš otrok pomarančo izloči iz telesa v roku ene ure. Potem se zagotovo zavedate tudi težave v primeru, ko ga vaš otrok ne zaužije dovolj s sadjem in zelenjavo.
K sreči obstajajo tudi naravna prehranska dopolnila, ki lahko to vašemu otroku nadomestijo. Še posebno v obdobju, ko je na obzorju ogromno prehladov, grip in viroz. Naravni C vitamin na tem mestu zagotovo pomaga telesu v boju proti različnim boleznim, saj okrepi imunski sistem vašega otroka in še marsikaj drugega.

vesel otrok in izdelek all c vitamin

Slika 1 - C Vitamin za otroke

Kdaj otroku dodati C vitamin v obliki prehranskih dopolnil?

Preventivno jemanje predvsem naravnega C vitamina kot prehranskega dopolnila vašemu otroku zagotovo nikoli ne bo odveč. Še posebno kot smo že zgoraj zapisali v obdobju vseh bolezni in v primeru, ko ga otrok ne zaužije dovolj s prehrano. Jemanje pa je zelo priporočljivo za tiste otroke, ki se jim pogosto ponavljajo okužbe, viroze in prehladi, ter posledično večkrat izostajajo iz vrtca ali šole. 

Kako izbrati vašemu otroku primeren C vitamin kot prehransko dopolnilo?

Zagotovo to ni prav lahka naloga za starša, saj takoj pomislimo na to, da jih želimo napolniti s tableti že v njihovih mladih letih. Zato je zelo pomembno, da izberete takšne, ki so že primerni za otroke, so biokopatibilni in so narejeni iz povsem naravnih sestavin, ter ne vsebujejo umetnih barvil, arom in konzervansov. Nenazadnje pa morajo biti v obliki, ki je enostavna za jemanje, kot so Neolife All-C vitamini, ki je v obliki banbončkov za lizanje.

Spoznajte naravni Neolife All-C vitamin

Prav zaradi teh razlogov bi vam radi predstavili naravno in biokompatibilni prehransko dopolnilo Neolife All- C vitamin. Naravne, sladke pastele z dodatkom dehidriranega pomarančnega soka, ki je najbolj poznan vir vitamina C. Njihov odličen slaten okus, bo vašega otroka zagotovo prevzel, zato z jemanjem ne bodo imeli težav. Njihova učinkovitost je dolgoročno zagotovljena. Ker naravni vitamin C s časom izgublja na moči delovanja, vsebuje namreč 10 odstotkov več vitamina C kot je navedeno na etiketi, da bi izdelek bil učinkovit v celotnem roku trajanja.

izdelek all c vitamin

Slika 2 - Neolife All-C Vitamin

Zakaj vašemu otroku izbrati naravni All-C vitamine?

All-C vitamini imajo odličen okus pomaranče in vsebujejo le naravne in biokompatibilne snovi ter sladila v istih razmerjih kot se nahajajo v svežih pomarančah. S spodbujanjem proizvodnje protitelesc in dejavnost belih krvničk krepijo njihov imunski sistem. Posledično bo vaš otrok veliko bolj odporen in bodo tudi njegovi izostanki v šoli ali vrtcu manjši oziroma celo ne bodo potrebni. Super, kajne? V kolikor pa naravnemu All-C vitaminu dodate še naravne vitamine in biokompatibilne Vita-Squares, pa boste dosegli popolno kombinacijo za zdravje vašega otroka. 

Ali so All-C vitamini primerni samo za otroke?

Naj vas potolažimo. Naravno prehransko dopolnilo All-C vitamin je primeren praktično za čisto vsakega, tudi vegane. Vsaka pastela zagotavlja 50mg naravnega vitamina C.

Naj uživanje naravnih Neolife All-C vitaminov postane vaša in otrokova vsakodnevna rutina!

   Izdelek naroči TUKAJ!

 

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


Sok granatnega jabolka

Sok granatnega jabolka

Sok granatnega jabolka Koncentriran sok granatnega jabolka TRE, za otroke in odrasle Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom..

40.71€ Brez DDV-ja: 37.18€

C vitamin za otroke

C vitamin za otroke

C vitamin za otroke Ena pastela za lizanje vsebuje vse elemente, kar jih vsebuje ena pomaranča - razen vode. Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni ..

22.15€ Brez DDV-ja: 20.23€

Vitamin C s postopnim sproščanjem

Vitamin C s postopnim sproščanjem

Vitamin C s postopnim sproščanjem Vitamin C s postopnim sproščanjem je izdelan iz agrumov šipka, acerole in grenivk, ter dodanimi bioflavonoidi. Poleg tega ..

41.68€ Brez DDV-ja: 38.06€

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES

Naravni vitamini za otroke VITA-SQUARES 100% naravni multivitaminski bonbončki za otroke Vita-Squares  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. &nbs..

34.37€ Brez DDV-ja: 31.39€