Neolife Garlic Allium Complex: Zaveznik proti črevesni parazitom


  • Neolife Garlic Allium Complex: Zaveznik proti črevesni parazitom

Neolife Garlic Allium Complex: Močan zaveznik proti črevesnim parazitom

Zaradi svojih domnevnih koristi za zdravje česen že dolgo slovi na področju naravnih zdravil. Od krepitve imunskega sistema do podpore zdravju srca in ožilja, si je zagotovo prislužil mesto v tradicionalni medicini. Prepričani smo, da ga večina od nas pozna kot naravni antibiotik. Pa ste vedeli, da učinkovito deluje proti parazitom? 
Marsikdo se česnu kot začimbi izogiba zaradi njegovega neprijetnega vonja, medtem, ko ga nekateri zalo radi uživajo. Bodisi, zaradi okusa ali pa preventivno prav zaradi zgoraj omenjenih zdravstvenih razlogov. A v tem primeru se morate zavedati, da nam s prekomernim uživanjem česna oziroma jemanjem česna na daljši rok začne smrdeti naša koža. Ja, prav ste slišali! Na tem mestu je Neolife razvil česnove tablete poznane kot Garlic Allium Complex, brez neprijetnega vonja, primerne za otroke, najstnike in odrasle.

vesel decek na gugalnici

Slika 1: Preprečite nastanek črevesnih parazitov

Kaj so česnove tablete Neolife Garlic Allium Complex?

Neolife Garlic Allium Complex je naravno česnovo dopolnilo, ki ne vsebuje eteričnih olj, zato z njegovim jemanjem ne boste imeli neprijetnega zadaha ali ostankov okusa po česnu. Deluje kot naravni antibiotik, saj krepi naš imunski sistem, upočasni bolezni srca in ožilja, deluje proti nastanku holesterola in osteoporozi, ohranja mladost in vitalnost in še bi lahko naštevali. 
Zelo pomembno pa je izpostaviti, da Garlic Allium Complex učinkovito deluje proti nastanku parazitov v prebavilih tako pri odraslih, kot tudi pri otrocih. Ti so še posebno izpostavljeni razvoju črevesnih parazitov, saj vemo, da si že s samo igro nesejo v usta ogromno bakterij, ki se jim primejo za nohte.

skatljica cesnovih kapsul in deklica ki se spusca po toboganu

Slika 2: Neolife Garlic Allium Complex

Zakaj je Neolife Garlic Allium Complex tako učinkovit tudi proti parazitom?

Neolife dopolnilo s česnom vsebuje aliin (aminokislina svežega česna) in alinazo (encim, ki se sprosti, ko strok česna zdrobimo in nasekljamo) ter zagotavlja dostavo alicina v črevesje (najpomembnejša sestavina česna, ki jo tvorita aliin in alinaza). Dopolnilo se lahko pohvali kot zelo celovit spekter lukovk – čebulnic, poleg tega pa vsebuje tudi celo »družino« hranljivih snovi.
Parazitske okužbe lahko povzročijo nešteto zdravstvenih težav, vključno s prebavnimi motnjami, utrujenostjo, anemijo in v hudih primerih poškodbe organov ali celo smrt. Preprečevanje in zdravljenje okužb s paraziti sta ključnega pomena za ohranjanje splošnega zdravja in dobrega počutja. 
Neolife Garlic Allium Complex je zagotovo pravi zaveznik proti parazitom. Nudi priročen način za vključitev česna v naš vsakdan in s tem preprečevanje nastanka parazitov v našem črevesju. 

Poskrbite za svojo in otrokovo rutino dobrega počutja in Neolife česnovo dopolnilo vključite v dnevni prehranski ritual!

Izdelek Neolife Garlic Allium Complex naroči TUKAJ!

 

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


Probiotiki za otrok

Probiotiki za otrok

Probiotiki za otroke Probiotiki za otroke ACIDOPHILUS Plus, 5 kultur živih bakterij, s ciljno dostavo vseh do črevesja  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenj..

49.46€ Brez DDV-ja: 45.17€

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex)

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex)

ČESNOVE TABLETE (Garlic Allium Complex) ČESNOVE TABLETE - Garlic Allium Complex z naravnim in široki spektrom delovanja, brez neprijetnega vonja  Nič sintetičnega..

19.91€ Brez DDV-ja: 18.18€

Brokoli in ohrovt kompleks

Brokoli in ohrovt kompleks

Brokoli in ohrovt kompleks Brokoli in ohrovt kompleks CRUCIFEROUS Plus  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.  Ni dodanih sintetičnih arom, ..

30.57€ Brez DDV-ja: 27.92€