Nega TELESA

Nega TELESA

Razvajajte se od glave do pete z naravnimi in učinkovitimi izdelki Nutriance, podjetja Neolife.

Program Nutriance, podjetja NeoLife je najnaprednejši program za nego kože na svetu, vsebuje močne rastlinske izvlečke, ki delujejo na imunski sistem in preprečujejo staranje, ter delujejo na celičnem nivoju.

Strategija za mladostno kožo

Najboljša “prijatelja” kože sta stalno ravnovesje med maščobnimi in vlažilnimi sestavinami v koži ter široka lestvica zaščite pred UV žarki. Oba ščitita kožo pred dejavniki iz okolja, ki lahko ogrožajo zdravje vaše kože.
Prav zato Nutriance nudi vlažilne in hranilne koncentrate v izjemnih sinergično zasnovanih izdelkih, ki jih lahko uporabljate kar doma. Nutriance učinkovito dosega dva najpomembnejša cilja dobrega programa za nego kože:
Stalno vlaženje celic, tako s površine kakor tudi odznotraj in pomoč pri vzdrževanju vlažnosti, ki je potrebna za preprečevanje gub in tankih linij.
Zaščito pred oksidacijo, ki je posledica izpostavljenosti UV žarkom in snovem iz onesnaženega okolja in vode, saj oksidacija pospešuje proces staranja.

nega telesa nutriance

Podkategorije

Aloe Vera Gel hover image

Aloe Vera Gel

15.00€

Aloe Vera Gel Leta 1934 je nek radiolog poskusil Aloje vera gel na žrtvi opeklin zaradi rentgenskih žarkov in ugotovil, da je sredstvo bolj učinkovito od katerega koli drugega z..

Hranilni balzam za lase hover image

Hranilni balzam za lase

11.16€

Hranilni balzam za lase Nežen hranilni balzam za lase Enriching Conditioner Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov. pH izdelka je prilagojen pH kože. Izdelek ..

Hranilni šampon za obnovo las hover image

Hranilni šampon za obnovo las

12.40€

Hranilni šampon za obnovo las Hranilni šampon za obnovo las Rich Revitalizing Shampoo Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov. pH izdelka je prila..

Naravna vlažilna krema hover image

Naravna vlažilna krema

12.08€

Naravna vlažilna krema za roke in telo Naravna vlažilna krema za roke in telo Moisturizing Hand Body Lotion Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov. pH izdelka ..

Naravni gel za tuširanje hover image

Naravni gel za tuširanje

13.59€

Naravni gel za tuširanje Naravni gel za tuširanje Refreshing Bath Shower Gel Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov. pH izdelka je prilagojen pH ..

Nežni šampon za lase hover image

Nežni šampon za lase

12.40€

Nežni šampon za lase Naraven in nežen šampon za lase Mild Revitalizing Shampoo Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov. pH izdelka je prilagojen p..

Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)