Naravni detergent LDC


  • Proizvajalec:NeoLife
  • Šifra: 21
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • 20.62€
Naravni detergent LDC

Vsestranski, nežen, ekonomičen in učinkovit Naravni detergent LDC Golden.

Nadomesti več kot šest različnih ostalih detergentov.

Vsebina: 1 liter koncentrata (brez mešalne stekleničke, slika izdelka je simbolična)
CENA: 1,57 € za 0,5 litra uporabnega - razredčenega detergenta

Možnosti pakiranja: 1 lit, 5 lit, 10 lit, 25 lit

>>> PREDNOSTI IZDELKA 

mešalec za redčenje ldcPrenesi navodila in nasvete za uporabo - PDF

Zdravo z naravo priporoča Naravni detergent LDC Golden:

1. Osnovna sestavina za izdelavo detergenta je kokosovo olje.
2. Vrednost pH je nevtralna, se močno peni, in ne poškoduje, draži ali izsuši kože. Vaša koža bo po uporabi detergenta, vedno ostala voljna in mehka.
3. Naravni detergent LDC - GOLDEN, je najbolj nežno in neškodljivo tekoče čistilo za dom, današnjega časa.
4. Redči se v razmerju 1 del LDC-ja + 5 delov voda - tako dobimo 6 litrov uporabnega EKO detergenta.
5. Popolnoma enak učinek razgradnje maščob in ostale umazanije v:
 - topli,
 - mrzli,
 - trdi,
 - mehki,
 - morski vodi.

Lahko ga uporabite za:

- za pranje sadja in zelenjave (samo nekaj kapljic razredčenega detergenta kapnite v vodo),
- pomivanje posode saj odlično razmaščuje,
- kot tekoče milo za roke,
- za ročno pranje občutljivega perila in pletenin,
- za čiščenje kuhinje, hladilnikov, zamrzovalnikov, pečic, žarov, avta …
- kot šampon za pse in mačke (ne izsuši kože, dlaka se sveti).

Uporaben in ekonomičen:

vesel moski ki pomiva posodo z ldc goldenS seboj vzamite koncentrat in vodo dodajte pred uporabo:
- doma, vikend,
- na pikniku,
- morju,
- v hribih,
- potovanju ...

Naraven in 100% BIOLOŠKO RAZGRADLJIVI: »Biološke razgradljivosti« GOLDEN, zahteva da so vse sestavine katere koli formule čistilnega izdelka GOLDEN popolnoma usklajene z življenjskim ciklom narave. Cikel rojstva-rasti-smrti-razpadanja-ponovnega rojstva, je osnova filozofije in narekuje formulacijo GOLDEN izdelkov. Delna biorazgradljivost ni dovolj, tako kot delno čiščenje ni dovolj.

>>> OPIS IZDELKA

POSEBNE LASTNOSTI

- Je ekonomično čistilo. Koncentrirano in dobimo ga po zelo ugodni in sprejemljivi ceni.
- Se odlično splakuje. Ne pušča sledi in madežev na posodi, kozarcih, jedilnem priboru in na tkaninah zahvaljujoč formuli, ki se takoj popolnoma izpere.
- Se močno peni. Učinkovito odstranjuje maščobo. Je idealno čistilo za krožnike, kozarce, lonce in ponve.
- Z njim lahko peremo občutljivo perilo in volnene izdelke, ki ostaja mehki in dišeči.
- Tudi kot tekoče milo saj ima nevtralno vrednost pH in ne draži kože.
- Je biološko razgradljiv in ne draži kože in sluznice.
- Brez fosfatov.
- 100% biološko razgradljiv.

Kako uporabljamo Naravni detergent LDC?

V mešalniku za LDC, zmešajte 1 del LDC s 5 deli vode (lahko je topla, hladna, destilirana ali morska).
Ročno pomivanje posode, jedilnega pribora, kozarcev, nožev itd:
1. Na gobico za pomivanje posode vlijte 1 : 5 razredčen LDC, z gobico očistite posodo, sperite z vodo (hladna, topla ali slana - morska voda, je vseeno) in pustite, da voda odteče.

 A L I

2. V pomivalno korito ali večjo posodo spustite močan curek vode, istočasno vlijte razredčen LDC v curek vode, da nastane bogata pena. Umazanija bo z čiščenjem izginila, ponovno pomivanje običajno ni potrebno. Posodo splaknite s tekočo vodo in jo pustite, da se osuši na odcejalniku. Zelo umazano posodo predhodno namakajte v mešanici voede ki ji dodate rezredčen LDC.
Opomba: Če je posoda zelo umazana, priporočamo 1 del LDC z dodatko 4 dele vode.

zenska ki rocno pere perilo in detergent ldc golden

Tekoče milo za roke: V posodi zmešajte 1 del LDC in 5 delov vode. Raztopina je blaga in čisti nežno. Posebno primerna je za trdo vodo. LDC uporabljamo kot tekoče milo neposredno iz mešalnika v razmerju 1 : 5. Navlažite roke, dodajte nekaj kapljic LDC, drgnite roki drugo ob drugo, da se LDC speni, nato splaknite pod tekočo vodo.
Sadje in zelenjava: v večjo posodo z vodo vlijte nekaj kapljic LDC-ja in v tem NA HITRO operite sadje in zelenjavo, ter takoj sperite z tekočo vodo.
Na taborjenju in pikniku: Za umivanje rok, posode in perila v hladni, topli ali morski vodi. V izjemnih primerih za hitro tuširanje.
Zamašeni odtoki: ker LDC odlično razmaščuje, bo z redno uporabo poskrbel da se odtoki v kuhinji, kopalnici in drugje nikoli ne bodo zamašili. V odpadnih jamah – greznicah ne bo na površini nikoli nastala ''pena''.
Ko se v posodi za kuhanje ali pečenje prime ali zažge hrana: 3 - 4 krat brizgnite razredčeni LDC v posodo z vodo. Vsebino zavrite in pustite da se ohladi. Medtem bo umazanija odstopila. Posodo nato pomijte do konca in sperite z vodo.
Friteze: 4 - 6 krat brizgnite razredčeni LDC v posodo z vodo. Vsebino zavrite in pustite da se ohladi. Medtem bo umazanija odstopila. Posodo nato pomijte do konca in sperite z vodo.
Nerjaveče jeklo - Inox - Rostfrei: odlično razmaščuje, očisti in ne pušča sledov kapljic na posodi ali površini.
Zamrzovalnik - odtajevanje ledu: ugasnite zamrzovalnik, led poškropite z razredčenim LDC in pustite da deluje – led bo začel pokati in odstopati.
Hladilnik - čiščenje: z mešanico vode z nekaj razredčenega LDC z mehko krpo očistimo hladilnik in sperite površino z vodo.
Ročno pranje občutljivih tkanin in športnih oblačil: LDC uporabite kot ostale detergente za pranje perila.
Za pranje občutljivih tkanin, kot so izdelki iz najlona, bombaža, poliestra in ostalih sintetičnih vlaken na primer Lycre in Lateksa dodajte vodi en pokrovček koncentriranega LDC in zmešajte, da se speni. Tkanine potopite v vodo. Nato jih skrbno splaknite, ožmite in pustite, da se posušijo. Pozor: ne velja za svilo!
Čiščenje manj umazanih površin: Raztopino LDC v razmerju 1 : 5 uporabljamo za čiščenje keramičnih ploščic, umivalnika, kadi, WC školjke in ostalih površin v kopalnici.
Čiščenje srebrnine in nakita - da dobi lesk kot bi bil nov: v kozarec – manjšo posodo z vodo dodajte razredčeni LDC in zlatnino, uhane in ostali nakit položite v to raztopino. Pustite da nekaj časa LDC deluje, nakit zdrgnite s krtačko, sperite pod tekočo vodo in zdrgnite in osušite z mehko krpo.
Zlatnina: v posodico - lonček z vodo brizgnite nekaj LDC-ja, zlatnino, srebrnino odložite v mešanico, pustite nekaj minut ter nato očistite - zdrgnite z nežno krtačko (stara krtačka za čiščenje zob) in na koncu sperite s čisto vodo.
Zobne proteze: v kozarec – manjšo posodo z vodo dodajte nekaj razredčenega LDC in zobno protezo položite v to raztopino. Pustite nekaj časa, da LDC deluje, protezo zdrgnite s krtačko in protezo sperite pod tekočo vodo.
Psi - mačke: LDC uporabite namesto običajnega šampona, in nato sperite z vodo.
Krave: ker ima LDC nevtralen pH, je razredčen kot za umivanje rok, odličen za pranje kravjih »vim« pred molžo.
Posode za mleko: ker odlično razmaščuje z razredčenim LDC operomo posodo in speremo z vodo – lahko tudi hladno.
Avto - motorno kolo - kolo itd : Z razredčenim Super 10 pošpricajte avto - motorna kolesa ali kolo, ter pustite da deluje nekaj časa. V vedro vlijte LDC in z močnim vodnim curkom ustvarite bogato peno, ter z mehko gobo očistite površine, na koncu pa splaknite z vodo.
Za odstranjevanje zidnih tapet: Zmešajte vsebino treh do štirih pokrovčkov koncentriranega LDC in približno 6 litrov vode. Nanesite na steno z gobo ali mehko krtačko. Počakajte nekaj minut, nato ponovno nanesite na dele, ki so se osušili. Voda je res tista, ki tapete odlepi, vendar po zaslugi LDC voda lažje prodre v lepilo in ga zmehča. Ko nanesete raztopino 2 do 3-krat vsakih 5 minut, se običajne tapete z lahkoto odstranijo. Trdovratnejše ostanke starega papirja odstranite z močnejšo raztopino. Počakajte, da se stena posuši, preden jo prebarvate ali nalepite nove tapete.

 

Etiketa izdelka: Naravni detergent LDC

Napišite mnenje

Captcha

Podobni izdelki