Koencim Q10: Čarobna moč za vse po 35. letu starosti


  • Koencim Q10: Čarobna moč za vse po 35. letu starosti

Koencim Q10: Čarobna moč za vse po 35. letu starosti

Koencim Q10 je za naše življenje zelo pomemben. Igra ključno vlogo pri tvorbi energije, deluje kot antioksidant, stabilizira celične membrane in je pomemben prenašalec signalov v celicah. V naših celicah ga organizem sam sintetizira od rojstva do smrti, vendar pa ta sposobnost s starostjo peša. Prav zato bi ga morali nujno v obliki prehranski dopolnil jemati vsi po 35. letu starosti, čeprav je bolj priljubljen pri ženskem spolu. Pozitiven učinek dodatnega vnosa koencima Q10 so dokazale tudi številne klinične študije po vsem svetu. Med prehranskimi dopolnili se uvršča kot tretji najbolj zaužit na svetu.

Številni pozitivni učinki koencima Q10

Koencim Q10 (CoQ10) zagotavlja številne prednosti, predvsem za izboljšanje zdravja in splošno dobrega počutja žensk. Poglejmo, kako je lahko ta naravni vir moči vaš pomočnik pri ustvarjanju živahnega, energičnega in zdravega življenjskega sloga.

zenska z negovanim obrazom

Slika 1 - Koencim Q10 za dobro počutje

1. Pripomore k zdravju srca in ožilja

Koencim Q10 je srčno-žilni junak, saj omogoča zdrav krvni tlak, izboljša delovanje srčne mišice in spodbuja ustrezno cirkulacijo. Naše srce ščiti pred oksidativnim stresom in vnetji ter zagotavlja, da še naprej močno bije. Prav tako upočasnjuje bolezni, kot sta visok krvni tlak in sladkorna bolezen.

2. Poveča energijo in vitalnost

Kaj pravite na občutek boljše vitalnosti in vzdržljivosti? Dodaten vnos CoQ10 vam nudi dodatno pomlad, ker bodo leta postala le številka. S polno paro in močjo se boste lahko spopadali z vsakodnevnimi dogodivščinami.

3. Koristi za kožo in proti staranju

Kdo si ne želi sijoče in mladostne kože? Koencim Q10 je namreč močan antioksidant, ki ščiti vaše kožne celice pred uničujočimi učinki prostih radikalov. To ne le upočasni proces staranja, ampak lahko tudi zmanjša videz gub in drobnih gubic, zaradi česar je vaša koža sijoča in poživljena.

4. Podpira reproduktivno zdravje

Tudi na tem mestu je CoQ10 bistven, predvsem za ženske, ki poskušajo zanositi. Spodbuja zdravo ovulacijo in lahko pomaga pri plodnosti. Bodočim materam pomaga pri varni nosečnosti, saj zmanjša možnost zapletov.

5. Obvladuje migrene

Nekatere raziskave so pokazale, da dodaten vnos koencima Q10 pripomore pri zmanjšanju pogostosti in resnosti migrenskih glavobolov. Poveča namreč aktivnosti mitohondrijev in s tem prepreči hujše glavobole.

6. Pomaga pri duševnem zdravju

CoQ10 kot antioksidant pomaga pri sintezi celične energije v možganih, kar vpliva na uravnavanje razpoloženja in kognitivne sposobnosti. Možganske celice ščiti pred oksidativnimi poškodbami, kar posledično lajša depresijo in anksioznost ter upočasnjuje nevarnost pred Parkinsonovo in Alzheimerjevo bolezen.

7. Pripomore k zdravju mišic

Koencim Q10 proti miopatiji – motnji, za katero so značilni utrujenost, pomanjkanje energije, krči in okorelost. S povečanjem proizvodnje celične energije olajša te simptome in izboljša delovanje mišic ter splošno dobro počutje.

Zakaj izbrati Neolife Koencim Q10?

Kot ste že zgoraj prebrali je koencim Q10 resnično vsestranski in nepogrešljiv zaveznik za dobro počutje, zlasti pri ženskah. Njegove številne prednosti vključujejo zdravje srca in ožilja, boljšo energijo, sijaj kože, reproduktivno dobro počutje, potencialno podporo zdravju dojk in celo lajšanje migrene. Ne glede na to, ali iščete hitro ali dolgoročno energijo, ima CoQ10 zelo obetavne rezultate. Vendar pa je pomembno investirati v kakovostno prehransko dopolnilo, ki je v prvi vrsti naravno in bio-razpoložljivo, kot je Neolife Koencim Q10 iz polnovrednih žit (kar se čuti tudi v okusu). Prav iz teh razlogov se hitro in učinkovito absorbira v človeško telo. V sinergiji s polifenoli, ki delujejo kot antioksidanti, pa poleg dobrega počutja, upočasnijo tudi staranje. Potrebno je omeniti tudi njegove 3D prednosti:
- Dezintregacija (se razkroji in prebavi v manj kot 2 minutah),
- Disolucija (se raztopi),
- Disperzija (se absorbira v telesu).

ženska na zitnem polju z izdelkom cq10 neolife

Slika 2 - Neolife Koencim Q10

Še vedno imate čas, da poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje, ter ohranite mladost!

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

56.86€ Brez DDV-ja: 51.93€