Naravna OMEGA 3 kapsule


  • Proizvajalec:NeoLife
  • Šifra: 9290
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • 39.74€
Naravna omega 3 kapsule

Naravna omega 3 kapsule SALMON OIL Plus, s celotnim spektrom omega 3 maščobnih kislin

  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.
  Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil.

Vsebina: 90 kapsul
CENA: 0,4 na dan in 12,0 na mesec
Uporaba: 1 - 3 kapsule dnevno

Naravna omega 3 kapsule SALMON OIL Plus

- Vsebuje čisto lososovo olje, enega izmed najbolj bogatih naravnih virov maščobnih kislin omega-3, brez nezaželenih snovi.
- Izdelan je izključno iz divjih, zdravih lososov, ki živijo v izjemno čistih vodah. Uporabljajo se izključno skrbno izbrani lososi, ki so primerni za človeško prehrano in so jih ulovili v globokih vodah Atlantskega oceana.
- Vsebujejo vseh 8 članov iz družine omega-3 (EPK, DPK, DHK, ETK, ETK3, HPK, ALA, SDA).
- Uporabljamo samo olje iz lososovega mesa. S tem ko izbiramo le užitne dele rib, bistveno zmanjšamo možnost kontaminacije s toksini in drugimi spojinami, ki se lahko nabirajo v organih.
- Količina maščobnih kislin omega 3 v 3-h kapsulah je enaka količini v dobri porciji svežega - surovega lososa.
- Preprosto jemanje kapsul: Mehke želatinske kapsule z lahkoto pogoltnemo in vsaka vsebuje le 10 kalorij!
- Izdelek je učinkovit še 2 leti po datumu proizvodnje.

Zdravo z naravo priporoča Naravne omega 3 kapsule SALMON OIL Plus:

Številne znanstvene raziskave dokazujejo, da prehrana bogata z ribami, ki vsebujejo vseh 8 članov iz družine omega 3 kot sta EPK in DHK, lahko zelo pozitivno vpliva na naše zdravje.
- DHK ima vlogo pri delovanju možganov in pri ohranjanju dobrega vida.
- DHK in EPK imata vlogo pri delovanju srca in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.
- DHK in EPK prispevata k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi.
  (Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom vsaj 2 g EPK in DHK)
- DHK in EPK prispevata k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.
  (Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom vsaj 3 g EPK in DHK)
izdelek salmon oil plus neolife in opis vsebine izdelka- Podpirajo dobro delovanje tkiv in organov, predvsem srca, ožilja, možganov, živcev, oči, kože in sklepov.
- Preprečuje pretirano proizvodnjo vnetnih snovi, ki povzročajo artritis, menstrualne bolečine, luskavico, trebušna vnetja in podobna stanja.
- Poleg tega so maščobne kisline omega 3 nujno potrebne za razvoj otroških možganov in oči, saj jih zato najdemo v materinem mleku. Če matere uživajo hrano, ki vsebuje veliko maščobnih kislin omega-3, bodo tudi otroci imeli več teh naravnih snovi na razpolago.
- Omega 3 naredijo kri bolj tekočo, manj mastno in torej zmanjšajo nevarnost, da bi se oblikovali strdki ali bi prišlo do srčne aritmije.
- Omega 3 lahko zmanjšuje možnost nastanka demence.
- Priporoča se uporaba pred, med nosečnostjo in dojenjem.
- Omega 3 lahko blažijo:
  - razne bolečine, menstrualne bolečine,
  - razna vnetna stanja,
  - kožne alergije (luskavica, dermatitis …)
  - zmanjšujejo nevarnost obolevnosti za boleznimi, ki so posledica genskih sprememb,
  - putika,
  - bolečine v sklepih, hrbtenici (išias) in mišicah,
  - migrene, glavoboli,
  - hiperaktivnost otrok.

Znanstveniki priporočajo 2 do 4 obroke mastnih rib na teden. Povprečna poraba, pa ne dosega niti 1-ga obroka, zato zelo verjetno uživate nezadostne količine EPA, DHA in ostalih členov omega 3.

 >>> PREBERI VEČ

Zakaj imajo Eskimi in drugi narodi, ki jedo veliko rib, zelo malo primerov srčnih napadov in obolenj?
Kako lahko ribje olje lajša artritis, menstrualne bolečine in razna vnetja?
Zakaj pravimo ribam »hrana za možgane«?
Odgovor na vsa ta vprašanja in še več, tiči v maščobnih kislinah omega-3!

V stalnem prizadevanju, da bi ohranili vitkost, smo začeli zelo negativno gledati na maščobe. In torej da bi omejili njihovo količino v naši prehrani ter odstranili nasičene maščobe in holesterol, velikokrat naredimo napako in se znebimo prav vseh. Vendar niso vse maščobe škodljive. Obstajajo tudi dobre maščobe in celo takšne, ki so nujno potrebne za naše zdravje.
Za dobro formo nujno potrebujemo lipide, sterole in bistvene maščobne kisline. Nekatere »dobre« maščobe so potrebne za izgradnjo celičnih ovojnic v našem telesu.
Druge vrste maščob so ključna sestavina mastnih tkiv možganov, oči in živčnega sistema in igrajo zelo pomembno vlogo v imunskem sistemu.

Dolge molekularne verige v maščobnih kislinah omega-3 so namreč potrebne za rast in dobro delovanje srca, za kri in ožilje, možgane, živce, oči, sklepe, kožo in spolne organe.
Maščobne kisline omega 3 so preučevali v več kot 2.000 različnih znanstvenih študijah.

V skupinah prebivalcev, ki uživajo veliko rib, je stopnja obolevnosti za boleznimi srca in ožilja veliko manjša kot drugje. Tako, na primer, Eskimi v Grenlandiji uživajo zelo mastno hrano, vendar jedo predvsem mastne ribe in je umrljivost zaradi srčnih napadov zelo nizka.
V primerjavi z Danci in prebivalci Severne Amerike je ta stopnja 10 krat manjša!
Eskimi pojedo v povprečju od 5 do 10 gramov maščob omega 3 na dan.

Kako deluje ribje olje in kako ohranja zdravje srca in ožilja?

V bistvu deluje na kemično sestavo krvi. Najprej zniža stopnjo trigliceridov v krvi. Nato deluje proti strjevanju maščobnih ploščic in viskoznosti krvi, naredi rdeče krvničke bolj prožne in tako preprečuje nastajanje strdkov. Dodatno še znižuje krvni tlak. Na koncu lahko zmanjša še srčno aritmijo in posledično nevarnost nenadnih infarktov.
Ribje olje pomaga nadzorovati vnetja. Maščobne kisline omega-3 bistveno vplivajo na imunski sistem in vnetne reakcije v našem organizmu. Na ta način lahko igrajo pomembno vlogo za zdravje različnih tkiv, predvsem ožilja, imunskih celic, kože, jeter, sklepov, ledvic, trebušne slinavke in krvnih celic.
Maščobne kisline omega-3 zavirajo proizvodnjo odvečnih vnetnih snovi in tako lahko prispevajo k izboljšanju artritisa, menstrualnih bolečin, psoriaze, trebušnih vnetij in drugih večjih ali manjših tegob.
izdelek salmon oil plus neolife in primerjava vsebnosti z ribamiArtritis. Približno 165 milijonov ljudi po vsem svetu trpi za revmatoidnim artritisom oziroma vnetjem sklepov. Primerjalne študije, ki so jih opravili po vsem svetu, so dokazale prednosti delovanja maščobnih kislin omega-3 pri lajšanju bolečin v sklepih in jutranjega občutka »trdosti«, zaradi katerega je artritis tako hud in boleč.
Ljudje, ki so uživali dopolnila z ribjim oljem, so lahko prenehali jemati nesteroidna protivnetna zdravila.
Menstrualne bolečine. Inhibitorji vnetnih dejavnikov, kot so aspirin in maščobne kisline omega-3, lahko pomirjajo tudi menstrualne bolečine.
Študija, ki jo je vodil danski Nacionalni sklad za raziskave, je potrdila dejstvo, da so ženske, ki so uživale več ribjih maščobnih kislin omega-3, manj trpele za menstrualnimi bolečinami. Ista študija je tudi pokazala, da obstaja večja možnost menstrualnih bolečin v primeru neravnovesja med maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6 v prehrani.
Druga vnetna stanja. Maščobne kisline omega-3 so lahko koristne pri preprečevanju in lajšanju drugih tegob, kot so luskavica in trebušna vnetja. V nasprotju s splošnim prepričanjem, je učinek maščobnih kislin omega-3 pri lajšanju težav z astmo dokaj skromen, vendar lahko zavira širjenje bakterij, ki povzročajo kronične bolezni.
Ribe upravičeno imenujemo »hrana za možgane«. Ribe že stoletja imenujemo »hrana za možgane«. Razlog je v tem, da maščobne kisline omega-3 podpirajo živčni sistem, delovanje možganov in vid. Celice živčnega sistema imajo posebno »tekoče« ovojnice, maščobne kisline omega-3 pa prispevajo k tej tekočnosti.
Posebne zahteve med nosečnostjo in dojenjem. Omega-3 maščobne kisline so še posebej pomembne med nosečnostjo, dojenjem in zgodnjim otroštvom, ko se razvijajo otrokove oči, živčni sistem in možgani. Omega-3 maščobne kisline v materinem mleku skrbijo za dober razvoj in delovanje mrežnice in centralnega živčnega sistema. Znanstveniki so na primer ugotovili, da imajo otroci, ki uživajo umetno hrano brez omega-3 maščobnih kislin, slabši vid kot tisti, ki pijejo materino mleko.

 

Kdo potrebuje več maščob omega 3?

Naslednjim skupinam ljudi, bo uživanje dodatnih količin maščob omega-3 zagotovo koristilo:
- nosečnice in ženske, ki dojijo,
- nedonošenčki, novorojenčki,
- otroci, mladostniki,
- starejši,
- športniki,
- osebe, ki so podvržene stresu.
Večje količine se priporočajo:
- srčna obolenja,
- hipertenzijo,
- artritis,
- psoriazo (luskavico).

Preberi več o: vitamini in minerali

 >>> OPIS IZDELKA

Zakaj prav Naravna omega 3 kapsule SALMON OIL Plus podjetja NEOLIFE?

izdelek neolife salmon oil plus v morju- Kompleksna, saj zagotavlja standardizirano količino vseh 8-ih članov skupine omega 3 maščobnih kislin, vključenih v prehrano (EPK, DPK, DHK, ETK, ETK3, HPK, ALA, SDA).
- Čista: iz čistega, naravnega lososovega olja in ponuja vse prednosti enega najbogatejših naravnih virov omega-3 maščobnih kislin.
- Učinkovita: UHPO3 (Ultra High Potency Omega 3) - edinstvena tehnologija NEOLIFE za izjemno učinkovitost omega-3 maščobnih kislin.
- Molekularna diferenciacija - edinstvena tehnologija, s katero izbirajo določene molekule hranljivih snovi iz naravnega izvora omega-3, na primer tune, sardin in inčunov ter istočasno odstranjujejo nezaželene elemente.
- Najboljša kakovost. Izberejo samo najboljše, zdrave ribe vrhunske kakovosti.
- Vse ribe so preverjene na več kot 200 mogočih škodljivih snovi, dovoljena meja zaznave je NIČ.
- Zagotovljeno delovanje, saj 1 kapsula vsebuje vseh 8 členov maščobnih kislin omega 3, od tega kar:
   EPA (eikozapentaenojska kislina)       0,153 g
   DHA (dokozaheksaenojska kislina )   0,160 g
   DPA (dokozapentaenojska kislina)   0,0167 g
   Ostale omega-3 maščobne kisline:  0,0265 g
    - stearidonska,
    - eikozatrienojska,
    - eikozatetraenojska,
    - heneikozapentaenojska,
    - alfa-linolenska kislina.

- Ena škatla SALMON OIL Plus, 90 kapsul je enakovredna 5 kg divjega lososa.
- 3 kapsule Omega 3 vsebujejo toliko maščobnih kislin omega-3, kot dobra porcija svežega surovega lososa pri enem obroku.

 

Etiketa izdelka: SALMON OIL Plus

 

OPOZORILO
Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napišite mnenje

Captcha

Podobni izdelki

Oznake: Naravna OMEGA 3 kapsule