Dostava in plačilo

DOSTAVA
Pakete se trudimo odposlati še isti delovni dan,  kadar to ni možno, pa najkasneje v 2 delovnih dneh. To pomeni, da bo paket pri vas že v 1 do 4 delovnih dneh.
 
Če prebivate ali delate v Ljubljani - bližnji okolici, vam izdelke brezplačno dostavimo na dom ali delovno mesto - odvisno od dogovora, plačilo je ob prevzemu naročenega izdelka.
 
NA KAKŠEN NAČIN LAHKO PREVZAMEM in PLAČAM VAŠE IZDELKE ?
 
1. PO POVZETJU - Pošta Slovenije
Izdelek, ki ste ga naročili in vam ga pošljemo po pošti plačate po povzetju, kar pomeni, da vam bodo vaš paket izročili proti plačilu v gotovini z dostavo Pošta Slovenije - plačilo po povzetju preko UPN (Pošta Slovenije za posredovanje plačila -obrazec UPN, zaračuna kupcu 1,05 EUR provizije) .
 
BREZPLAČNA POŠTNINA
Za vsa naročila večja od 70,00 € je poštnina BREZPLAČNA, brez stroškov manipulacije, razen izdelkov blagovne znamke GOLDEN.

STROŠEK DOSTAVE pošiljanje po pošti
Za oddana naročila / nakup na spletni strani www.zdravoznaravo.si je strošek pošiljanja dostava po pošti 2,79 €, oziroma večje teže pošiljke nad 1 kg za program GOLDEN 4,00 €, do vrednosti 69,99 € naročila /nakupa, razen v primeru drugačne objavljene na prvi strani spletne strani. 

Oddaja TELEFONSKEGA NAROČILA izdelkov NEOLIFE – dostava po povzetju Pošta Slovenije
Za vsa oddana telofonska naročila blagovne znamke NEOLIFE ( dopolnilna prehrana ), ki vam jih dostavi Pošta SLO, se zaračunajo manipulativni stroški v vrednosti 1,00 €, do vrednosti 69,99 € naročila / nakupa. Za vsa naročila večja od 70,00 € je manipulativen strošek 0,00 €.

2. PLAČILO NAROČILA preko spletne banke oziroma po predračunu
Naročene izdelke lahko plačate po predračunu na:

Aleš Schmautz s.p.
Zadobrovška c. 31 A, 1260 Ljubljana
SI56 0205 6116 3622 419  - NLB

Naročene izdelke vam pošljemo ali dostavimo takoj po prejetem plačilu.
Z dostavo Pošte Slovenije in plačilo po predračuni ni dodatnih stroškov ( plačilo po povzetju preko UPN Pošta Slovenije, za posredovanje plačila -obrazec UPN, zaračuna kupcu 1,05 EUR provizije ).

3. OSEBNI PREVZEM
    Izdelke lahko osebno prevzamete ali jih dostavim v Ljubljani in njeni bližnji okolici.
    Pokličite 041 773 430 - Aleš in dogovorili se bomo za dostavo in osebni prevzem.
    Plačilo naročenih izdelkov je ob prevzemu ali po predračunu brez stroška dostave.
 
ODSTOP OD NAROČILA
 Kupec lahko odstopi od naročila v roku 24 ur od oddaje naročila na: info@zdravoznaravo.si