Razstrupljanje telesa je lahko zabavno


  • Razstrupljanje telesa je lahko zabavno

Razstrupljanje telesa je lahko zabavno

Detoks telesa ni nekaj, česa bi se morali izogibat. Poglejmo, kako lahko razstrupljanje telesa naredimo zabavno.

Čas je za servis

Naše telo je kot stroj, ki neprestano dela. Tudi, ko mi spimo. Večino naših večjih strojev, ki jih imamo doma (avtomobil...) občasno servisiramo, da počistimo vso umazanijo, ki se je nabrala in tako zagotovimo dolgoročno, brezhibno delovanje. Ko gre za naše telo, pa ob besedi detoks telesa pogosto pomislimo, da je to povezano z odpovedovanjem hrani, neprijetnimi občutki, lakoto, manj energije... in zato se razstrupljanju telesa raje izognemo.

Poslušajte svoje telo

Naše telo nam sporoča vse, kar moramo vedeti, le poslušati ga je treba. Pomanjkanje energije, slabši imunski sistem, nihanje razpoloženja, utrujenost, pridobivanje dodatnih kilogramov. Vse to so sporočila, ki nam jih telo pošilja in sporoča, da potrebuje počitek od težke, nasičene hrane in verjetno vnos dodatnih hranil, s katerimi bo lahko odstranil toksine iz telesa.

Toksinolog dr. Artur Furst

Začetnik na področju toksiologije je dr. Artur Furst. Leta 1990 je prejel medaljo Klausa Schwarza. Ta nagrada se podeli vsaka štiri leta največji svetovni avtoriteti na področju toksikologije. Od leta 1981 je bil svetovalec za toksikologijo in kemijo v različnih industrijah in vladnih agencijah. Ko se je pridružil NeoLife, je razvijal osnovo dodatka BetaGuard – dodatka, namenjenega podpiranju naravnih procesov razstrupljanja telesa. Po uspehu tega znanstveno podprtega izdelka sta dr. Furst in NeoLife ustanovila Znanstveni svetovalni odbor (SAB), ki ostaja osrednji del mreže znanstvenikov in raziskovalnih centrov po vsem svetu.

Zakaj dr. Furst zaupa BetaGuard?

BetaGuard nam pomaga predelati toksine, ki se naberejo v našem telesu z uporabo antioksidantov in hranljivih snovi. Vsebuje tudi vitamin B, Vitamin C, vitamin E, cink in selen. BetaGuard pomaga zaščititi celice pred onesnaženimi snovi iz okolja, hrane in drugimi onesnaževali (npr. zdravila).

Pristopimo k razstrupljanju telesa pozitivno

Zagotovo se prav vsi zavedamo, da bi zase in za svoje telo lahko naredili več, a nas tempo naše vsakodnevne rutine - ali tako imenovana, cona udobja - prav vlečejo v to smer, da vedno znova najdemo izgovor, zakaj pa danes ni pravi čas, da bi nekaj naredili zase:
• preveč smo utrujeni,
• preveč imamo dela,
• nekdo nas potrebuje (prijateljica, družina...),
• trenutno nimamo časa za posvečanje temu...
Ko se enkrat pojavijo težave, takrat pa se vedno najde čas. Vam je to kaj znano? Najprej je torej treba spoznati, da lahko kljub vsem tem izgovorom naredimo nekaj zase.

Čutite, da je čas za razstrupljanje telesa, a še vedno ne najdete motivacije

Čutite, da je čas za razstrupljanje telesa, a še vedno ne najdete motivacije. Pričnite z jemanjem BetaGuard (Vir: Unsplash)

Vsako dejanje šteje

Vsak dan, ko ne telovadimo, ne gremo na svež zrak, se ne prehranjujemo pravilno, svojo lakoto tešimo s kavo ali cigareto, zamudimo priložnost. Vsako dejanje, pa naj bo čisto majhno - na primer, nekaj počepov zjutraj, ko se vstanemo iz postelje - šteje. Zamenjajte popoldansko kavo s čajem. Dogovorite se za občasni sprehod s prijatelji, namesto druženja ob kavi. Vsaka takšna majhna sprememba na dan je lahko velika investicija v vaše dobro počutje na dolgi rok.

Razstrupljanje telesa je lahko zabavno

Razstrupljanje telesa je lahko zabavno  (Vir: Unsplash)

Detox programi

Problem pri mnogih programih za razstrupljanje telesa je, da so mnogokrat preveč zahtevni naenkrat. Mnogi programi za razstrupljanje telesa so pripravljeni pod vodstvom strokovnjakov in vsebujejo nasvete, živila, dodatke, ki resnično poskrbijo dobro čiščenje našega telesa. Takšen program razstrupljanja obsega odpovedovanje hrani, zajema pa lahko tudi velik finančni zalogaj za pripravo hrane na priporočenih jedilnikih. Vendar za čiščenje telesa ni treba biti lačen, ali se popolnoma prilagoditi drugemu urniku.

Izberite ustrezen program razstrupljanja

Ustrezen program razstrupljanja obsega:

• odstranjevanje toksinov iz telesa,

• okrepitev imunskega sistema,

• povečanje energije,

• izgubo kakšnega kilograma,

• mladosten izgled.

Zmanjšajte vnos težke hrane

Zdravje črevesja je zelo pomembno. BetaGuard je zasnovan tako, da s svojimi naravno pridobljenimi sestavinami pomaga pri odvajanju strupov iz telesa in ponovno uravnovesi delovanje črevesne flore. Naravno razstrupljanje telesa pomeni, da ne naredimo večjih sprememb.

BetaGuard naravno prehransko dopolnilo za razstrupljanje telesa
BetaGuard naravno prehransko dopolnilo za razstrupljanje telesa

Vnos hranljivih snovi

Če se odločite na primer za dieto, lahko povsem zmedete vaše telo. Nikar se ne lotite razstrupljanja telesa zato, da bi izgubili nekaj kilogramov. Z izboljšanjem prebave in rednim odvajanjem, boste takoj začutili manj napihnjenosti in se boste počutili bolje. Mnogi po nekaj dneh diete vidijo takšne rezultate in mislijo, da je telo očiščeno. Vendar pa bolj lahko hrana pospeši delovanje prebave in s tem pripomore k izločanju blata. Po nekaj dneh takšne diete, ki je za organizem lahko kar invazivna, če je niste navajeni, mnogi prenehajo. Ali, mnogi se takšne diete držijo nekaj mesecev, ob tem pijejo na primer čaje, s katerimi odvajanje še povečajo, vendar se ob tem ne počutijo polni. Imajo občutek, da jim nekaj manjka, komaj čakajo, da bo diete konec in da bo cilj dosežen.

A ravno v tem je smisel - kratkoročnega cilja ni. Cilj je, da na dolgi rok ohranjamo ravnovesje v telesu in to tako, da telesu zagotovimo dovolj hranljivih snovi in redno izločamo slabih snovi iz telesa.

Prilagodite razstrupljanje svojemu življenjskemu stilu

Zdrav način življenja lahko enostavno vnesete v vaš ritem. Nikar ne bodite prestrogi do sebe, ampak naredite kar v danes trenutku lahko. Lotite se razstrupljanja postopno. Pomembno je, da poskrbite za dvig energije in zmanjšanje utrujenosti. Dobro počutje bo poskrbelo za dodatno motivacijo in pripravljeni boste na naslednje korake.

Naraven izdelek za dvig imunskega sistema in razstrupljanje telesa

BetaGuard je naraven izdelek za dvig imunskega sistema in razstrupljanje telesa. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, nima dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov. Priporočena uporaba je uživanje 1 do 3 kapsule dnevno. Antioksidanti za naravno razstrupljanje in hranljive snovi snovi sodelujejo in pomagajo telesu nevtralizirati in izločiti toksične in nevarne snovi, s tem pa dvignejo imunski sistem.

Pijte veliko vode

Čeprav nenehno poslušamo, kako je voda pomembna, lahko kar hitro pozabimo na reden vnos tekočin - do dva litra vode dnevno. Voda je bistvena za telo, tudi v zimskem času. Naše telo je sestavljeno iz veliko vode (več kot 70 % odraslega človeškega telesa sestavlja voda). Kri je 90 % sestavljena iz vode. Pravijo, da ko začutimo žejo, je za telo to že alarmantno. Zato pijte veliko vode.

Zase lahko naredite veliko že s tem, da na dan popijete vsaj dober liter vode

Zase lahko naredite veliko že s tem, da na dan popijete vsaj dober liter vode (poleg ostale tekočine) (Vir: Unsplash)

Jejte veliko zelenjave

Ker BetaGuard vsebuje veliko hranljivih snovi, vam ni treba skrbeti za vnos dodatnih hranljivih snovi in s tem spreminjati vaših jedilnikov. Kljub vsemu pa je dobro, če se odločite na vaš jedilnik dodati raznoliko zelenjavo, sadje. Vnos hrane bogate s hranljivimi snovmi je najboljše, kar lahko naredite zase. Jejte raznoliko in pisano hrano in ob tem uživajte.

Vaš stil življenja potrebuje vaš način za naravno razstrupljanje telesa

Naravno čiščenje telesa naj zajema:

• udobje - brez odrekanja,

• pijte veliko vode,

• dodajte vašemu jedilniku veliko sadja in zelenjave,

• izberite BetaGuard za antioksidativno zaščito,

• poskrbite za vsaj malo gibanja na dan (začnite s petimi počepi zjutraj),

• dodajte napornemu urniku en sprehod v naravi na teden,

• dodajte delček sebe - ne primerjajte se z drugimi, kako so jim mnogi pomagali izboljšati kakovost življenja, ampak izhajajte iz sebe. Le tako boste lahko na daljši rok obdržali rutino in seveda še okrepili zdrave navade.

Preberite več o BetaGuard. Preberite več tudi o antioksidantu CAROTENOID COMPLEX.

Pokličite nas za več informacij: 041 773 430 (Aleš), in pridobite več informacij, kajti NeoLife produkte uporabljam že več kot 30 let.

članki , odrasli in zdravje , zanimivosti ,

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača

Aloe Vera PLUS Aloe Vera Plus - naravna zeliščna pijača Pijača odličnega okusa, ki obnavlja in pomirja.  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organiz..

20.63€

BETAGUARD - Detox

BETAGUARD - Detox

BETAGUARD - Detox Razstrupite in zaščitite se pred škodljivimi snovmi iz hrane, okolja in zdravil z BETAGUARD - Detox  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko ..

33.80€