Enostavno kampiranje in piknik z učinkovitim naravnim detergentom


  • Enostavno kampiranje in piknik z učinkovitim naravnim detergentom

Enostavno kampiranje in piknik z učinkovitim naravnim detergentom

Topli poletni žarki nas počasi že vabijo na prosto, s tem pa je sezona kampiranja in piknikov tudi že pred vrati. Ne glede na to, ali se odpravljate v slikovit kamp ali pa pripravljate prijeten piknik, je ključni del priprave na poletje izbira pravih čistilnih izdelkov. 
Pogosto spregledan, a zelo pomemben del pravilne priprave na poletje je izbira pravih čistilnih izdelkov. Naravni detergenti, kot je LDC Golden, ponujajo številne prednosti za pomivanje posode, oblačil in celo sadja in zelenjave. Pri vsem tem pa je najboljše to, da s seboj peljete le koncentrat. Redčite ga tam, kjer prebivate, s sladko ali slano vodo (morjem).
V tem blogu smo prav zato zbrali glavne razloge, zakaj je izbira naravnega detergenta za ročno pomivanje posode najboljša izbira za vaše potrebe kampiranja in piknikov.

ldc golden detergent in posoda v ozadju

Slika 1: LCD Golden

Ekološki in ekonomičen

Kampiranje in piknik sta namenjena uživanju, a hkrati tudi ohranjanju naravnega okolja. Uporaba okolju prijaznega in biorazgradljivega naravnega detergenta, kot je LDC Golden poskrbi, da z njim ne onesnažujete okolja. To je še posebej pomembno pri kampiranju, saj odpadna voda pogosto pronica v zemljo ali lokalne vodotoke. Poleg tega pa je tudi ekonomičen, saj se redči in tako lahko iz enega litra, dobite šest litrov uporabnega detergenta za ročno pomivanje posode.

Vsestranskost in priročnost naravnega detergenta

Ena največjih prednosti naravnih detergentov je njihova vsestranskost. LDC Golden se lahko uporablja kot detergent, ki nadomesti milo za roke, detergent za ročno pomivanje posode, čiščenje žarov, oblačil ter celo pranje sadja in zelenjave. Lahko ga brez težav uporabite tudi kot šampon za kopanje psov in mačk. To pomeni, da njegova večnamenska funkcionalnost zmanjša število čistil, ki bi jih morali v nasprotnem primeru vzeti s seboj na kampiranje ali piknik. Poleg tega pa dosežemo enak učinek čiščenja z mrzlo, toplo ali morsko vodo. Ena sama steklenica LDC Golden lahko zadovolji vse vaše potrebe po čiščenju, zaradi česar je vaše pakiranje učinkovitejše in zmanjša nered. Naravni detergent LDC Golden je tudi 100% bio-razgradljiv.

Učinkovita moč naravnega detergenta

Kljub temu, da je naravni detergent LCD Golden nežno in neškodljivo tekoče čistilo, je zelo učinkovito pri čiščenju. Kot detergent za ročno pomivanje posode, iz nje odstrani vso umazanijo in maščobo, saj odlično topi in odstrani maščobo s toplo, mrzlo ali slano vodo - morju. Prav tako odstrani vse madeže in umazanijo pri ročnem pranju vaših oblačil ter vse pesticide iz sadja in zelenjave. S takšnim naravnim detergentom bo vaše kampiranje ali pa le enodnevni piknik zagotovo potekal brez težav, saj ga lahko brezskrbno uporabljate pri čiščenju.

Naravni detergenti so nežni do občutljive kože

Dejavnosti na prostem pogosto zahtevajo pogosto umivanje rok, kar lahko povzroči suho in razdraženo kožo, če uporabljate močne detergente. LDC Golden je oblikovan tako, da je nežen do kože, zaradi česar je idealen za tiste z občutljivostjo ali alergijami. Njegove blage sestavine poskrbijo za udobje vaših rok in kože tudi pri pogostem umivanju.

Prijazen do vaše kuhinjske posode

Naravni detergenti niso le varni za vaše zdravje in okolje, ampak so tudi nežni do vaše opreme za kampiranje in piknik. Močni, klasični detergenti lahko sčasoma poškodujejo materiale vaše kuhinjske posode, pribora in tudi oblačil. Uporaba naravnega detergenta, med katere sodi tudi LDC Golden, pa jim pomaga podaljšati življenjsko dobo, z učinkovitim čiščenjem brez povzročanja poškodb.

Naravni detergent varen za pranje sadja in zelenjave

Sveže sadje in zelenjava sta še posebno v poletnih mesecih zelo priljubljena na našem jedilniku. Pogosto pa nosita umazanijo, pesticide in druge bakterije. Njihovo pranje z naravnim detergentom LDC Golden zagotavlja učinkovito odstranitev teh škodljivih snovi, ne da bi pri tem ostali strupeni ostanki. Dodate samo nekaj kapljic z vodo razredčenega detergenta LDC Golden in operete sadje in zelenjavo. To je še posebej pomembno med kampiranjem ali pa na pikniku, kjer temeljito izpiranje morda ni vedno mogoče.

Zdravje in varnost v času kampiranja ali piknika sta na prvem mestu

Vzdrževanje dobre higiene, ko se odpravljate na kampiranje ali piknik je zagotovo na prvem mestu. Uporaba naravnih detergentov zagotavlja vam in vašim bližnjim, da niste izpostavljeni škodljivim kemikalijam. Naravni detergent LDC Golden, vam nudi številne prednosti, če ga uporabljate kot detergent za ročno pomivanje posode, oblačil ter celo pri pranju sadja in zelenjave. Namreč narejen je iz kokosovega olja, njegova vrednost pH pa je nevtralna, zato ne poškoduje, draži ali izsuši kože med njegovo uporabo.
Sprejmite poletne dogodivščine med kampiranjem ali na pikniku z zaupanjem, da dobro poskrbite za svojo higieno in čistočo na najbolj naraven in varen način.

Spakirajte svojo opremo, zgrabite LDC Golden in se pripravite na poletje!

Napišite komentar

Opomba: HTML ni preveden!

Sorodni izdelki


Super 10 univerzalno čistilo

Super 10 univerzalno čistilo

Super 10 univerzalno čistilo Univerzalno čistilo Super 10 - GOLDEN, nadomesti več kot 18 običajnih manj učinkovitih čistil Super 10 je EKO čistilo za dom in industrijo ž..

21.28€ Brez DDV-ja: 17.44€