Eko čistila GOLDEN

Eko čistila GOLDEN

Ali se zavedate, da vsakič, ko uporabite kakšen izdelek ali nekaj odvržete, dodatno obremenite okolje?
Seveda ne morete popolnoma prenehati uporabljati naravnih sredstev ali uživati izdelkov, lahko pa z majhnimi koraki zelo razbremenite okolje. Že z manjšimi doziranji ali neagresivnimi čistilnimi sredstvi lahko naredite veliko koristi za naslednje generacije.

Že več kot 60 let GOLDEN - NeoLife nudi visoko koncentrirana čistilna sredstva, ki učinkovito opravijo vse naloge pri minimalnih doziranjih kot običajna čistila iz trgovin. Z GOLDEN čistilnimi sredstvi boste prihranili denar in predvsem zmanjšali onesnaževanje okolja.

Posebne formule lahko razredčite z vodo in jih zmešate tako, da bodo primerne za kakršnokoli čiščenje – od oken in delovnih površin do žarov ali garaže! Tako boste zmanjšali število različnih in dragih čistil v omaricah. Uporabljali boste manj, zato boste manj zapravili in hkrati manj škodovali okolju. To je zmagovalna ponudba za vse.

Izdelki GOLDEN so 100% biološko razgradljivi

Koncept »biološke razgradljivosti« izdelkov GOLDEN zahteva, da se vse sestavine, ki tvorijo formulacijo v katerem koli izdelku za čiščenje, popolnoma ujemajo z življenjskim ciklom v naravi. Ta ciklus: rojstvo - rast - smrt - razpadanje - preporod, so osnova filozofije in predpisujejo formulacijo izdelkom.

Delna biološka razgradljivost ni dovolj, kakor ni dovolj približno čiščenje.

Čist dom za metulje in kolibrije v Udinah (Italija).

V hiši metuljev Bordano, v Furlaniji v Italiji, uporabljajo GOLDEN Super 10, LDC in DISINFECTANT kot edine izdelka, ki so dovolj možni za zaščito pred bakterijami in paraziti ter hkrati dovolj nežni, da ne škodujeta najobčutljivejšim  mladim metuljem in kolibrijem.

Z LDC-jem je bilo rešenih 25.000 pingvinov!

Eno največjih reševalnih akcij živali v zgodovini so zaupali LDC-ju in z njegovo pomočjo v Cape Townu v Južni Afriki očistili 25.000 pingvinov, v celoti prekritih z nafto.
Reševanje si lahko pogledate v spodnjem video posnetku.

 

Nazaj na EKO čistila

Podkategorije

There are no products to list in this category.