ZMAGAJ V BOJU Z VIRUSI!

ZMAGAJ V BOJU Z VIRUSI!


Zima še ne bo odnehala - s hladnejšimi temperaturami in pa virusi, ki verjetno tudi vas počasi in zagotovo napadajo z vseh koncev. In kaj pravzaprav lahko sami naredimo, da vas virusi ne bodo tako zlahka položili v posteljo?
 

ZELENI ČAJ

Stari Kitajci že od nekdaj prisegajo na pitje zelenega čaja, ki je naravni antioksidant in pomaga krepiti imunski sistem organizma. Pitje zelenega čaja pa je tudi odlična alternativa pitju kave, saj te bo prav tako prebudilo, pa še bolj zdravo je!
Mešanica  rastlin in zelišč NeoLife čaja pa lahko pripomore k temu, da se pospeši hujšanje; proces izgorevanja maščob se poveča, prav tako proizvodnja energije, s tem nastopi aktivacija hujšanja. Poleg tega vpliva na dobro počutje in energijo:
 • Zeleni, črni in beli čaj ( Camellia sinensis ), naravni kofein, ekstrakt iz zelenega čaja s 94 % EGCG  pomagajo  znižati glikemični indeks za 20% in s tem pomagajo, da ostane krvni sladkor v kontroliranem območju, kar pa pospeši hujšanje. Deluje tudi  na pospešen metabolizem in občutek lakote - predvsem na željo  po sladkem
 • Povečanje vitalnost na naraven način –  brez sintetičnih stimulatorjev.
 • Izboljšuje vitalnost celic in splošno dobro počutje! Naročite ga lahko tudi preko spleta KLIKNI TUKAJ!
 

Veliko zelenega čaja pa vsebuje tudi TRE JUICE. TRE JUICE je rešitev za vas!

TRE Juice je kombinacija naravnih sestavin (granatna jabolka, jagode acai, zeleni čaj, borovnice, črni ribez, bezeg, brusnice, rdeče in belo grozdje), obogatena z močnimi antioksidanti. Pred vami je čisti izvleček narave, podprt s trdnimi znanstvenimi temelji.
To super sadje namreč deluje na:
 • pospešek imunske reakcije, ki je potrebna pri raku in srčnih boleznih
 • upočasnjevanje procesa staranja
 • zmanjšanje tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja
 • upočasnjeno staranje možganov


Ugodno vpliva na delovanje encimov !

Preprečuje:


·  Kronična vnetja

·  Vnetje sečil

·  Dvigne nivo energije

·  Učinkovito znižuje vročino pri prehladih …

OBVEZNO NA JEDILNIKU: SADJE IN ZELENJAVA

Že naše babice so vedno govorile, da eno jabolko na dan, prežene zdravnika stran. Če uživaš dovolj sadja in zelenjave vsak dan, boš vsekakor bolj odporna, saj boš na ta način prejela skoraj vse potrebne vitamine in minerale, ki jih telo potrebuje. Če ti sadje in zelenjava ne tekneta najbolje, si jih lahko v drugačni obliki. Lahko si narediš sadno-zelenjavne napitke in si na ta način zagotoviš dovolj vitaminov. Pa še nasitijo te in ti tako pomagajo preprečiti nabiranje odvečne teže. V kolikor pa ti čas in situacija (npr. služba) ne omogočata redno uživanje sadja in zelenjave, pa si morate pomagati z sadjem in zelenjavo.


V tem primeru svetujemo CarotenoidComplex, ki vsebuje kar 120 kg dehidriranega sadja v eni škatlici.

·  Brez dodanih konzervansov, barvil, arom. – nič sintetičnega!!!

·  Znanstveno je  dokazano, da Carotenoid Complex v 20 dneh za 37% dvigne imunski sistem.

·  Primeren je tako za otroke, kot odrasle.

·  Človeku pa zagotovi že z eno samo kapsulo dehidriranega sadja kar 600 karotenoidnih snovi.

 

POMEMBNA JE VADBA

Če želiš okrepiti svoj imunski sistem, ne bo šlo brez redne telesne aktivnosti! Izberi si vadbo, ki ti najbolj ustreza in začni migati. Tudi sprehodi v naravi, so koristnejši od poležavanja pred televizorjem! In nikar ne reci, da je premrzlo! Toplo se obleči in ven! Tako boš poskrbela za zdrav duh v zdravem telesu!


 

PROBIOTIČNI IZDELKI – Ali jih svojemu telesu zagotovite dovolj ?

Za učinkovito delovanje prebavnega traka – črevesja je vsakodnevno potrebno zagotoviti zadostno količino »dobrih bakterij«.
Učinkovito delovanje pomeni: da imamo odlično prebavo pred vsem pa »presnovo«.
Od delovanja naše presnove pa je odvisen tudi naš imunski sistem, saj če je v črevesju zadostna količina dobrih bakterij, se v črevesju lahko absorbirata pro-vitamina A in K.
 
Pitje in uživanje pro-biotičnih napitkov in živil kot so:

jogurti, siri, kefir in ostali mlečni izdelki, sodi med tiste darove narave, ki nam pomagajo krepiti dobro črevesno floro.


Žal pa pri uživanju hrane pride do premajhne dostave dobrih bakterij v črevesje, saj veliko število bakterij na poti do črevesja uniči že želodčna kislina.
 
V kolikor želite da vašemu črevesju zagotovite zadostno količino »živih« pro-biotičnih bakterij v zelo širokem spektru, vam predlagamo, da si pomagate s prehranskimi dopolnili, ki imajo »ciljni vnos pro-biotičnih bakterij«.
 
Izdelek ACIDOPHILUS PLUS je narejen z GEL-GARD tehnologijo, kar pomeni da posebna ovojnica ščiti in tako zagotovi nepoškodovan prehod dobrih bakterij skozi želodec do črevesja, kjer morajo delovati.
  - Zvečer pol ure pred spanjem zaužijete 1 do 3 kapsulo Acidophilus Plus kapsule.
  - V eni kapsuli je kar 5 različnih vrst "dobrih"  pro-biotičnih kultur bakterij.

  - V eni sami kapsuli se nahaja kar 5 milijard živih. Write a comment

Note: HTML is not translated!