Probiotik za otroke nepogrešljiv pred vsako zimo

Probiotik za otroke nepogrešljiv pred vsako zimo

Povezava prehrane z zdravjem otrok je zelo kompleksna. Da bi čim bolj poskrbeli za zdravje otrok si pogosto pomagamo s prehranskimi dopolnili, saj si želimo, da ne pride do pomanjkanja raznih hranil in s tem do prehladov.

Probiotiki za otroke, za dobro presnovo in prebavo

Probiotiki so živi organizmi, ki preprečujejo rast potencialno škodljivih bakterij in izboljšajo imunski sistem. Probiotiki za otroke učinkujejo neposredno na prebavila in poskrbijo, da je črevesna flora zdrava. Tako zagotovimo, da prebava in presnova dobro izkoristita snovi, ki jih otroci vnesejo s hrano.

Probiotiki za otroke za krepitev imunskega sistema

Probiotiki pomagajo pri absorpciji mineralov, z redno uporabo zmanjšajo pogostost in resnost bolezni dihal v zimskem času saj se lahko tvorita provitamina A in K, normalizirajo delovanje črevesja, pomagajo pri urejeni prebavi in presnovi ter imajo še veliko drugih prednosti, ki jih lahko najdete tukaj: https://zdravoznaravo.si/izdelki-a-do-z/prehranska-dopolnila-neolife/acidophilus-plus-probiotik-za-otroke

Probiotiki za otroke dosegajo še boljše učinke s primerno prehrano

Spoznajte probiotik za otroke ACIDOPHILUS Plus, ki so narejeni iz polnovrednih živil, ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov in sintetičnih snovi. Da pa bodo probiotiki za otroke še učinkovitejši, je pomembna primerna prehrana: čim več zelenjave (predvsem špinača, blitva, ohrovt, druga sezonska zelenjava), čim več svežega sezonskega sadja, zdravih rastlinskih maščob (iz oreščkov in semen), nepredelanih živil (polnovrednih žit in stročnic). Tako bodo dobre bakterije v črevesju delovale še učinkovitejše.


   Naroči izdelek probiotik za otroke ACIDOPHILUS PLUS   TUKAJWrite a comment

Note: HTML is not translated!