Odkrijte kandido: pljunite v kozarec!

Odkrijte kandido: plunite v kozarec!

 

Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, če občasno čutite bolečine v želodcu, če vam ni do spolnosti, če vas popadata nerazložljiva žalost in jok, če imate mrzle roke in noge, če pogosto čutite bolečine v mišicah in če z vašim izločanjem blata ni vse v redu (če imate driske ali zaprtja), je vse to lahko posledica delovanja kandide, ki je kolonizirala telo. če se vam simptomi poslabšajo ob vlažnem vremenu, je to še en dokaz, da gre za nadležno kandido. 

Preprost test
Ne gre za šalo, v kateri Škot, ki ga skrbi, da bi mu kdo spil pivo, medtem ko bo na stranišču, ob kozarcu pusti napis "Pljunil sem v pivo". Gre za najhitrejši test stanja vaše črevesne flore, ki utegne biti veliko pomembnejša, kot smo si predstavljali doslej. Kandida proizvaja strupene snovi, ki poškodujejo oblogo v črevesju. Posledica tega je, da lahko skozi črevesje zdrsnejo tudi večje molekule hrane, ki niso povsem prebavljene. Kri ne prepozna teh molekul, zato jih obravnava kot sovražne. S tem porabite veliko moči lastnega imunskega sistema za to, da lovite in nevtralizirate molekule, ki v krvi nimajo kaj iskati.
Enako kandida posredno povzroči alergije na različne snovi, ki bi jih pri normalni prebavi telo brez težav sprejelo. Sočasno hrana ni deležna normalne prebave (to opravijo mlečnokislinske bakterije), zato v želodcu vre in nas skoraj vse, kar zaužijemo, napenja, v kri pa ne pridejo dragocene sestavine, ki jih potrebujemo.
             
  V primerih 1, 2, 3 kot kaže slika, pomeni da je v našem telesu prisotna KANDIDA.
    1. kozarec - Pri slini se začnejo spuščati nitke
    2. kozarec - Slina razpada
    3. kozarec - Slina se sesede na dno kozarca
        * Zdrava slina brez Kandide, bo plavala na površini in se bo držala skupaj (ne bo razpadala).
Niste senilni, niste naveličani partnerja, niste v meni … samo kandida vam nagaja.
V črevesju prebivajo milijarde bakterij in glivic, ki smo jim lahko hvaležni za uspešno prebavo vsega, kar zaužijemo. če je vse v redu, v črevesju prevladujejo mlečnokislinske bakterije, ki usmerjajo prebavne procese. V njem so tudi kvasovke, vendar nimajo odločilnega pomena. Med njimi je tudi kvasovka kandida, ki je v manjšem številu prisotna v prebavnih organih in nožnici (pri ženskah).
Tako naj bi bilo, vendar pogosto ni!
Antibiotiki uničujejo bakterije − in tako jo "popihajo" tudi koristne mlečnokislinske bakterije.


Najbrž ste že opazili, da so nožnične okužbe, okrepljen beli tok in podobne nevšečnosti pogosti spremljevalci vsakega zdravljenja z antibiotiki. Vaginalne težave lažje opazimo, toda če bi imelo naše črevesje okno, skozi katero bi lahko pokukali v notranjost, bi ugotovili, da se v črevesju po vsakem zaužitem antibiotiku spremeni razmerje moči med mlečnokislinskimi bakterijami in kvasovkami, pri čemer druge prevzamejo glavno vlogo.
Podobno učinkuje dolgotrajno jemanje kontracepcijskih tablet (dlje kot dve leti). Tudi številni E v industrijsko predelani hrani niso prijazni do naše črevesne flore. Zdravo razmerje moči porušimo tudi sami, če vztrajno hranimo kvasovke (rade imajo sladkor, rafinirane ogljikove hidrate in druge kvasovke) in stradamo mlečnokislinske bakterije, ki si želijo celuloze in svežih mlečnokislinskih okrepitev. Tako kvasovke zlahka prevzamejo oblast.

Kakšne so posledice
če v spletni iskalnik vtipkate besedo "kandida", boste na slovenskih spletnih straneh brali le o nožničnih okužbah, s katerimi največkrat povezujejo to nadležno kvasovko. Toda to je le delček nevšečnosti, ki jih povzroča. Večina zdravnikov spregleda resnost razdejanja, ki ga lahko naredijo razbohotene kvasovke na drugih delih telesa.

Kandida proizvaja strupene snovi, ki poškodujejo oblogo v črevesju. Posledica tega je, da lahko skozi črevesje zdrsnejo tudi večje molekule hrane, ki niso povsem prebavljene.
Kri ne prepozna teh molekul, zato jih obravnava kot sovražne. S tem porabite veliko moči lastnega imunskega sistema za to, da lovite in nevtralizirate molekule, ki v krvi nimajo kaj iskati.

Enako kandida posredno povzroči alergije na različne snovi, ki bi jih pri normalni prebavi telo brez težav sprejelo. Sočasno hrana ni deležna normalne prebave (to opravijo mlečnokislinske bakterije), zato v želodcu vre in nas skoraj vse, kar zaužijemo, napenja, v kri pa ne pridejo dragocene sestavine, ki jih potrebujemo. Zato nam manjka vitalnih snovi in smo utrujeni. V debelem črevesju se kopiči zavreta hrana, ki nas zastruplja, to pa lahko pripelje do raka debelega črevesja.
 če se kandida nenadzorovano množi, lahko preraste v resno bolezen, ki ima takšne simptome, da nanjo pogosto nihče niti ne pomisli.   vir: viva.si  

Znebite se Kandide v 1 mesecu na naraven način  >>>  PREBERI VEČ
 Zdravo z naravo priporoča:
            ( Ustvari veliko število dobrih bakterij v črevesju, ki nadvladajo bakterijo Kandida )
2.    ČESNOVE TABLETE ( GARLIC ALLIUM COMPLEX )
            (Čebulnice delujejo kot naravni antibiotik, pomagajo uničiti in nevtralizirati bakterijo Kandida )
3.   Dieta za Kandido - OBVEZNO !!!

Vsebuje celo »družino« hranljivih snovi. Znanstveniki še niso odkrili ene same sestavine, ki bi zagotavljala vso zdravstveno učinkovitost česna. Dokazali so prav nasprotno: Česen ima veliko aktivnih sestavin! Zato so znanstveniki družbe NEOLIFE uporabili polnovredna živila, da bi ponudili celotne družine hranljivih snovi, kakor jih najdemo v naravi. Garlic Allium Complex ne vsebuje le alicina, ampak tudi druge koristne hranljive snovi (S-alilcistein, vinidile, di- in tri-sulfide itd), ki delujejo skupaj.
Tehnologija ciljne dobave. Laboratorijske raziskave dokazujejo, da se Garlic Allium Complex ne razkroji v želodcu, ker ga obdaja dobra ovojnica. Ko pa kapsula pride v alkalno okolje v črevesju, se hitro raztopi in izpusti bioaktivne spojine ter tako zagotovi boljšo absorpcijo. Zaradi ciljne dobave ni težav z neprijetnim zadahom in ostankom okusa, ki ostaneta po uživanju lukovk.
Zagotovljen vnos alicina. Naša silovita formula zagotavlja velike količine najpomembnejših aktivnih spojin lukovk. V vsakem odmerku je zagotovljenih 4.200 mikrogramov alicina, enako kot v stroku svežega česna.
Edinstveni izvlečki česna in čebule vsebujejo S-alilcistein in kompleten profil oljnih maščob iz česna, enako kot 1.800 miligramov svežega česna in 900 miligramov sveže čebule na odmerek. Te sestavine s prahom pora in drobnjakom predstavljajo raznolikost in moč Garlic Allium Complexa.
                                   Lahko jih naročite tudi preko spleta TUKAJ.


Preventivno lahko proti razmnoževanju kandide ukrepamo s stalno skrbjo za imunski sistem, uravnoteženo prehrano ter redno telesno aktivnostjo.  Dobrodošel je reden vnos živil z višjo vsebnostjo prehranskih vlaknin ter mlečnokislinskh bakterij ali pa njihovih spodbujevalcev. Dandanes obstaja na tržišču tudi mnogo prehranskih dopolnil, ki lahko učinkovito pomagajo k hitrejši obnovitvi črevesne flore ter krepitvi imunskega sistema v primeru okužbe s kandido, z njimi pa si lahko pomagamo tudi preventivno. če sumite, da je v vašem telesu premajhen vnos mlečnokislinskih bakterij, oz.če že sumite na prisotnost kandide, si lahko pomagate z vnosom mlečnokislinskih bakterij v kapsulah Acidophilus Plus. Lahko jih uživate zvečer pred spanjem, lahko pa kapsulo tudi odprete, vsebino stresete v 1 liter domačega mleka(ne iz tetrapaka), premešete, nalijete mleko v keramične posodice in pustite stati 24-48 ur, da se naredi domače kislo mleko.        
         Lahko jih naročite tudi preko spleta TUKAJ.

 

Write a comment

Note: HTML is not translated!