Nega kože se začne od znotraj - poskrbite za svojo kožo

Nega kože se začne od znotraj - poskrbite za svojo kožo

Poletje pomeni sonce. To je letni čas, v katerem preživimo največ ur na prostem in se ukvarjamo z dejavnostmi, ki nam omogočajo uživati v lepem vremenu in odsevu sončnih žarkov. Tudi zaradi tega ne pozabite, da se lepa in zdrava koža začne predvsem od znotraj.

Znanstveniki so opazili, da se karotenoidi iz naše prehrane kopičijo v koži. Raziskave kažejo, da je koža razmeroma bogata z beta-karotenom in likopenom; prisotna sta tudi lutein in zeaksantin. Veliko karotenoidov se tako pretvori v aktivni vitamin A, ki pomaga ohranjati zdravo kožo.

Vsako pakiranje izdelka Carotenoid Complex prinaša celoten spekter karotenoidov iz izvlečkov korenja, paradižnikov, špinače, rdeče paprike, jagod, marelic in breskev in v primerljivi količini, ki jih najdemo v 113 kg polnovrednega sadja in zelenjave.

Vpliv ultravijoličnih (UV) žarkov na celice se vse bolj preučuje. Znano je, da UV žarki povzročajo strukturne in celične spremembe v vseh tkivnih komponentah kože. Prva in neposredna posledica izpostavljenosti UV-žarkom je nastajanje prostih radikalov, zato je potrebno telo oskrbeti s hranili, kot sta antioksidanta vitamina E in C, ki ščitita pred oksidativnim stresom. Vitamin C – NeoLife Vitamin C s postopnim izločanjem, prispeva tudi k regeneraciji reducirane oblike vitamina E, zelo pomemben pa je tudi za normalno proizvodnjo kolagena v koži.

Naravni NeoLife izdelek Wheat Germ Oil prinaša vse oblike družine vitamina E, tokoferole in tokotrienole.

Naša koža je edino organsko tkivo, ki ima sposobnost sintetiziranja vitamina D. Po izpostavljenosti sončni svetlobi se ta vitamin proizvaja iz holesterola, ki je prisoten v koži. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in igra pomembno vlogo v procesu delitve celic. Pri koži je to absolutno ključen proces. Varen vnos 20 μg vitamina D lahko zagotovimo z uživanje dnevno priporočenih količin naravnega izdelka NeoLife - Vegan D.

Cink je pomemben za vašo kožo, pa tudi za vaše nohte in lase. NeoLife izdelek Chelated Zinc zagotavlja dodatne količine tega dragocenega minerala. Poskrbite, da boste zaužili ustrezno količino hranil, ki jo potrebujete za podporo svoji koži.

In ne pozabite: Zdravoznaravo & NeoLife imata najboljše rešitve za vas!


Write a comment

Note: HTML is not translated!