Naravna prehranska dopolnila - vse kar telo potrebuje

Naravna prehranska dopolnila - vse kar telo potrebuje

V obdobju razhajanja različnih virusov se vse več ljudi na nas obrača z vprašanjem, kako na naravni način zagotoviti telesu ustrezne hranljive snovi. Naravna prehranska dopolnila Pro Vitality so kot prehranska piramida - nudijo vitamine in minerale, ki jih telo potrebuje.

Imate dovolj utrujenosti in izčrpanosti?

Pomanjkanje energije je lahko posledica pomanjkanja ključnih vitaminov in mineralov, črevesnega neravnovesja ali obolenj. Samo pomislite, koliko časa porabimo za različne stvari, medtem, ko si čas zase vzamemo šele, ko začutimo, da nam nekaj manjka.

Nimate časa za pripravo hranljivih obrokov? (Vir: Pixabay)

Nimate časa za pripravo hranljivih obrokov? (Vir: Pixabay)

Prvi znak je lahko pomanjkanje energije. Naše telo za dobro delovanje vsak dan potrebuje zadostno količino vitaminov in mineralov. Zelo pomembna je torej pestra in raznolika hrana na dnevnem redu. Potrebujemo 13 različnih vitaminov in 16 mineralov. Dnevne potrebe po teh vitaminih so majhne, a pomanjkanje lahko povzroča težave.

Naravna prehranska dopolnila Pro Vitality - 4 izdelki v enem

Medtem, ko se mnogi srečujejo s premajhnim vnosom polnovrednih žit, sadja in zelenjave s prehrano, se drugi prehranjujejo zdravo. A kljub temu zgodi, da hiter tempo življenja onemogoča pripravljanje zdravih obrokov, tako posežemo po hitri in predelani hrani, ki po večini ne vsebuje dovolj hranljivih snovi. Da bi telesu zagotovili dnevni vnos ustreznih vitaminov in mineralov, lahko le-te nadomestimo z naravnimi prehranskimi dopolnili.

Naravna prehranska dopolnila Pro Vitality
Naravna prehranska dopolnila Pro Vitality

Naravna prehranska dopolnila Pro Vitality združujejo štiri izdelke. Dnevni paket izdelkov je pakiran v vrečki, tako, da jih lahko povsod vzamemo s seboj. Dnevni paket vitaminov vsebuje:

 – Tre-en-en (žitni koncentrat lipidov in sterolov),
 – Cartenoid complex (koncentrat antioksidantov iz sadja in zelenjave),
 – Omega 3 lososovo olje,
 – Vitamine in minerale naravnega izvora.

Prehranska piramida

Prehranska piramida

Naravno prehransko dopolnilo Pro Vitality omogoča vnos dnevno potrebnih hranljivih snovi, ki temeljijo na naravni bazi iz polnovredne hrane, brez gensko spremenjenih organizmov.

Zvišajte energijo

Na dan lahko uporabite eno ali dve vrečki (v paketu je 30 vrečk). Že po nekaj dneh jemanja boste začutili povišano energijo, zmanjšal se bo občutek utrujenosti in izčrpanosti. Prehransko dopolnilo Pro Vitality vpliva tudi na boljše delovanje živčnega sistema in k okrepitvi imunskega sistema.

Okrepite imunski sistem

Caretnoid Complex omogoča, da zaščitite svoje celice. Gre za prvo in edino prehransko dopolnilo s kartenoidi iz polnovredne hrane, ki so ga testirali raziskovalci Ameriškega ministrstva za kmetijstvo.

Uravnavajte delovanje svojih celic

Omega 3 maščobne kisline pripomorejo k delovanju srca in možganov in pomagajo pri ohranjanju vida. Izdelek Pro Vitality vsebuje močno ribje olje z vsemi osmimi člani omega 3.

Nahranite svoje celice

Prehransko dopolnilo Pro Vitality ali prehranska piramida nudi mešanico 18-ih ključnih vitaminov in mineralov. Deluje kot podpora pri zagotavljanju zadostnih hranilnih snovi, ki jih na dnevni ravni telo ne dobi iz hrane.

Pomanjkanje železa

Tudi pomanjkanje železa lahko vpliva na utrujenost. S Pro Vitalitiy boste zagotovili tudi dnevno potrebo po železu, ki ima pomembno vlogo pri prenosu kisika v telesu in s tem dodatno vpliva na dvig energije.

Gibanje za zdravje

Pro Vitality vam bo zvišal energijo. Tako boste dobili nov zagon za več gibanja. Gibanje in vzdrževanje primerne telesne teže sta zelo pomembna za zdravo življenje. Pomanjkanje gibanja, stres, kajenje in druge slabe razvade ter nepravilna prehrana lahko porušijo ravnovesje v našem telesu. Da bi vzdrževali zdrav imunski sistem poskrbite torej za dnevne aktivnosti.

Redna telesna vadba in vzdrževanje telesne teže sta pomembna dejavnika za ohranjanje ravnovesja v telesu.

Redna telesna vadba in vzdrževanje telesne teže sta pomembna dejavnika za ohranjanje ravnovesja v telesu.

Preverjena kakovost

Naravno prehransko dopolnilo je preverjen in testiran izdelek v znanstveno svetovalnem odboru SAB.  Znak SAB zagotavlja najboljše, najbolj varne in učinkovite izdelke na svetu. Pro Vitality Plus ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, ni sintetičnih arom, barvil sladil ali konzervansov.


Write a comment

Note: HTML is not translated!