Najbolj naravni vitamini za otroke

Najbolj naravni vitamini za otroke

Starši, ki razmišljajo o tem, kateri vitamini za otroke so primerni, se bodo vedno odločil za najboljše na trgu. Kaj pa to pravzaprav pomeni?

Eden izmed vodilnih faktorjev je zagotovo ta, da so to naravni in biokompatibilni vitamini. Torej vitamini za otroke, ki ne vsebujejo nobene sintetike in škodljivih sladkorjev. Le naravni vitamini so tisti, ki se primerno vsrkajo v telo in dejansko ponudijo rezultate brez stranskih učinkov, ki jih vitamini za otroke lahko omogočijo. Sintetični vitamini se v večini izplaknejo iz telesa, ker jih telo ne prepozna in zato ne morejo nuditi nobenega željenega učinka.

Eden izmed takšnih naravnih, predvsem pa biokompatibilnih izdelkov, ki sodi v sam vrh kvalitete, je zagotovo izdelek VITA-SQUARES, ki se lahko pohvali s povsem naravnimi in biokompatibilnimi sestavinami. Poleg tega, da so to preverjeno najboljši vitamini za otroke, so sladkani s fruktozo iz grozdja in jabolk, s tem pa so primerni tudi za otroke z diabetesom. Pohvalijo se lahko nedvomno s tem, da ne vsebujejo nobenih škodljivih sladkorjev in so še vedno prijetnega okusa, kar otroci obožujejo.

Dodatno vsebujejo še nekaj zelo pomembni sestavin, kot sta holin in žitni koncentrati Tre-En-En.

- Holin telo uporablja za proizvodnjo acetilholina, pomembnega nevrotransmiterja, ki je bistvenega pomena za razvoj in delovanje možganov ter živčnega sistema, vključno s spominom, nadzorom mišic in razpoloženjem. Že dolgo je znano, da je holin še posebej pomemben pri zgodnjem razvoju možganov, kar pomeni, da je obvezna sestavina vsake otroške prehrane.

- Tre-En-En so žitni koncentrati olj, pridobljenih iz otrobov riža in pšenice, ki izboljšajo propustnost celične membrane, s tem pa poskrbijo za optimalno oskrbo celic s hranilnimi snovmi. Hkrati še skrbijo za razstuplanje, da celice lahko izločajo nevarne snovi.

VITA-SQUARES so zagotovo obvezni vitamini za otroke v vsaki družini, saj bodo pomagali, da se bo vaš otrok najbolje razvijal že v zgodnjih letih. To mu bo nedvomno pomagalo, do najboljšega zdravja skozi celo življenje, saj so zgodnji trdni temelji zdravje namreč zelo pomembni.

VITA-SQUARES vitamini so vsekakor odlični in 100% naravni vitamini za otroke, saj vsebujejo naravne ključne sestavine, ki bodo svojo nalogo opravile z odliko.


Vprašanje ni, če je snov »naravna«, temveč predvsem, če je »biokompatibilna«.

Pod tem vidikom se podjetja NEOLIFE razlikuje zaradi kakovosti in obsega raziskav, saj se je podjetje zavezalo, da se bom držalo osnovnega načrta matere narave.

Za podjetje NEOLIFE je biokompatibilnost v vseh izdelkih absolutno na prvem mestu.

Preden se dovoli uporabo katere koli surovine, se zahteva, da se opravijo stroga preizkušanja ter se zagotovijo kakovost, čistost in učinkovitost.

Obenem pa mora surovina odgovarjati strogim merilom za biokompatibilnost:

- Je ta snov del človeške prehranske verige?

- Ali vemo, da so jo ljudje že dolgoročno in varno uživali?

- Ali obstajajo neznani dejavniki iz njene sestave?

- Ali spada v »načrt narave« za človeško prehrano?

- Kaj se zgodi, če človek uživa to snov vsak dan, in sicer 20 let, 50 let ali celo življenje?

Ti izzivi so podjetju NEOLIFE omogočili, da je vedno vsaj nekaj korakov pred konkurenco, tako z vidika znanosti kot tehnologije.

Podjetej NEOLIFE se je obvezala, da bo vedno proizvajala izdelke na osnovi polnovrednih živil in iz surovin, ki so biološko kompatibilne s človeško prehransko verigo.


Naroči izdelek VITA-SQUARES >>> TUKAJ

Write a comment

Note: HTML is not translated!