Končno sončni dnevi!

KONČNO SONČNI DNEVI!

Kaj lahko storite za zaščito svoje kože? Dolgotrajna izpostavljenost sončni svetlobi je lahko nevarna. Lahko povzroči rjave lise, suho kožo, gube ali ima še hujše posledice. Tu boste našli nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se izognete opeklinam v dneh, ko je vse, kar si želite - uživanje v aktivnostih na prostem!

1. Uporabljajte zaščito pred soncem. Faktor za zaščito pred soncem (SPF) naj bo vsaj 15. Višji ko je, bolj vas bo zaščitil. Pomembno je, da kremo nanesete v debelem sloju in da se zaščitite že 20 do 30 minut preden se izpostavite sončnim žarkom, da jo lahko koža vpije.

Priporočljivo je, da uporabljate vodoodporno zaščito, če nameravate plavati. Ponovno se zaščitite vsaki 2 uri in če ste v vodi, bolj pogosto (tudi če je krema za sončenje vodoodporna).

2. Zaščitite se. Sončni žarki so najmočnejši med 10. in 16. uro. Če boste v tem času na prostem, se primerno oblecite in nanesite zaščitno kremo pred soncem. Gosto tkana oblačila pomagajo odbijati UV žarke bolje od tankega bombaža. Obstajajo tudi nalepke, ki označujejo stopnjo UV zaščite, zato je dobra ideja poiskati takšna oblačila.

3. Nosite klobuk. Kadarkoli ste na soncu, je dobro nositi klobuk, še posebno, če ste svetle polti. Široki krajci senčijo obraz in poleg tega, da vas bodo zaščitili, boste še videti super!

4. Bodite pozorni tudi, ko nebo zakrivajo oblaki. Na žalost nas niti oblaki ne morejo popolnoma zaščititi pred sončnimi žarki. Tudi v oblačnih dneh vas lahko opeče. Zato tudi takrat, ko sonce ne sije, nanesite zaščitno kremo.

5. Vlažiti, vlažiti, vlažiti. Sonce kožo osuši, zato poskrbite, da boste imeli vlažilni losjon za roke in telo v vsakem trenutku pri roki.

Za telo in roke uporabite NEOLIFE Moisturizing Hand & Body Lotion, ki klinično dokazano povečuje vlažnost kože. (primerno tudi za dojenčke in otroke)

Za obraz vam priporočamo Pomlajevalno hranljivo kremo za katero je:

- Klinični je bilo ugotovljeno, da Pomlajevalna hranljiva krema že z eno samo uporabo izdelka občutno in hitro poveča vlažnost kože za 50%. Tudi po 8 urah je vlažnost kože ostala povečana za 35%.

- Klinično je dokazano da zmanjšuje gube do 38% v samo 4 tednih!

- Primerna je za uporabo pri vseh vrstah kože.

6. Aloe Vera Gel. Če kljub vašim previdnostnim ukrepom dobite rdečico ali opekline, nanesite debeli sloj NEOLIFE Aloe Vera Gel-a, ki se zoperstavlja škodljivim vplivom izpostavljanja sončnim žarkom, saj pomirja površino kože in olajša nelagodja in opekline na koži. (promerno tudi za dojenčke in otroke)

Klinično je dokazano da NEOLIFE Aloe Vera Gel:

  - učinkovito pomirja in vlaži kožo ob sončnih in vseh drugih opeklinah

  - z edinstveno mešanico rastlinskih izvlečkov pomirja in mehča kožo in izboljšuje njeno elastičnost.

  - pomaga vzdrževati naravno pH vrednost površine kože z vodotopnim delovanjem.

  - alantoin in ognjič - blaži neprijetnosti na koži

  - pike žuželk

  - odrgnine na koži

  - podplutbe

  - razne poškodbe na koži, razen odprtih ran


Write a comment

Note: HTML is not translated!