Katera prehranska dopolnila so učinkovita kot jabolko?

Katera prehranska dopolnila so učinkovita kot jabolko?

Današnji način življenja nam vse manj omogoča zauživanje raznolike in doma vzgojene hrane. Še sreča, da imamo na voljo prehranska dopolnila, s katerimi našemu telesu zagotovimo vse za zdravo delovanje.

Eno jabolko na dan za zdravje

Zagotovo se spomnite, kako so nam babice vedno rade ponudile jabolko. Jabolko namreč vsebuje veliko vlaknin in vitaminov, med katerimi izstopajo biotin, vitamin B6, vitamin K in vitamin C ter mineralov, kot so mangan, kalij in železo... S tem, ko zaužijemo jabolko, naše telo torej pridobi različne hranljive snovi. 

Zakaj ima jabolko tako dober učinek za naše telo?

Ključno pri jabolku in drugih naravnih proizvodih je ravno bogata sestava teh različnih vitaminov, ki se drug drugega dopolnjujejo. Da naše telo lahko absorbira železo iz jabolka, je pomembno, da pri tem procesu sodelujejo tudi drugi vitamini in minerali. Sodelovanje različnih hranljivih snovi prinaša dobre učinke za naše telo.

Prehranska dopolnila naj delujejo po naravnem procesu

V naravni prehrani se torej nahaja celoten sklop hranljivih snovi in ravno zaradi takšnega delovanja so vitamini in minerali tako učinkoviti. Takšno delovanje naravnih hranil bi lahko poimenovali delovanje po vzoru življenjske verige.

V današnjem hitrem tempu življenja si prizadevamo, da bi v naše telo vnesli dozo vitaminov, potrebno za ohranjanje našega zdravja, zato se prehranska dopolnila vse bolj pomembna za vsako obdobje človekovega delovanja.

Kako pa delujejo prehranska dopolnila v večini primerov?

Ali si ne bi želeli, da bi tudi prehranska dopolnila delovala na način življenjske verige? Večina prehranskih dopolnil deluje po principu sintetičnih izdelkov, ki vsebuje eno hranilno snov. Naj bo še tako kvalitetno prehransko dopolnilo, se lahko zgodi, da z uporabo tega prehranskega dopolnila ne bomo dosegli želenega izboljšanja v telesu in ali našem počutju.

Naše telo namreč deluje po principu ravnovesja – življenjske verige, kot jo najdemo v naravi.  Človeško telo je del narave in temu primerno je urejeno tudi naše delovanje – prebava, počutje…

Formula IV deluje po sistemu življenjske verige

Prehransko dopolnilo Formula IV deluje po naravnem sistemu – tako kot deluje naše telo. Zato tudi upamo trditi, da je Formula IV naravno in učinkovito prehransko dopolnilo z veliko učinkovitostjo in brez stranskih učinkov, saj se enako in nespremenjeno izdeluje in prodaja po celem svetu že od leta 1958.

To prehransko dopolnilo deluje po sistemu življenjske verige in je polno z različnimi vitamini, kot so A, C, D, B-kompleks, celotna družina vitaminov E (vseh 8 členov).

Prav tako vsebuje veliko mineralov: železo, cink, baker, mangan, selen, korm.

Vsebuje tudi koncentrat žit Tre-En-En (Lipidi, Steroli), ki izboljšuje absorpcijo na celični ravni.

Prehransko dopolnilo z lastnostmi kot jih najdemo v naravi

Ker združuje prehransko dopolnilo Formula IV celoten spekter naravnih in biorazpoložljivih mineralov in vitaminov, opazimo spremembe že po dveh do treh dneh zauživanja le-tega. Izboljša se naša koncentracija, počutimo se bolj energični in močni, kajti vitamin B6 krepi mišice in ugodno vpliva na razpoloženje. Z vitaminom D se pospeši absorpcija kalcija v telesu, tako je učinek slabokrvnosti hitro odpravljen.

Zakaj to prehransko dopolnilo priporoča toliko uporabnikov?

Mnogi, uporabniki, ki si iz različnih razlogov želijo izboljšati kri, je že preizkusilo različna prehranska dopolnila. Pogosto so opazili, da kljub dolgotrajnemu jemanju tablet (dva sli več mesecev), ni bilo vidnega izboljšanja, kar pa jih je samo še užalostilo. Namreč telo samega železa ne prepozna, potrebuje druga prehranska dopolnila, s katerimi se absorbira v telo.

Prehransko dopolnilo Formula IV imenujemo tudi Multivitamini z železom, saj se pogosto uporablja v kombinaciji z naravnim in biorazpoložljivim Vitamin C s postopnim izločanjem za izboljšanje počutja in dvigu nivoja železa v krvi pri slabokrvnosti, poteg tega pa ima Formula IV še veliko širšo učinkovitost.

Kakšne oblike je prehransko dopolnilo Formula IV?

Prehransko dopolnilo Formula IV so mehke želatinaste kapsule, obarvane z naravnim klorofilom, ki vsesplošno skrbi za naše zdravje in dvigujejo imunsko odpornost.

Poleg tega še dviguje nivo energije (zmanjšuje utrujenost), pomagajo pri slabokrvnosti, povečujejo koncentracijo, skrbi za zdravje nohtov, las, itd.   Preberi več na povezavi

Izberite prehranska dopolnila z značilnostmi naravnih procesov

V današnjem hitrem tempu se zgodi, da pozabimo na prehransko raznovrstnost in gostoto hrane. Velik del sodobne hrane sestavljajo industrijski izdelki brez potrebnih hranljivih elementov, predvsem lipidov in sterolov, ki so pomembni za učinkovito delovanje celic. Naše telo pa potrebuje različne vrste hranljivih elementov in vitaminov za dobro delovanje in zdravje. Prehransko dopolnilo Formula IV nudi prav to.

Ker je prehransko dopolnilo Formula IV sestavljeno iz celotne verige mineralov in vitaminov potrebnih za zdravo življenje, je to prava izbira za vsakega, ki želi izboljšati ali ohraniti svoje zdravje.

Kako jemati prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo jemljemo  1 – 2 pasteli dnevno ob hrani.

Prehranska dopolnila, ki se približajo naravi

Prehransko dopolnilo Formula IV je narejeno iz polnovrednih živil, brez sintetičnih snovi, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, ni dodanih arom, barvil, sladil ali konzervansov.


Preberite več: https://zdravoznaravo.si/formule-IV-multivitamini-z-zelezomWrite a comment

Note: HTML is not translated!