Kako lahko naravni vitamini premagajo alergije na cvetni prah?

Kako lahko naravni vitamini premagajo alergije na cvetni prah?

Alergija na cvetni prah postaja vse večji problem pri vseh generacijah. Vse pogosteje srečujemo odrasle, ki so nekoč alergije na cvetni prah začutili samo s smrkanjem, dandanes pa se srečujejo z vse večjimi težavami. Naravni vitamini so lahko odličen način za preprečevanje in premagovanje alergij.

Skrb za zdravo dihanje

Zrak, ki ga dihamo je zares pomemben. Dihala človeka predstavljajo nosna votlina, žrelo, sapnik. Dihanje poteka refleksno. Pri enem povprečnem vdihu vdihnemo 500 ml zraka, v alveole pride le 350 ml zraka, ostali ostane v sapnicah. In čeprav dihanje poteka podzavestno to še ne pomeni, da za naša dihala ni treba posebej skrbeti.

Alergija na cvetni prah simptomi

Alergije na cvetni prah so vse pogostejši problem. Simptome, kot so: voden izcedek iz nosu, zamašen nos, kihanje, solzne in pekoče oči, praskanje v grlu, srbeča in rdeča koža, pogosto zanemarjamo. Problem alergije opazimo šele takrat, ko simptomi postanejo nevzdržni in nas omejujejo pri vsakodnevnih opravilih.

Alergija na cvetni prah lahko preraste v kronično bolezen

Svetovna zdravstvena organizacija ocenjuje, da je za alergijami na cvetni prah obolelih približno 400 milijonov ljudi. Po podatkih centra za nadzor bolezni v Ameriki, trpi za alergijami več kot 50 milijonov Američanov. Alergijo tako uvrščajo med glavne razloge za razvoj kroničnih bolezni. Cvetni prah je v zraku prisoten predvsem spomladi in poleti.
Poleg alergij na cvetni prah se pri občutljivih posameznikih lahko težave nadaljujejo tudi v drugih obdobjih, zaradi drugih onesnaževal, kot so onesnažen zrak zaradi dima pri kurjenju, smoga…

Naravni vitamini RESP-X pomirijo vaše sinuse in dihalne poti
Naravni vitamini RESP-X so bili razviti z namenom, da pomirijo vaše dihalne poti in sinuse za lažje dihanje predvsem v obdobju spomladanskih cvetnih in pelodnih alergij. Prehransko dopolnilo so razvili svetovno priznani znanstveniki skupaj s strokovnjaki za zelišča.

Naravni vitamini RESP-X združujejo 10 pomembnih zelišč brez stranskih učinkov:

 - Korenina hrena, ki podpira normalen pretok zraka v sinusih in pljučih.
 - Timijan, ki pomirja razdraženo tkivo in tako spodbuja pljuča k naravnemu pretoku zraka.
 - Seme sabljastega triplata, ki prav tako pomirja razdraženo tkivo in pomaga pri uravnavanju telesne temperature.
 - List lucerne, ki je bogat s fitohranili za dober odziv imunskega sistema.
 - Kajenska paprika, ki stimulira delovanje dihalnih poti.
 - Navadni ožepek, ki odpira dihalne poti.
 - Cvetni prah, ki zagotavlja pomembno podporo za delovanje imunskega sistema.
 - Rdeči brest, ki pomirja sluznico v dihalnih poteh.
 - Sveta rastlina, ki spodbuja normalno vlažnost sluznice v dihalnih poteh.
 - Melasa, ki je bogat vir fitomineralov.

Našteta mešanica zelišč združuje pradavno 6000-letno znanje o koristi rastlin in znanost, ki je združila te sestavine v učinkovito prehransko dopolnilo RESP-X. Naravni vitamini, s katerimi bodo vaš nos, sinusi, grlo, usta in pljuča čisti vse leto, predvsem pa v tudi v obdobju alergij – brez srbečice, zatekanja, izcedkov ter kihanja in smrkanja.

Zdravi in učinkoviti naravni vitamini RESP-X. Preberite več prednosti, učinke in načine jemanja tukaj.

Write a comment

Note: HTML is not translated!