Aloe vera gel pomirja kožo

Aloe vera gel pomirja kožo

Prihaja poletje in s tem daljši in toplejši dnevi, ki kličejo po raznovrstnih aktivnostih v naravi. Sprehod, tek, igre z žogo, pohodi, plezanje, kolesarjenje, plavanje… V vsej poletni zabavi je pomembno, da poskrbimo za dobro zaščito kože po raznih dejavnostih. Aloe vera gel z dodanimi raznimi zelišči, pomirja kožo in pospešuje obnovo 2 do 3 krat hitreje kot bi se koža sama obnavljala..

Poletne aktivnosti pomenijo večjo izpostavljenost sončnim žarkom

Preživljanje prostega časa na soncu je tisto, zaradi česar najbolj čakamo poletje. Dolgi in topli dnevi ter seveda počitnice za najmlajše spodbujajo k aktivnostim na prostem. Tudi če se odpravimo na kavo in sedimo na soncu, pogosto dekolte, vrat in obraz kličejo po primernem vlaženju in obnovi pordele kože.

Vpliv sonca na kožo

Kljub temu, da nas sonce oskrbuje z vitaminom D, je treba paziti na ultravijolično svetlobo. Sonce oddajo UV žarke, ki jih delimo na UVA in UVB. Obstaja tudi svetloba UVC, a ta ne doseže naše kože. UVB sončni žarki poskrbijo za oskrbo vitamina D v našem telesu. Pretirana izpostavljenost svetlobi UVB in UVA lahko povzroči opekline na koži kar je lahko tudi vzrok za prehitro staranje.

Ohranite mladosten videz

Koža je naš največji organ in za ohranjanje mladostnega videza, je treba poskrbeti za kožo prav vsak dan v letu. Za pomirjanje svoje kože se že stoletja uporabljajo listi aloe vere. Obstaja veliko receptov in nasvetov, kako lahko list Aloe Vere uporabimo za ohranjanje mladostnega videza.

Aloe vera gel

Za vse, ki bolj kot na rastlino iz domačega lončka, prisegate na učinkovit gel Aloe Vere, si ga lahko priskrbite tukaj.
Aloe Vera Gel blagodejno vpliva in učinkovito pomirja kožo po raznih poškodbah (razen odprte rane), pikih žuželjk in pospešuje obnovo po pretirani izpostavljenosti:
     - soncu - opekline in pordela koža,
     - vetru,
     - mrazu.
Značilnost Gel Aloe Vere je, da se celice po nanosu gela obnavljajo hitreje. Prav tako je zelo priporočljivo za čiščenje aknaste kože. Aloe Vera Gel se običajno znajde v vsaki delavnici, kuhinji in drugih delovnih prostorih. S pomočjo gela Aloe Vere se hitreje celijo opekline. Uporablja se tudi pri pikih raznih insektov, saj srbečica hitreje izgine.

Aloe vera gel – sestava

V gelu je 100 odstotni čisti Gel Aloe Vere - Barbadensis Miller (najvišja kakovost), kamilica, lipa, plavica, zeli Sv. Janeža, alantoin in ognjič, pro-vitamin B5 (pantenol). Aloe Vera je vsestransko uporabna. Mnogi z Aloe Vero izboljšujejo tudi svoje želodne težave in sicer z napitkom Aloe Vera Plus. Le-ta dviguje imunski sistem, zmanjšuje zgago, odpravlja zaprtost in izboljšuje prebavo, saj vsebuje še razna zelišča.

Pripravite se na poletje

Za brezskrbno uživanje v lepih polenih dneh nikar ne pozabite na Gel Aloe Vere, ki pomirja kožo in blagodejno vpliva na vašo kožo in ji pomaga pri hitrejši obnovi.

Naroči Gel Aloe Vera TUKAJ


Write a comment

Note: HTML is not translated!