Ali lahko Pro Vitality poskrbi za vaše zdravje?

Ali lahko Pro Vitality poskrbi za vaše zdravje?

Zdravi ste toliko, kolikor so zdrave vaše celice, saj zato lahko poskrbi Pro Vitality!

Vsaka telesna celica potrebuje energijo in vitalna hranila, da lahko deluje in nam pomaga ne le preživeti, temveč tudi uspevati. Kakovostna prehrana hrani telesne celice in omogoča, da zgradimo dobro delujoče in dinamične membrane, ki hranilom omogočajo vstop v celico in izstop odpadnim snovem. Zdrave membrane gradimo z dobro prehrano, obogateno z ustreznimi vrstami lipidov (maščob, olj), sterolov, kakovostnimi beljakovinami in drugimi zaščitnimi hranili. Kakovostna prehrana, ki jo dopolnjujejo dobro izbrana prehranska dopolnila, da bi preprečili pomanjkanje hranilnih snovi je ključnega pomena pridobivanje vseh hranilnih snovi in fitohranil potrebnih za optimalno dobro počutje. Vendar ne pozabite, da lahko drugi dejavniki življenjskega  sloga, kot so stres, izpostavljenost okolju, kajenje in pomanjkanje spanja, vplivajo ne le na vaše splošno zdravje, temveč lahko vplivajo na vas na globlji ravni. Naše telo je sestavljeno iz bilijonov celic različnih vrst z različnimi funkcijami in potrebami. Prav zato je izjemno pomembno, da poskrbimo za prehrano in način življenja, ki sta potrebna za dolgoročno ohranjanje zdravja teh celic in s tem tudi nas samih.

NeoLife razlika: Pro Vitality

NeoLife Pro Vitality + je eden od ključnih izdelkov podjetja NeoLife. Pro Vitality + vsebuje 4 posamezna biorazpoložljiva prehranska dopolnila.

Najprej Tre-En-En koncentrat žit, revolucionarno prehransko dopolnilo, ki vsebuje lipide in sterole, pridobljene iz celih zrn. Ta izdelek je bil zasnovan pred več kot 60 leti in še vedno zapolnjuje vitalne hranilne in fitohranilne vrzeli v naši prehrani. Danes uživanje nepredelanih polnovrednih žit močno odstopa od priporočil, zato nam primanjkuje teh dragocenih hranil.

Drugi izdelek iz programa Pro Vitality+ je NeoLife Carotenoid Complex, ustvarjen za zagotavljanje pomembne  skupine fitohranil, ki jih najdemo v sadju in zelenjavi, imenovanih karotenoidi. Karotenoide najdemo v sadju in zelenjavi temno rdeče, oranžne in rumene barve. Koncentrati NeoLife so pridobljeni iz celih paradižnikov, korenja, špinače, rdeče paprike, jagod, marelic in breskev.

Tretji izdelek v Pro Vitality + je Omega-3 Salmon Oil Plus, ki vsebuje čisto, naravno lososovo olje - bogat vir maščobnih kislin omega-3. V študiji, v kateri so uporabili olje Omega-3 Salmon Oil Plus, so ugotovili, da je olje Omega-3 Salmon Oil Plus po 8 tednih vsakodnevnega uživanja izboljšalo indeks omega-3 za 38 %.1 Indeks omega-3 je orodje, ki meri količino omega-3 v membranah rdečih krvničk.

Četrti in zadnji izdelek v Pro Vitality + je Essential Vitamin & Mineral Complex, ki vsebuje vitamine A, C, D3, E, vitamine B-kompleksa in minerale, pomembne za optimalno počutje, kot so železo, cink in mangan.2

Vitamini B, zlasti riboflavin (B2) in niacin (B3), so ključni kofaktorji pri presnovi celične energije, saj pomagajo ohranjati delovanje vseh vaših celic, tkiv in sistemov. Železo je sestavni del hemskih beljakovin, ki z rdečimi krvničkami prenašajo kisik do naših celic in tkiv. Cink in mangan aktivirata antioksidativne encime, ki ščitijo  celice pred oksidativnim stresom.


Reference

1. Carughi A, Perelman D. Effect of omega-3 supplementation on markers of cardiovascular health and inflammation. Abstract presented at: 49th Annual Meeting of the American College of Nutrition. October 2008. Arlington, VA.
2. Tardy AL, et al. Vitamins and minerals for energy, fatigue and cognition: A narrative review of the biochemical and clinical evidence. Nutrients. 2020; 12(1): 228.Write a comment

Note: HTML is not translated!