3 koraki do idealne telesne teže

3 koraki do idealne telesne teže

1. KORAK
Začnite odločno!
Prenovite svoje telo in začnite z novim zdravim življenjskim slogom, z odločnostjo in svežino. Začeti program za uravnavanje telesne teže za številne pomeni, da sledijo posebni dieti. Ne glede na to, ali gre za program hujšanja, fitnes program ali če sledite posebni dieti - na primer razstrupljevalni, tako imenovani detox dieti – je v tem koraku zelo pomembno, da svoje telo podprete z dobro prehrano, da boste zagotovili ustrezen vnos vseh potrebnih hranil. Slediti posebnemu režimu prehranjevanja, vam lahko pomaga pri prvih korakih do vašega cilja, da torej dosežete optimalno telesno težo.Izdelki, ki podpirajo vaše telo ob detox dieti.
Nudi vse prednosti česna z visoko biološko razpoložljivostjo.
Sestava je zasnovana za obsežno podporo najrazličnejših fizioloških funkcij.
Zagotavlja koristne mikroorganizme za dobro ravnovesje črevesne flore.2. KORAK
Naročite izdelke za uravnavanje telesne teže
Naslednji korak je nakup pravih izdelkov za varno, trajnostno in ustrezno uravnavanje vaše telesne teže. Predlagamo, da uporabite okusen NeoLife Shake za nadomestitev enega ali dveh obrokov dnevno, odvisno od vaših ciljev glede telesne teže.
Pro Vitality+ zagotavlja še visoko kakovostno prehrano, ki vas spremlja na poti do vaše optimalne telesne teže. V vodiču po Programu za uravnavanje telesne teže boste našli ideje in nasvete za ustrezen režim prehranjevanja tako, da se boste naučili ustrezne prehranske izbire in za redno telesno vadbo, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

NeoLife Shake – je zasnovan tako, da telo napolni z 18 grami visokokakovostnih beljakovin ter najrazličnejšimi vitamini, minerali in s 5 grami vlaknin. Njegova edinstvena tehnologija za nadzor glikemijske reakcije pomaga ohranjati ustrezno raven glukoze v krvi in stabilno raven energije.
Pro Vitality+ – predstavlja idealen način za začetek dneva, polnega energije! Vsaka vrečka
daje telesu hranilne snovi iz polnovrednih žit, sadja in zelenjave, rib ter esencialnih vitaminov in mineralov.
Sestavine, ki spodbujajo energijo in vitalnost, vam bodo pomagale pri doseganju vaših ciljev.


   KLINIČNO TESTIRANE PREDNOSTI Neolife Shake:
  • Nadzor telesne teže
  • Zmanjšanje maščobe in telesnega volumna
  • Zmanjšuje indeks telesne mase (ITM)
Izdelki za ohranjanje občutka polnosti in energije!
NeoLife Tea – zdrav zeliščni čaj je okusen in osvežujočo, za takojšnjo naravno vitalnost. Nizkokalorična pijača je idealna kot alternativa nezdravim energijskim pijačam.
Vodič po Programu za uravnavanje telesne teže – vodič z nasveti, kako lahko po korakih uravnavate svojo telesno težo: za izgubo odvečne in uravnavanje dosežene telesne teže ter za ohranjanje optimalnega življenjskega sloga. Posebna pozornost je namenjena izbiri in pomenu ustreznega življenjskega sloga, ki vključuje telesno aktivnost in pravilno izbiro hrane.

3. KORAK
Sledite svojemu cilju s prijatelji! Imeti prijatelja, ki bi vadil z vami, spodbuja vašo motivacijo. Težje je odstopiti od obveznosti, če nekdo računa na vas. Družba pa ne samo motivira, ampak omogoča več kot eni osebi, da doseže svoje cilje! Raziskava iz leta 2016, objavljena v reviji Obesity, je razkrila, da lahko osebe s prekomerno telesno težo, izgubijo več teže, če trenirajo s “fit ljudmi”, z osebami torej, ki so v dobri telesni formi. Dlje časa, kot preživijo skupaj, boljše rezultate dosežejo! Na pot do svojih ciljev najdite nove prijatelje - to je pomemben korak v pravo smer in odločitev za leto 2020!

Vir: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/oby.21512

Delite z drugimi svoj dosežek
Ne skrivajte svojih dosežkov in uspeha – povejte drugim, kako velik napredek ste dosegli! Nato lahko motivirate še druge, da naredijo prvi korak k spremembi v svojem življenju!Write a comment

Note: HTML is not translated!