BREZPLAČNO SVETOVANJE

Pozdravljeni, na spletni strani Zdravoznaravo.si!

brezplacno svetovanje

Z veseljem vam pomagam in svetujem - pokličite v delovnem času 041 773 430
- Imam več kot 30 let izkušenj z raznimi zdravstvenimi situacijami.
- Moj cilj je v prvi vrsti pomagati in deliti izkušnje z vami, ki verjamete, da vam narava lahko pomaga ohraniti in popraviti vaše zdravje.
- NEOLIFE je kakovost, ki ji zaupam in uporabljam že več kot 30 let ...
    več o podjetju NEOLIFE

Ste kljub ogledu naše ponudbe na spletni strani ZDRAVO Z NARAVO v dilemi, katere prehranske dodatke bi dopolnjevati. Mogoče Kalcij,  Vitamin D, ali Magnezij? Ali raje C vitamin? Pa kateri C vitamin - klasični za lizanje ALL-C ali raje tisti z postopnim izločanjem Sustained Release Vitamin C?

Vam nagaja pritisk? Bi si ga radi uravnali na naraven način pa ne veste ali raje z Omega-3 ali z Česnovimi tabletami – Garlic Allium complex?

So otroci ves čas bolni? In na antibiotikih? Pa se sedaj ne morete odločati ali jim raje dodajati naravne vitamine in munerale Vita-Square ali Acidophilus Plus za otroke, z dobrimi probiotičnimi bakterijami, ki dokazano zvišujejo imunski sistem?

zdravila ne

Ste preboleli pljučnico, angino ...? Se še ne počutite vredu? Pa se odločati ali raje podariti svojemu telesu eno mesečno kuro z odlično prehransko piramido Pro Vitality PLUS, da si opomore od bolezni ali raje TRE JUICE, sadni napitek ki ga priporočamo za hitro okrevanje po bolezni?

Ste preboleli rakovo situacijo ali katero drugo težjo zdravstveno situacijo in se želite vsakodnevno zaščititi pred ponovnim obolenjem?

Ne veste ali bi raje uporabljali Carotenoid Complex, za zaščito vaših celic pred nastankom rakove sitacije ali Cruciferus Plus, saj križnice dokazano uničujejo rakove celice.

Ali pa je na vaš nastanek rakove celice vplivalo vaše delovno mesto. In ga ne morete zamenjati. Pri odločitvi ali se raje zaščititi z Carotenoid Complex-om ali z Betaguard -om vam rešitev nudim v OSEBNEM SVETOVANJU !!!

Lahko me pokličete v delovnem času od 9:00 do 18:00 na: 041 773 430 - Aleš

ali pišite: info@zdravoznaravo.siopišite situacijo in z veseljem vam priskočim na pomoč.

 


                            zdravila da ne