BREZPLAČNO SVETOVANJE

Pozdravljeni na spletni strani Zdravoznaravo.si !

  Z veseljem vam pomagam in svetujem - pokličite 041 773 430
  - Imam več kot 25 let izkušenj z raznimi zdravstvenimi situacijami.
  - Moj cilj je v prvi vrsti pomagati in deliti izkušnje z vami, ki verjamete,
    da vam narava lahko pomaga ohraniti in popraviti vaše zdravje.

  - NEOLIFE je kakovost, ki ji zaupam in uporabljam že več kot 25 let ...

več o NEOLIFE

Ste kljub ogledu naše ponudbe na spletni strani ZDRAVO Z NARAVO v dilemi, katere prehranske dodatke bi dopolnjevati. Mogoče Kalcij? Vitamin D? Magnezij? Ali raje C vitamin? Pa kateri C vitamin - klasični za lizanje ALL-C ali raje tisti z postopnim izločanjem Sustained Release Vitamin C?

Vam nagaja pritisk? Bi si ga radi uravnali na naraven način pa ne veste ali raje z Omega-3 ali z Česnovimi tabletami – Garlic Allium complex?

So otroci ves čas bolni? In na antibiotikih? Pa se sedaj ne morete odločati ali jim raje dodajati naravne vitamine in munerale Vita-Square ali Acidophilus Plus, z dobrimi probiotičnimi bakterijami, ki dokazano zvišujejo imunski sistem?

Ste preboleli pljučnivo, angino ...? Se še ne počutite vredu? Pa se odločati ali raje podariti svojemu telesu eno mesečno kuro z odlično prehransko piramido Pro Vitality PLUS, da si opomore od bolezni ali raje TRE JUICE, sadni napitek ki ga priporočamo za hitro okrevanje po bolezni?

Ste preboleli rakovo situacijo ali katero drugo težjo zdravstveno situacijo in se želite vsakodnevno zaščititi pred ponovnim obolenjem?

Ne veste ali bi raje uporabljali Carotenoid Complex, za zaščito vaših celic pred nastankom rakove sitacije ali Cruciferus Plus, saj križnice dokazano uničujejo rakove celice.

Ali pa je na vaš nastanek rakove celice vplivalo vaše delovno mesto. In ga ne morete zamenjati. Pri odločitvi ali se raje zaščititi z Carotenoid Complexom ali z Betaguardom vam rešitev ponujamo v OSEBNEM SVETOVANJU !!!


Lahko me pokličete: 041 773 430 Aleš
                   ali pišite: info@zdravoznaravo.si opišite situacijo in z veseljem vam priskočim na pomoč.