Seneni nahod

Seneni nahod ali alergijski rinitis

Bolnik imajo lahko težave le nekaj tednov ali mesecev v letu.

Povezujemo jih s cvetnim prahom oziroma cvetenjem.
Značilni simptomi in znaki za alergijski rinitis se pojavijo po izpostavitvi snovi, ki povzroča preobčutljivost (alergen).
Če se znaki in simptomi pojavljajo vse leto, so lahko povezani z alergeni v šoli, doma ali v službi in govorimo o celoletnem senenem nahodu.

Povzročitelji sezonskega senenega nahoda so v spomladanskem času večinoma pelodi dreves, trav, breze, leske in jelše.
V času poletja so alergeni pelodi zeli in plevelov (navadni pelin, trpotec, ambrozija), jeseni pa predvsem pelodi plesni in plevelov. 

Za preventivo ali lajšanje že nastalih težav ob senenem nahodu, vam bodo lahko v pomoč spodaj predlagani naravni vitamini Neolife, saj so varni, biokompatibilni in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK hover image

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK

49.46€

ACIDOPHILUS Plus - probiotik ACIDOPHILUS Plus, učinkovit probiotik s kulturo živih probiotičnih bakterij, ter ciljno dostavo vseh bakterij do črevesja.  Nič sintetičnega..

Naravni multivitamini z železom hover image

Naravni multivitamini z železom

54.33€

Naravni multivitamini z železom Naravni multivitamini FORMULA IV za dan poln energije Veliko več kot vitamini in minerali - edini izdelek na svetu s celotno življenjsko verig..

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) hover image

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

56.86€

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

BETAGUARD - naravna imunska zaščita hover image

BETAGUARD - naravna imunska zaščita

33.80€

Naravna imunska zaščita Betaguard - naravna in varna imunska zaščita, za otroke in odrasle  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. &..

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant hover image

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant

59.48€

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant CAROTENOID COMPLEX - antioksidant z znanstveno dokazano učinkovitostjo Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni doda..

CINK kelirani hover image

CINK kelirani

18.00€

CINK kelirani Chelated ZINC za otroke in odrasle Prehransko dopolnilo z organskim cinkom, keliranim z aminokislinama glicin in metionin   Nič sintetičnega! Ne vsebuje..

D vitamin kompleks hover image

D vitamin kompleks

19.03€

D vitamin kompleks Vegan D vitamin kompleks z biorazpoložljivim D2 in D3   Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.   Ni dodanih sintetičnih ar..

Resp-X hover image

Resp-X

24.35€

Resp - X Za zdrave in čiste dihalne poti, čez vse letne čase. Prehransko dopolnilo za otroke in odrasle z izbranimi tradicionalnimi zelišči in 6000-letno zelišč..

Vitamin C s postopnim sproščanjem hover image

Vitamin C s postopnim sproščanjem

41.68€

Vitamin C s postopnim sproščanjem Vitamin C s postopnim sproščanjem je izdelan iz agrumov šipka, acerole in grenivk, ter dodanimi bioflavonoidi. Poleg tega ..

Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)