NOS, SINUSI, PLJUČA

Nos, sinusi in pljuča

Pomanjkanje kisika na celični ravni lahko vodi v kronično utrujenost, lahko se zviša ali zniža krvni tlak, slabi spomin, kognitivne sposobnosti se lahko zmanjšajo. Prav tako lahko pomanjkanje kisika negativno vpliva na koordinacijo gibov, pojavlja se več vnetij v telesu in organizem na splošno hitreje peša, saj se z neprimernim dihanjem suši in kisa. V tkivih, kjer je premalo kisika, se lahko razbohotijo plesni in druge bakterije, lahko se začnejo razvijati razne bolezni, ki imajo rade zakisano in zatohlo okolje.

Vnos kisika v naše telo, je ključen za naše zdravje in optimalno delovanje telesa. Zdrava dihala in dihalne poti omogočajo optimalen prenos kisika v telo, ter izločanje ogljikovega dioksida iz telesa.

Za preventivo ali lajšanje že nastalih težav z dihali, vam bodo v veliko in učinkovito pomoč spodaj predlagani naravni Neolife vitamini, saj so varni, biokompatibilni in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

Brusnice in borovnice kompleks hover image

Brusnice in borovnice kompleks

29.20€

Brusnice in borovnice kompleks Brusnice in borovnice kompleks je antioksidant širokega spektra, topen v vodi, pridobljen iz prehrambenih virov bogatih s flavonoidi (iz sa..

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant hover image

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant

59.48€

CAROTENOID COMPLEX - antioksidant CAROTENOID COMPLEX - antioksidant z znanstveno dokazano učinkovitostjo Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni doda..

ČESNOVE TABLETE hover image

ČESNOVE TABLETE

19.91€

ČESNOVE TABLETE ČESNOVE TABLETE - Garlic Allium Complex, kompleks vseh čebulnic - lukovk, brez neprijetnega vonja  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organ..

Resp-X hover image

Resp-X

24.35€

Resp - X Za zdrave in čiste dihalne poti, čez vse letne čase. Prehransko dopolnilo za otroke in odrasle z izbranimi tradicionalnimi zelišči in 6000-letno zelišč..

Sok granatnega jabolka hover image

Sok granatnega jabolka

40.71€

Sok granatnega jabolka Koncentriran sok granatnega jabolka TRE, za otroke in odrasle Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom..

Vitamin C s postopnim sproščanjem hover image

Vitamin C s postopnim sproščanjem

41.68€

Vitamin C s postopnim sproščanjem Vitamin C s postopnim sproščanjem je izdelan iz agrumov šipka, acerole in grenivk, ter dodanimi bioflavonoidi. Poleg tega ..

Vitamin E kompleks hover image

Vitamin E kompleks

38.51€

Vitamin E kompleks Naravni "vitamin mladosti" E vitamin kompleks - Wheat Germ Oil, za zdravo srce in mladostno kožo. Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjeni..

Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)