SPANJE

Spanje - nespečnost

Za dobro zdravje je potrebno tudi kvalitetno spanje

Naše potrebe po spanju so različne, kot smo si različni tudi ljudje. V kolikor se zjutraj zbudimo spočiti in sveži, je to lahko znak, da smo dovolj spali. Več ur spanja potrebujejo dojenčki in otroci, kot odrasli in starostniki.

Dojenčki - 14 do 15 ur - Spanje otrok je sestavljeno iz spanja ponoči, ki mu sledi dremež preko dneva

Otroci - 11 do 13 ur

Mladostniki -  Približno 9 ur - Težava je predvsem v tem, da je biološka ura mladostnikov programirana za budnost pozno v noč in pozno jutranje prebujanje.

Odrasli - 7 do 8 ur spanja je za večino odraslih optimalna količina spanja, čeprav nekateri posamezniki potrebujejo samo 5 ur, drugi pa tudi več kot 10 ur spanja.

Starostniki - Po zadnjih raziskavah starostniki potrebujejo vsaj toliko, če ne celo več spanja kot mlajši odrasli. Lahko si pomagajo z dremežem preko dneva.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

Naravni multivitamini z železom hover image

Naravni multivitamini z železom

54.33€

Naravni multivitamini z železom Naravni multivitamini FORMULA IV za dan poln energije Veliko več kot vitamini in minerali - edini izdelek na svetu s celotno življenjsko verig..

Omega 3 Salmon Oil Plus hover image

Omega 3 Salmon Oil Plus

39.74€

Omega 3 Salmon Oil Plus Naravno olje negojenih rib Omega 3 Salmon Oil Plus, Neolife izdelano na osnovi večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Brez okusa in ''spahovanja'' ..

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) hover image

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

56.86€

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača hover image

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača

20.63€

Aloe Vera PLUS Aloe Vera Plus - naravna zeliščna pijača Pijača odličnega okusa, ki obnavlja in pomirja.  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organiz..

KAL-MAG plus D (kalcij - magnezij + vitamin D) hover image

KAL-MAG plus D (kalcij - magnezij + vitamin D)

21.60€

KAL-MAG plus D (kalcij - magnezij + vitamin D) Prehransko dopolnilo z ORGANSKIN kalcijem, magnezijem in vitaminom D3  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih or..

Naravni beljakovinski napitek hover image

Naravni beljakovinski napitek

74.26€

Naravni beljakovinski napitek Naravni beljakovinski napitek NeoLife Shake, zdrav nadomesti obrok ali za hujšanje Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organ..

Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)