MENOPAVZA

Menopavza

Težave v menopavzi nastanejo zaradi sprememb, ki jih doživlja telo - upade nivo estrogena in posledično pride do hormonskega neravnovesja.

Simptome menopavze lahko lajšamo sami s tem da uživamo hrano s povišano vsebnostjo hranil, vitamine, minerale, ki ugodno vplivajo na telo, lahko poiščemo pomoč pri zdravniku, ki bo v primeru izrazitih simptomov predpisal nadomestno hormonsko terapijo. Veliko pa pomaga tudi če poznamo težave s katerimi se moramo soočiti in si s tem olajšamo prehod.

Prvo menstruacijo ženske imenujemo menarha in se običajo pojavi med 12 in 13 letom. Konec reproduktivnega obdobja ženske, ki se običajno pojavi med 45 in 55 letom, imenujemo menopavza.

Najbolj pogoste težave v meni so: motnje spanja, vročinski oblivi in potenje, krvavitve v menopavzi, glavoboli, pomanjkanje želje po spolnosti, suha koža in lasje, čustveni izpadi in slabše počutje.

Za lajšanje menskih težav, vam bodo v veliko pomoč spodaj predlagana biokompatibilna prehranska dopolnila za odrasle Neolife, ki hitro in učinkovito zapolnijo vrzeli v vaši vsakdanji prehrani, saj so naravna, varna in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK hover image

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK

49.46€

ACIDOPHILUS Plus - probiotik ACIDOPHILUS Plus, učinkovit probiotik s kulturo živih probiotičnih bakterij, ter ciljno dostavo vseh bakterij do črevesja.  Nič sintetičnega..

Naravni multivitamini z železom hover image

Naravni multivitamini z železom

54.33€

Naravni multivitamini z železom Naravni multivitamini FORMULA IV za dan poln energije Veliko več kot vitamini in minerali - edini izdelek na svetu s celotno življenjsko verig..

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) hover image

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

56.86€

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

KAL-MAG plus D (kalcij - magnezij + vitamin D) hover image

KAL-MAG plus D (kalcij - magnezij + vitamin D)

21.60€

KAL-MAG plus D (kalcij - magnezij + vitamin D) Prehransko dopolnilo z ORGANSKIN kalcijem, magnezijem in vitaminom D3  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih or..

Vitamin E kompleks hover image

Vitamin E kompleks

38.51€

Vitamin E kompleks Naravni "vitamin mladosti" E vitamin kompleks - Wheat Germ Oil, za zdravo srce in mladostno kožo. Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjeni..

Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)