HUJŠANJE

Hujšanje

Ko se odločite za hujšanje, naj vam bo vodilo izoblikovanje telesa, znebiti se odvečne maščobe in ne mišične mase.

Proces izoblikovanje telesa naj poteka na naravni podpori hranil, saj če bo vaše telo "izstradano", se vam bodo hitro vsi kilogrami povrnili z obrestmi.

Do prekomerne telesne teža nas največkrat pripelje neredna in ne zdrava prehrana ter premalo gibanja, zato si telo začne ustvarjati »zalogo« maščobe.
Zdravo hujšanje – izoblikovanje telesa, bomo najlažje dosegli z rednimi (5 obrokov dnevno – zajtrk obvezno!!!), uravnoteženimi in nizko kaloričnimi obroki, ter rednim gibanjem, 3 do 5 krat tedensko, vsaj ½ ure dnevno.
S tem se vam kilogrami – maščoba ne bo povrnila, ostalo pa vam bo izoblikovano telo in izognili se boste marsikateri bolezni, ki jo povzroča nezdrav način prehranjevanja in prekomerna telesna teža.

Dopolnite svojo prehrano z spodaj predlaganimi izdelki, saj vam bodo na naraven način pomagali izoblikovati vaše telo, brez kasneje povrnjenih kilogramov.
Izdelki so naravni, varni, biokompatibilni in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Prenesi - Vodič za uravnavanje telesna teže - PDF

Prenesi - Živila DA, živila NE - PDF

 

V 8-ih tednih ali manj….  
EUROPA – udeleženci v Programu uravnavanja telesne teže so izgubili povprečno okrog 8 kg, nekateri celo več kot 14 kg!

Podkategorije

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK hover image

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK

49.46€

ACIDOPHILUS Plus - probiotik ACIDOPHILUS Plus, učinkovit probiotik s kulturo živih probiotičnih bakterij, ter ciljno dostavo vseh bakterij do črevesja.  Nič sintetičnega..

Naravni multivitamini z železom hover image

Naravni multivitamini z železom

54.33€

Naravni multivitamini z železom Naravni multivitamini FORMULA IV za dan poln energije Veliko več kot vitamini in minerali - edini izdelek na svetu s celotno življenjsko verig..

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) hover image

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

56.86€

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

Hujšanje paket hover image

Hujšanje paket

124.56€

Naravni paket za zdravo hujšanje Izoblikujte svoje telo brez stradanja in z odličnim počutjem, ter brez povrnjenih kilogramov po zaključku terapije. Nič sintetičnega! ..

Kurkuma in cimet kompleks hover image

Kurkuma in cimet kompleks

58.80€

Kurkuma in cimet kompleks Kurkuma in cimet kompleks - BOTANICAL Balance je uravnovalec glukoze, protivnetno delovanje Na 100% naraven način skrbi za vzdrževanje normalne..

Naravna energijska pijača hover image

Naravna energijska pijača

44.06€

Naravna energijska pijača Energijska pijača NeoLife TEA, izredno dobro vpliva na povišano raven energije, zbranost in dobro počutje na naraven način.  Ne vsebuje ..

Naravni beljakovinski napitek hover image

Naravni beljakovinski napitek

74.26€

Naravni beljakovinski napitek Naravni beljakovinski napitek NeoLife Shake, zdrav nadomesti obrok ali za hujšanje Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organ..

Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)