• 4 izdelki v 1 ( Prehranska piramida )

4 izdelki v 1 ( Prehranska piramida )

 • NEOLIFE
 • 942
 • Na zalogi
 • 52.17€

 • brez DDV: 47.64€
- OR -

4 izdelki v 1 ( Prehranska piramida )

     Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.
        Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov.

Vsebina: 30 vrečk                        CENA: 1,6 € na dan in 48,0 € na mesec
Uporaba: 1 - 2 vrečki dnevno

  >>>   PREDNOSTI IZDELKA
Zdravo z naravo priporoča 4 izdelki v 1 ( Prehranska piramida ) za:
 • Oskrba z energijo - že po nekaj dneh občutite razliko v boljšem počutju in manjši utrujenosti
 • Boljše delovanje imunskega sistema
 • Delitvi celic in njihovi zaščiti pred oksidativnim stresom
 • Zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
 • Delovanju srca, možganov in živčnega sistema
 • Ohranjanju vida
 • Ohranjanju in izboljšanju zdrave kože, las in nohtov

   >>>  OPIS IZDELKA

  sestavljajo 4-je izdelki NEOLIFE:
V praktičnih vrečkah, ki jih lahko povsod vzamete s seboj so:

TRE-EN-EN  ŽITNI KONCENTRAT - Nahranite svoje celice
Dobra prehrana se prične na celični ravni. Tre-en-en je prvi med prehranskimi dopolnili z lipidi in steroli iz polnovrednih žit, ki zvišuje raven energije in vitalnosti tako, da skrbi za optimalno celično prehrano.
 * Celica in Tre-En-En: Lipidi in steroli iz polnovrednih žit omogočajo vaši celični membrani prožnost in olajšajo hranilnim snovem vstop v celico, odpadnim snovem pa izločanje.
CAROTENOID COMPLEX - Zaščitite svoje celice
Polnovredno prehransko dopolnilo s patentirano formulo iz sadja in zelenjave. Zagotavlja zaščitno moč karotenoidov iz korenja paradižnikov, špinače, rdeče paprike, jagod, marelic in breskev.
* KLINIČNO TESTIRAN IN DOKAZAN - Prvo in edino prehransko dopolnilo s karotenoidi iz polnovredne hrane, ki so ga testirali raziskovalci Ameriškega ministrstva za kmetijstvo (USDA)
OMEGA-3 Lososovo olje - Uravnajte delovanje svojih celic
Omega-3 maščobne kisline imajo vlogo pri delovanju srca in možganov, pomagajo tudi pri ohranjanju vida. Omega-3 Salmon Oil Plus vsebuje najčistejše močno ribje olje s standardiziranimi količinami vseh 8 članov Omega-3 maščobnih kislin. Zagotovljena čistost na 200 preverjenih sestavin!
ESSENTIAL VITAMIN & MINERAL COMPLEX - Nahranite svoje celice - več kot multivitamin
Popolna in uravnotežena zaščitena mešanica 18-ih esencialnih vitaminov in mineralov temelji na več kot 50 letih izkušenj s Formulo IV, Multijem in Formulo IV Plus ter pomaga premostiti prehransko vrzel, ki je prisotna v današnji prehrani. Dodano železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, s tem pa tudi pri prenosu kisika v telesu. Železo prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

 Čemu prehransko dopolnilo 4 izdelki v 1 ( Prehranska piramida ), kot zaščita pred toksini? 
- Vodilne svetovne zdravstvene institucije, kot so Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), centri za nadzor bolezni, združenja za srčne bolezni, inštituti za raka in združenja za diabetes, se strinjajo, da sta fizična aktivnost in uravnotežena prehrana, bogata s hranilnimi snovmi, ki vključuje polnovredna žita, sadje, zelenjavo in ribe, ključna za preprečevanje bolezni.
- Vsi bi morali povečati vnos polnovrednih žit, sadja in zelenjave ter hrane bogate z omega-3 maščobnimi kislinami, obenem pa vzdrževati zdravo telesno težo.
- Celo tisti, ki želijo jesti zdravo, se srečujejo z izzivi sodobnega načina življenja, kot so hiter življenjski tempo, hitra prehrana, predelana hrana itd., kar je vzrok za prehranske primanjkljaje. Te lahko nadomestimo s prehranskimi dopolnili.

Zakaj prehransko dopolnilo 4 izdelki v 1 ( Prehranska piramida ), družbe NEOLIFE?
  Polnovredna živila izboljšajo naše zdravje in dobro počutje
- Vodilne svetovne zdravstvene institucije, kot so Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), centri za nadzor bolezni, združenja za srčne bolezni, inštituti za raka in združenja za diabetes, se strinjajo, da sta fizična aktivnost in uravnotežena prehrana, bogata s hranilnimi snovmi, ki vključuje: polnovredna žita, sadje in zelenjavo, ribe, ključna za preprečevanje bolezni.
- Vsi bi morali povečati vnos polnovrednih žit, sadja in zelenjave ter hrane bogate z Omega-3 maščobnimi kislinami, obenem pa vzdrževati zdravo telesno težo.
- Celo tisti, ki želijo in mislijo da jedo zdravo, se srečujejo z izzivi sodobnega načina življenja, kot so hiter življenjski tempo, hitra prehrana, predelana hrana itd., kar je vzrok za prehranske primanjkljaje.
Te lahko dopolnimo s prehranskimi dopolnili.


Ogled označbe: 4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)                 Ogled izdelka na strani NEOLIFE


Oznake: 4 izdelki v 1 ( Prehranska piramida )