ENERGIJA, Utrujenost

Energija, utrujenost

Ali se zjutraj zbudite utrujeni in ne-spočiti?
Ali ste utrujeni od stalnega občutka utrujenosti?

Utrujenost je obrambni mehanizem organizma, ki varuje energijske rezerve in preprečuje prehudo obrabo organov. Pri utrujenosti gre tako za psihološke kot tudi fiziološke dejavnike.
Je negativni kazalnik zdravja, ki zmanjšuje učinek delovne aktivnosti in je nastal zaradi izvajanja te aktivnosti in pomanjkanja hranilnih snovi v telesu.
Glede na vrsto lahko delimo utrujenost na fizično, ko gre za posledico fizičnih naporov, in psihično, ko gre za posledico intelektualnega dela.
Utrujenost se lahko odpravlja s dodajanjem manjkajočih snovi v telo ter počitkom.

Dopolnite svojo prehrano s spodaj predlaganimi izdelki in že po nekaj dneh boste ugotovili, da se počutite veliko bolje, saj so naravni vitamini Neolife varni, biokompatibilni in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK hover image

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK

49.46€

ACIDOPHILUS Plus - probiotik ACIDOPHILUS Plus, učinkovit probiotik s kulturo živih probiotičnih bakterij, ter ciljno dostavo vseh bakterij do črevesja.  Nič sintetičnega..

Naravni multivitamini z železom hover image

Naravni multivitamini z železom

54.33€

Naravni multivitamini z železom Naravni multivitamini FORMULA IV za dan poln energije Veliko več kot vitamini in minerali - edini izdelek na svetu s celotno življenjsko verig..

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) hover image

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

56.86€

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

Energijska pijača UPBEET hover image

Energijska pijača UPBEET

72.93€

Energijska pijača UPBEET Hitro in učinkovito dvignite nivo energije s pomočjo napitka naravnih prehranskih nitratov izdelka UPBEET  Ne vsebuje gensko spremenjenih organi..

Koencim Q10 hover image

Koencim Q10

49.60€

Koencim Q10 Koencim Q10 naravnega in visoko biorazpoložljivega izvora Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladi..

Naravna energijska pijača hover image

Naravna energijska pijača

44.06€

Naravna energijska pijača Energijska pijača NeoLife TEA, izredno dobro vpliva na povišano raven energije, zbranost in dobro počutje na naraven način.  Ne vsebuje ..

Naravni beljakovinski napitek hover image

Naravni beljakovinski napitek

74.26€

Naravni beljakovinski napitek Naravni beljakovinski napitek NeoLife Shake, zdrav nadomesti obrok ali za hujšanje Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organ..

Sok granatnega jabolka hover image

Sok granatnega jabolka

40.71€

Sok granatnega jabolka Koncentriran sok granatnega jabolka TRE, za otroke in odrasle Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom..

Žitna olja omega 3 in 6 hover image

Žitna olja omega 3 in 6

54.09€

Žitna olja omega-3 in omega-6 Povečajte propustnost svojih celičnih membran z Žitnimi olji omega-3 in omega-6 - žitni koncentrat Tre-En-En. Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensk..

Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)