DETOX - Razstrupljanje

Detox - razstrupljanje

DETOX – Razstrupljanje ali detoksifikacija telesa je odstranjevanje nakopičenih škodljivih snovi iz telesa. V uradni medicini se razstrupljanje uporablja za odstranjevanje zaužitih strupov oziroma pri odvajanju od drog in alkohola. Povezano je z vnosom naravnih vitaminov in ostalih hranil, ki zagotovijo da se začne ta proces v telesu odvijati.

Razstrupljanje telesa ni le modni hit, saj se že stoletja uporablja v številnih kulturah po vsem svetu. Čiščenje in razstrupljanje telesa so kot zdravilno tehniko uporabljali že stari Grkih in Egipčani.

Razstrupljanje telesa se uporablja za krepitev telesa, za preprečitev nastanka bolezni, pomoč pri hitrejšem okrevanju ali zdravljenju bolezenskih stanj. Z razstrupljanjem pripomoremo k normalnemu delovanje vseh vitalnih procesov v telesu.

Razstrupljanje lahko spodbudi odstranjevanje nakopičenih strupov iz telesa in pomaga pri učinkovitejšem delovanje jeter, ledvic, pljuč in črevesja.
Pomoč telesu, da se razstrupi, je v današnjem času vedno bolj pomembno in je dober začetek vsakega zdravljenja.

Dopolnite svojo prehrano z spodaj predlaganimi izdelki, saj vam bodo na naraven način pomagali razstrupiti vaše telo. Izdelki so naravni, varni, biokompatibilni in brez stranskih učinkov.

Izdelki v kategoriji so navedeni izključno informativno in ne nadomestijo prehrane, zdravil in zdravniške oskrbe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta zdrav način življenja ter raznolika in uravnotežena prehrana.

Podkategorije

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK hover image

ACIDOPHILUS Plus - PROBIOTIK

49.46€

ACIDOPHILUS Plus - probiotik ACIDOPHILUS Plus, učinkovit probiotik s kulturo živih probiotičnih bakterij, ter ciljno dostavo vseh bakterij do črevesja.  Nič sintetičnega..

Naravni multivitamini z železom hover image

Naravni multivitamini z železom

54.33€

Naravni multivitamini z železom Naravni multivitamini FORMULA IV za dan poln energije Veliko več kot vitamini in minerali - edini izdelek na svetu s celotno življenjsko verig..

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) hover image

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida)

56.86€

4 izdelki v 1 (Prehranska piramida) Za dobro počutje in zdravje dopolnite svojo vsakodnevno prehrano z biorazpoložljivimi izdelki PRO VITALITY Plus  Nič sintetičneg..

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača hover image

ALOE VERA PLUS - naravna zeliščna pijača

20.63€

Aloe Vera PLUS Aloe Vera Plus - naravna zeliščna pijača Pijača odličnega okusa, ki obnavlja in pomirja.  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organiz..

BETAGUARD - Detox hover image

BETAGUARD - Detox

33.80€

BETAGUARD - Detox Razstrupite in zaščitite se pred škodljivimi snovmi iz hrane, okolja in zdravil z BETAGUARD - Detox  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko ..

ČESNOVE TABLETE hover image

ČESNOVE TABLETE

19.91€

ČESNOVE TABLETE ČESNOVE TABLETE - Garlic Allium Complex, kompleks vseh čebulnic - lukovk, brez neprijetnega vonja  Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organ..

Energijska pijača UPBEET hover image

Energijska pijača UPBEET

72.93€

Energijska pijača UPBEET Hitro in učinkovito dvignite nivo energije s pomočjo napitka naravnih prehranskih nitratov izdelka UPBEET  Ne vsebuje gensko spremenjenih organi..

Hujšanje paket hover image

Hujšanje paket

124.56€

Naravni paket za zdravo hujšanje Izoblikujte svoje telo brez stradanja in z odličnim počutjem, ter brez povrnjenih kilogramov po zaključku terapije. Nič sintetičnega! ..

Naravna energijska pijača hover image

Naravna energijska pijača

44.06€

Naravna energijska pijača Energijska pijača NeoLife TEA, izredno dobro vpliva na povišano raven energije, zbranost in dobro počutje na naraven način.  Ne vsebuje ..

Naravni beljakovinski napitek hover image

Naravni beljakovinski napitek

74.26€

Naravni beljakovinski napitek Naravni beljakovinski napitek NeoLife Shake, zdrav nadomesti obrok ali za hujšanje Nič sintetičnega! Ne vsebuje gensko spremenjenih organ..

Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)