Hiperaktivnost - Ali ribje olje res pomaga?

Hiperaktivnost - Ali ribje olje res pomaga?

Na avstralski univerzi so ugotovili, da maščobe omega-3 občutno ublažijo vedenjske vzorce, ki jih prinaša ADHD, sindrom hiperaktivnosti, številnim otrokom pa pomagajo tudi pri branju in pisanju.

Maščobe omega-3 naj bi precej pomagale hiperaktivnim otrokom. Raziskava, ki sta jo skupaj opravila univerza v južni Avstraliji in oddelek za znanstveno raziskovanje pri avstralski vladi, je namreč pokazala, da lahko ribje olje ublaži vedenjske vzorce, ki jih prinaša ADHD (attention deficit hyperactivity disorder) - sindrom, pri katerem je otrok pretirano motorično dejaven.

V šoli ima otrok zato nemalo težav; pestijo ga kratkotrajna pozornost, nemir in impulzivnost, vse to pa vpliva na učenje, vedenje ter čustveno in družbeno prilagajanje okolju.
V študiji je sodelovalo 132 otrok, starih od 7 do 12 let, s simptomi ADHD.
Po 30 tednih opazovanja so strokovnjaki ugotovili, da je več kot 1/2 otrok, ki je jemala dodatke z maščobami omega-3, pokazala velik napredek v vedenju, kar so potrdili tudi njihovi starši, preostali, ki so uživali druge dodatke, denimo multivitaminske, pa so prav tako pokazali izboljšanje, potem ko so prešli na ribje olje.

Med sodelujočimi otroki jih ima kar 117 težave z branjem in pisanjem in tudi tu so pomagale kapsule z maščobami omega-3: 40% jih je pokazalo velik napredek pri učenju.

Z maščobami Omega-3 ublažimo vedenjske vzorce, ki jih prinaša sindrom hiperaktivnosti.
Omega 3 Salmon Oil Plus pa je prvo dopolnilo takšne vrste, ki zagotavlja vseh 8 omega-3 maščobnih kislin iz skupine omega-3, vključenih v človekovo prehranjevanje.
Vsebuje kar:
0,153 g EPA maščobnih kislin
0,169 g DHA maščobnih kislin
0,0167 g DPA maščobnih kislin
ter še 0,0265 g preostalih 5 omega-3 maščobnih kislin


             
Uporabljamo izključno zdrave in skrbno izbrane Losose, ki so primerni za človeško prehrano. Medtem ko se glava, rep in drobovina odstrani pri predelavi. To pa zato, ker vsebujejo največ toksičnih(strupenih)snovi, zaradi onesnaženosti morja.

Z posebno metodo "molekularno diferenciacijo" pa se z posebnim postopkom odstrani iz olja še preostanek strupov, ohrani pa se popolna kvaliteta olja.
Tako je naša Omega-3 znana po izjemni čistosti, saj je pregledana na 200 zdravju škodljivig elementov in je posebej primerna za OTROKE in tudi NOSEČNICE.

Kvalitetno in izredno čisto Omega-3 olje, pa lahko naročite že danes preko spleta  Več informacij o Omega 3

Write a comment

Note: HTML is not translated!