Nutriance ORGANIC - skrivnost učinkovin morske vode

Nutriance ORGANIC - skrivnost učinkovin morske vode

Znano je, da morska voda prinaša koristi naši koži in našemu celotnemu zdravju.

Izraz za medicinsko uporabo morske vode in morskih elementov, kot so izvlečki alg in morski minerali, je znan kot “talasoterapija” (iz grške besede “Thalassa”, kar pomeni morje).

MLADOST IN RAVNOVESJE IZ NARAVE

Nutriance Organic je znanstveno zasnovana linija za nego kože z uporabo sestavin iz ekoloških morskih sestavin. Raziskave smo delali po celem svetu in odgovor našli v morskem pasu atlantske obale, ki predstavlja najboljši vir primarnih sestavin za biokompatibilnost in harmonijo s kožo.

Morsko rastlinje izvira iz zaščitene biosfere arhipelaga Molène, v morju ob obali Bretanije, na severozahodu Francije, ki je znana po izjemnem bogastvu morskih alg, mineralnih soli, elementov v sledeh in po čistosti vode in kjer se nahaja zatočišče naravne raznolikosti ter bogatega morskega ekosistema. Hranilne in zaščitne ekskluzivne sestavine za nego kože iz morskih alg in rastlin so dopolnjene s široko paleto drugih naravnih rastlinskih izvlečkov, cvetnih vodic in olj.

Linija je bila oblikovana v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za nego kože in morskimi biologi ter klinično preizkušena na prestižnih raziskovalnih in dermatoloških centrih s sedežem v Franciji.


AGE-DEFYING CELL ACTIVATING SYSTEM

Sistem aktiviranja celic izkorišča sinergične lastnosti Nutriance Organic v 3-h preprostih korakih, ki se prilagajajo vašemu tipu kože s specifičnimi formulami za normalno do suho ali mešano do mastno kožo.

Korak 1: Čiščenje in razstrupitev

                   Naravno čiščenje in negovanje por, brez sušenja kože.

Korak 2: Uravnoteženje in osvežitev

                   Vzpostavi normalni pH kože, obnovi pore, teksturo in tonus.

Korak 3: Aktiviranje in nega

                   Osveži zaradi stresa utrujeno kožo. Okrepi naravne obrambne sposobnosti pred staranjem, obnovi celice, s čimer vidno povrne mladosten videz kože.

* Nutriance organic je bila zasnovana ob upoštevanju strogih standardov kakovosti, standardov COSMOS, je certificirana ECOCERT, kar izdelkom zagotavlja biološke sestavine najvišje kakovosti.


EKSKLUZIVNE ZNAČILNOSTI:

pH je 5.3 do 5.5 - to je pH očesne solze ( ne peče če pride v oko )

10 izvlečkov iz 3-h različnih vrst SVEŽIH MORSKIH ALG

ČISTA IN PATENTIRANA morska voda

15 ETERIČNIH olj

10 RASTLINSKIH VODIC in rastlinskih izvlečkov

  DODATNO:

PEPTIDI, KI OJAČAJO ZAŠČITO

ESENCIALNE MAŠČOBNE KISLINE

ZAŠČITNI ANTIOKSIDANTI vključno s karotenoidi in polifenoli


EDINSTVENE EKOLOŠKE FORMULACIJE

 • Da bi ustvarili novo linijo Nutriance Organic, smo delali raziskave po celem svetu in našli odgovor v Atlantskem oceanu pri otočju Molène ob obali Bretanije, na severozahodu Francije. Tam se nahaja zatočišče naravne raznolikosti in bogatega morskega ekosistema.

 • Linija je oblikovana v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za nego kože, morskimi biologi ter prestižnimi raziskovalnimi in dermatološkimi centri s sedežem v Franciji. Sestavine so iz naravnih morskih alg in rastlin, ki so pridobljene z uporabo ekoloških procesov.
 • Sestavine morskih rastlin v liniji Nutriance Organic so proizvedene iz različnih vrst morskih alg iz zavarovanega območja atlantskega morskega pasu ob obali Bretanije na severozahodu Francije, znanem kot otočje Molčne. Območje je znano po ohranjenih bogatih virih morskih alg. Minerali in druge sestavine morskih rastlin so združeni, da bi vam prinesli ugodje popolne harmonije.
 • Na biološko učinkovit način se sprostijo organsko aktivne snovi, ki so bistvenega pomena za življenje celic kože.
 • Zaradi osmotskega učinka se obremenjena, utrujena ter nečista koža napne in nahrani, kar omogoči občutek ugodja.

OKOLJSKA TRAJNOST

 • Proizvodnja s popolnim okoljskim zavedanjem (z ECOCERT certifikatom) za trajnostni razvoj.
 • Vsi atlantski priobalni pasovi morskih alg so v idealnih ekoloških pogojih. Območje je oddaljeno od katerega koli vira kemičnega onesnaževanja in v bližini arhipelaga Molène ni industrijske dejavnosti. Zato te morske alge ne vsebujejo težkih kovin, ampak zagotavljajo obilje in raznolikost ključnih hranil in polifenolov.
 • Morske alge označijo in ročno poberejo s skalnatih priobalnih območij. Ta tradicionalna metoda pobiranja je priznana trajnostna praksa in obenem predpogoj za zaščito biotske raznovrstnosti morskih alg ter za njihovo obnovitev.
  • Pobrane morske alge nato skrbno obdelajo v 24 urah po žetvi z maceracijo, pri čemer uporabijo hladen postopek, brez kemikalij ali topil. Ta naravni proces ohranja tako ključne prehranske prednosti kot tudi mikrobiološke lastnosti ekstraktov iz morskih alg.


  • Certificirano Organic
  • pH 5.3 do 5.5
  • Ni testirano na živalih
  • Ni komedogeno - ne maši por
  • 100% vegansko
  • Ne vsebuje parabenov

  Write a comment

  Note: HTML is not translated!